Alaska CoolDry 180 g -naisten aluskerrasto pinkki/musta

19,90 €
Avaa kokotaulukko
×

Ota mitat suoraan vartalolta tai aluskerraston päältä ja tarkista oma kokosi mittataulukosta. Valitse kokosi rinnanympäryksen sekä vyötärönympäryksen mukaan. Tämän jälkeen voit varmistaa kokosi pituuden, lahkeen pituuden ja lantionympäryksen avulla. Halutessasi tarkistamme koon puolestasi - ota seuraavat vartalomitat ohjeen mukaan ja soita asiakaspalveluumme 040 828 1000 (arkisin klo 9 - 17) niin autamme etsimään juuri sinulle sopivan koon.

Huom! Taulukon mitat ovat napakoita vartalomittoja - älä kiristä tai löysää mittanauhaa mittauksen aikana. Liikkumaväljyys on jo huomioitu vaatteen mitoissa!

Valitse tuote
SKU
563490

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Hengittävä ja kosteutta siirtävä
  • Nopeasti kuivuva materiaali
  • Istuva LADY-FIT-mitoitus
  • Joustava materiaali
  • Kovaan suoritukseen, urheiluun ja vapaa-aikaan
  • Materiaali: 88 % polyesteri, 12 % spandex
  • Väri: pinkki/musta

ALASKA COOLDRY 180 G -NAISTEN ALUSKERRASTO, PINKKI/MUSTA

Alaskan Cooldry 180 G -aluskerraston saa nyt myös naisten mallina! Se on erinomainen valinta kovaan suoritukseen, kuten metsästykseen, kalastukseen, ulkoiluun ja kaikenlaiseen urheiluun, kuten pyöräilyyn, juoksuun, hiihtoon ja golfiin, sillä se on valmistettu hengittävästä, kosteutta siirtävästä ja nopeasti kuivuvasta CoolDry-materiaalista. Iho pysyy kuivana ja viileänä kovissakin suorituksissa, sillä aluskerrasto siirtää kosteuden iholta pois. Lisäksi kerrasto on miellyttävä käyttää istuvan leikkauksensa ja joustavan materiaalinsa ansiosta. Pirteä pinkki väri mustilla tehosteilla.

Oikeanlainen kerrospukeutuminen on tärkeää vaihtelevissa sääolosuhteissa, jotta keho pysyisi kuivana ja lämpimänä. Aluskerrasto muodostaa ensimmäisen eristekerroksen iholle siirtäen hien tuoman kosteuden pois, jotta keho pysyy kuivana. Välikerrasto muodostaa iholle seuraavan eristekerroksen, siirtäen edelleen kosteuden pois alemmalta vaatekerrokselta. Välikerrasto luo myös lämpöä eristävän kerroksen iholle, jolloin vartalo pysyy lämpimänä. Laadukas hengittävä alusasu ja lämmin väliasu tuovat yhdessä nautinnon kaikkeen eräretkeilyyn ja kovaan suoritukseen kelistä ja olosuhteista riippumatta. Suosittelemme aluskerraston kanssa käytettäväksi huippusuosittua Alaska ThermoDry 220 G -välikerrastoa.

Cooldry Alaska CoolDry on korkealuokkainen mikrokuitu, joka siirtää kosteuden pois iholta materiaalin ulkopinnalle, jossa se haihtuu. CoolDry -materiaali pitää vartalon viileänä ja kuivana.
Naisille suunnitellun LadyFit™ -mitoituksen ansiosta täydellinen istuvuus ja käyttömukavuus.
Hengittävä
Hengittävä
Alaska Baselayer Suit W 180G fuchsia / black
Tuotenumero 563490
Write Your Own Review
Arvioit:Alaska CoolDry 180 g -naisten aluskerrasto pinkki/musta
Arviosi
Liittyvät tuotteet
Alaska Snapback -maastolakki ruskea

Alaska Snapback -maastolakki ruskea

19,90 €
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn