Alaska CoolDry 180G Aluskerrasto Musta

39,90 €
Avaa kokotaulukko
Vaadittu kenttä.
×

Ota mitat suoraan vartalolta tai aluskerraston päältä ja tarkista oma kokosi mittataulukosta. Valitse kokosi rinnanympäryksen sekä vyötärönympäryksen mukaan. Tämän jälkeen voit varmistaa kokosi pituuden ja lantionympäryksen avulla. Halutessasi tarkistamme koon puolestasi - ota seuraavat vartalomitat ohjeen mukaan ja soita asiakaspalveluumme 040 828 1000 (ark klo. 9-17) niin autamme etsimään juuri sinulle sopivan koon.

Huom! Taulukon mitat ovat napakoita vartalomittoja - älä kiristä tai löysää mittanauhaa mittauksen aikana. Liikkumaväljyys on jo huomioitu vaatteen mitoissa!

Valitse tuote
SKU
563030

HUIPPUTEKNINEN ALASKA COOLDRY 180G ALUSKERRASTO

Alaska CoolDry 180G aluskerrasto on hengittävän ja kosteutta siirtävän sekä nopeasti kuivuvan CoolDry -materiaalinsa ansiosta erinomainen valinta kovaan suoritukseen kuten metsästykseen, kalastukseen, ulkoiluun ja kaikkeen urheiluun kuten pyöräilyyn, juoksuun, hiihtoon ja golffiin. Aluskerrasto siirtää kosteuden iholta pois pitäen kehon kuivana ja viileänä kovissakin suorituksissa. Istuvan leikkauksen ja joustavan materiaalin ansiosta aluskerrasto on miellyttävä käyttää. Tyylikäs musta väri vaaleanharmailla tehosteilla.

Oikeanlainen kerrospukeutuminen on vaihtelevissa sääolosuhteissa tärkeää, jotta keho pysyisi kuivana ja lämpimänä. Aluskerrasto muodostaa ensimmäisen eristekerroksen iholle siirtäen hien tuoman kosteuden pois, jotta keho pysyy kuivana. Välikerrasto muodostaa iholle seuraavan eristekerroksen, siirtäen edelleen kosteuden pois alemmalta vaatekerrokselta. Välikerrasto luo myös lämpöä eristävän kerroksen iholle, jolloin vartalo pysyy lämpimänä. Laadukas hengittävä alusasu ja lämmin väliasu tuovat yhdessä nautinnon kaikkeen eräretkeilyyn ja kovaan suoritukseen kelistä ja olosuhteista riippumatta.

Alaska Cooldry 180G aluskerraston ominaisuudet:

 • Hengittävä ja kosteutta siirtävä
 • Nopeasti kuivuva materiaali
 • Istuva leikkaus
 • Joustava materiaali
 • Kovaan suoritukseen, urheiluun ja vapaa-aikaan
 • Väri: musta

Saatavana myös Musta/harmaa 180G

Cooldry

Alaska CoolDry on korkealuokkainen mikrokuitu, joka siirtää kosteuden pois iholta materiaalin ulkopinnalle, jossa se haihtuu. CoolDry -materiaali pitää vartalon viileänä ja kuivana.

 

Hengittävä Hengittävä

HengittäväHengittävä

Alaska Cooldry 180G Aluskerrasto
Tuotenumero563030
VäriMusta, tumman harmaa
LeikkausIstuva mitoitus
KootXXS - XXXXL
KäyttötarkoitusKerrospukeutumiseen, Retkeilyyn, Ulkoiluun, Urheiluun, Metsästykseen, Passiin, Vaellukseen, Eräretkeilyyn, Kalastukseen, Vapaa-aikaan
MateriaaliCOOLDRY
Write Your Own Review
Arvioit:Alaska CoolDry 180G Aluskerrasto Musta
Arviosi
Tuotepaketit
 1. Alaska Tundra -hirvimiehen toppapuku Super-paketti
  Alaska Tundra -hirvimiehen toppapuku Super-paketti
  Tarjoushinta 479,00 € Normaali hinta 723,90 €
 2. Alaska Tundra -hirvimiehen toppapuku peruspaketti
  Alaska Tundra -hirvimiehen toppapuku Peruspaketti
  Tarjoushinta 349,00 € Normaali hinta 474,50 €
 3. Alaska Tundra hirvimiehen -toppapuku Deluxe-paketti
  Alaska Tundra -hirvimiehen toppapuku Deluxe-paketti
  Tarjoushinta 399,00 € Normaali hinta 564,20 €
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn

Ilmainen toimitus Schenker noutopistekuljetuksiin! Ei koske lavatoimituksia.