Alaska CoolDry 180 g -aluskerrasto Ux musta/harmaa

39,90 €
Avaa kokotaulukko
×

Ota mitat suoraan vartalolta tai aluskerraston päältä ja tarkista oma kokosi mittataulukosta. Valitse kokosi rinnanympäryksen sekä vyötärönympäryksen mukaan. Tämän jälkeen voit varmistaa kokosi pituuden ja lantionympäryksen avulla. Halutessasi tarkistamme koon puolestasi - ota seuraavat vartalomitat ohjeen mukaan ja soita asiakaspalveluumme 040 828 1000 (ark klo. 9-17) niin autamme etsimään juuri sinulle sopivan koon.

Huom! Taulukon mitat ovat napakoita vartalomittoja - älä kiristä tai löysää mittanauhaa mittauksen aikana. Liikkumaväljyys on jo huomioitu vaatteen mitoissa!

Valitse tuote
SKU
513870

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Hengittävä ja kosteutta siirtävä
  • Nopeasti kuivuva materiaali
  • Istuva leikkaus
  • Joustava materiaali
  • Kovaan suoritukseen, urheiluun ja vapaa-aikaan
  • Materiaali: 88 % polyesteri, 12 % spandex
  • Väri: musta/harmaa

ALASKA COOLDRY UX -ALUSKERRASTO, MUSTA/HARMAA

Alaskan CoolDry 180 G -aluskerrasto on erinomainen valinta kovaan suoritukseen, kuten metsästykseen, kalastukseen, ulkoiluun ja kaikenlaiseen urheiluun, kuten pyöräilyyn, juoksuun, hiihtoon ja golfiin, sillä se on valmistettu hengittävästä, kosteutta siirtävästä ja nopeasti kuivuvasta CoolDry-materiaalista. Iho pysyy kuivana ja viileänä kovissakin suorituksissa, sillä aluskerrasto siirtää kosteuden iholta pois. Lisäksi kerrasto on miellyttävä käyttää istuvan leikkauksensa ja joustavan materiaalinsa ansiosta. Klassinen tumma väri vaaleanharmailla tehosteilla.

Oikeanlainen kerrospukeutuminen on tärkeää vaihtelevissa sääolosuhteissa, jotta keho pysyisi kuivana ja lämpimänä. Aluskerrasto muodostaa ensimmäisen eristekerroksen iholle siirtäen hien tuoman kosteuden pois, jotta keho pysyy kuivana. Välikerrasto muodostaa iholle seuraavan eristekerroksen, siirtäen edelleen kosteuden pois alemmalta vaatekerrokselta. Välikerrasto luo myös lämpöä eristävän kerroksen iholle, jolloin vartalo pysyy lämpimänä. Laadukas hengittävä alusasu ja lämmin väliasu tuovat yhdessä nautinnon kaikkeen eräretkeilyyn ja kovaan suoritukseen kelistä ja olosuhteista riippumatta. Suosittelemme aluskerraston kanssa käytettäväksi huippusuosittua Alaska ThermoDry 220 G -välikerrastoa.

Saatavilla 3 värivaihtoehtoa:

  • BlindTech Invisible™ camo 180 G
  • Blind Max HD™ camo 180 G
  • Musta/harmaa 180 G
Cooldry Alaska CoolDry on korkealuokkainen mikrokuitu, joka siirtää kosteuden pois iholta materiaalin ulkopinnalle, jossa se haihtuu. CoolDry -materiaali pitää vartalon viileänä ja kuivana.
Hengittävä
Hengittävä

 

 

Alaska Baselayer Suit Ux 180g black
Tuotenumero 513870
Write Your Own Review
Arvioit:Alaska CoolDry 180 g -aluskerrasto Ux musta/harmaa
Arviosi
Tuotepaketit
badge_deluxe_fi Alaska Superior -metsästyspuku Deluxe-paketti

Alaska Superior -metsästyspuku Deluxe-paketti

329,00 €
badge_perus_fi Alaska Superior -metsästyspuku Peruspaketti

Alaska Superior -metsästyspuku Peruspaketti

299,00 €
Liittyvät tuotteet
Alaska Snapback -maastolakki ruskea

Alaska Snapback -maastolakki ruskea

19,90 €
Alaska Cooldry 140 g -tekniset urheilubokserit BlindMax HD

Alaska Cooldry 140 g -tekniset urheilubokserit BlindMax HD

12,90 €
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn