Alaska Blaze 3D -metsästäjän neopreenisaappaat

79,90 €
Avaa kokotaulukko
×

Jalkineita hankkiessa on tärkeää, että kenkä on istuva ja koko sopiva. Suosittelemme että mittaat jalkateräsi pituuden ja käytät alla olevaa kokotaulukkoa löytääksesi juuri sinulle sopivan koon. Halutessasi tarkistamme koon puolestasi. Mittaa jalkateräsi pituus ohjeen mukaan ja soita asiakaspalveluumme 040 828 1000 (ark klo 9 - 17), niin autamme sinua koon valinnassa. 

HUOM! Jalan liikkumisvara ja väljyys on jo huomioitu kokotaulukon cm -mitassa. Jos kuitenkin sattuu, että valitset väärän koon tai kenkä ei ole muuten sopiva, tarjoamme 30 päivän ilmaisen vaihto- ja palautusoikeuden.

Kenkien koot ja mitoitus vaihtelevat valmistajittain:

  • ALASKAnormaali mitoitus - valitse kokosi kokotaulukon mukaan
  • BAFFIN: normaali mitoitus - valitse kokosi kokotaulukon mukaan
  • KAMIK: normaali mitoitus - valitse kokosi kokotaulukon mukaan
  • VIKING: normaali mitoitus - valitse kokosi kokotaulukon mukaan. Kumikengissä hieman tiukempi mitoitus!
  • CHIRUCA: hieman pienempi/kapeampi mitoitus - valitse yksi numero suurempi kuin kokotaulukossa
  • GARMONT: hieman pienempi/kapeampi mitoitus - valitse yksi numero suurempi kuin kokotaulukossa

Valitse tuote
SKU
611020
 • Kevyt ja kestävä neopreenivarsi
 • 100 % vedenpitävä varren yläosaan asti
 • 5 mm vahva neopreenivuori
 • Pohjassa pitävä urakuviointi
 • Kylmyyttä eristävä ExtraGrip™- ulkopohja
 • Erinomainen kiertojäykkyys
 • Blind Max HD™ ja Blaze 3D™ -camokuviot

HUIPPUSUOSITTU METSÄSTÄJÄN NEOPREENISAAPAS

Alaska Blaze 3D -neopreenisaappaan kengän kärki- ja kantaosaa on vahvistettu monikerroskumiseoksella, jonka ansiosta saapas on entistä tukevampi ja kiertojäykempi kaikilla alustoilla. Kevyt, vain 998 g painava ja 100 % vedenpitävä metsästäjän neopreenisaapas soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Hengittävä neopreenivarsi lämmittää ja pitää jalat kuivana, kengän alaosa kestävää luonnonkumiseosta. Vaelluskengän pohjarakenne takaa erinomaisen kiertojäykkyyden sekä rullaavan askeleen pitkilläkin kävelymatkoilla. Pitävä pohjan urakuviointi ja kylmyyttä eristävä ExtraGrip™ -ulkopohja sopivat kaikille alustoille alkusyksystä talvipakkasiin asti. Soveltuu erinomaisesti sekä liikkuvalle metsästäjälle että passimiehelle.

Kevyt neopreenisaapas liikkuvalle metsästäjälle ja passiin

Alaska Blaze 3D metsästäjän neopreenisaapas on monipuolinen saapas liikkuvalle metsästäjälle sekä passiin. Neopreenisaappan 5 mm neopreenivuori lämmittää ja pitää jalat kuivana. Neopreenivuoren ansiosta saappaat soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön. Pohjan pitävä urakuviointi ja kylmyyttä estävä ExtraGrip™ -ulkopohja sopivat kaikille alustoille syksystä talvipakkasiin. Memory Foam™ -sisäpohja muotoutuu jalan mukaan ja on miellyttävä käyttää pitkillä kävelymatkoilla. Jalkaterän ja kantapään monikerroksinen kumiseos lisää tukevuutta, kiertojäykkyyttä ja kestävyyttä. Tukeva ja korkea varsi (41 cm koossa 42) on 100 % vedenpitävää, hengittävää ja kevyttä neopreenia, alaosa kestävää luonnonkumiseosta. Neopreenisaappaassa on Blind Max HD™- ja Blaze 3D™- camokuviointi.

Blaze 3D™ turvacamo

Blaze 3D™ turvacamo on suomalaisen uuden metsästysasetuksen täyttävä oranssipohjainen camokuvio metsästäjille. Huomioväri takaa parhaan turvallisuuden ja kolmiulotteinen camokuvio maastouttaa erinomaisesti riistalta. Tutkimukset ja testitulokset ovat osoittaneet, että varsinkaan nisäkkäät eivät eroita värejä eivätkä näin ollen myöskään oranssia. Oranssi huomioväri on turvallinen hirvijahdissa, mutta soveltuu myös kaikkeen metsästykseen useissa maastotyypeissä. Blaze 3D™ camokuvion tarkoin valitut yksityiskohdat kuten havunneulaset, oksat, lehdet ja puunrungot maastouttavat riistalta erinomaisesti. 

Blind Max HD™ camo

Blind Max HD™ camo on suomalaiseen maastoon suunniteltu camokuvio. Entistä luonnollisempi optimoitu väritys on sävyltään ruskean vihreä. Camokuviossa on tarkoin valitut yksityiskohdat suomalaisesta maastosta kuten havunneulaset, tammenlehdet, männynrungot, kävyt, oksat jne. HD-kuvatut yksityiskohdat takaavat entistä paremman maastoutumisen. Blind Max HD™ camokuvio on yksityiskohdiltaan monipuolinen ja soveltuu metsästykseen useissa maastotyypeissä aina kanalintujahdista, hanhipassista, hirvenmetsästykseen ja jänisjahtiin.

Alaska Blaze 3D neopreeni metsästyssaappaiden tekniset ominaisuudet:

 

 1. 100 % vedenpitävä, hengittävä ja kevyt neopreenivarsi. Varren korkeus 41 cm (koossa 42).
 2. 5 mm neopreenivuori lämmittää ja pitää jalat kuivana. Neopreenin ansiosta soveltuu ympärivuotiseen käyttöön.
 3. Jalkaterän ja kantapään monikerroksinen kumiseos lisää tukevuutta, kiertojäykkyyttä sekä kestävyyttä.
 4. Memory Foam -sisäpohja muotoutuu jalan mukaan ja on miellyttävä käyttää pitkillä kävelymatkoilla.
 5. Pitävä urakuviointi ja kylmyyttä eristävä ExtraGrip -ulkopohja sopivat kaikille alustoille syksystä talvipakkasiin.
 6. Tekninen kiertojäykkä 3-kerroksinen vaelluskengän pohjarakenne takaa rullaavan, pitävän ja kevyen askeleen.
Alaska Blaze 3D saapas
Tuotenumero 611020
Takuu 12 kk (Retkitukun takuu)
Write Your Own Review
Arvioit:Alaska Blaze 3D -metsästäjän neopreenisaappaat
Arviosi
Liittyvät tuotteet
Alaska Tundra käännettävä toppaliivi metsästykseen

Alaska Tundra -kääntöliivi

39,90 €
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn