Alaska Extreme Lite -hirvimiehen takki ja henkselihousut

249,00 €
Säästä yhteensä 40,80 €
Erikseen ostettuna hinta yhteensä 289,80 €
Alaska Extreme Lite -henkselihousut

1 x Alaska Extreme Lite -henkselihousut

Norm. hinta: 129,90 €

Alaska Extreme Lite hirvimiehen takki

1 x Alaska Extreme Lite hirvimiehen takki

Norm. hinta: 159,90 €

Avaa kokotaulukko
×

Ota mitat suoraan vartalolta tai aluskerraston päältä ja tarkista oma kokosi mittataulukosta. Valitse kokosi rinnanympäryksen sekä vyötärönympäryksen mukaan. Tämän jälkeen voit varmistaa kokosi pituuden ja lantionympäryksen avulla. Halutessasi tarkistamme koon puolestasi - ota seuraavat vartalomitat ohjeen mukaan ja soita asiakaspalveluumme 040 828 1000 (ark klo. 9-17) niin autamme etsimään juuri sinulle sopivan koon.

Huom! Taulukon mitat ovat napakoita vartalomittoja - älä kiristä tai löysää mittanauhaa mittauksen aikana. Liikkumaväljyys on jo huomioitu vaatteen mitoissa!

SKU
510348

ALASKA EXTREME LITE HIRVIMIEHEN TAKKI JA HENKSELIHOUSUT

Alaska Extreme Lite Hirvimiehen -takki on parannettu versio suursuosion saavuttaneesta Alaska Blaze 3D -metsästystakista. Kevyen ja hengittävän Extreme Lite -hirvimiehen takin suunnittelussa on otettu erityisesti huomioon suurriistan pyytäjien tarpeet. Blaze 3D™ -turvacamoväritys täyttää uuden metsästyslain oranssia huomioväriä koskevat vaatimukset. Takissa on VHF-tasku ja antennipidike. Taskuihin on lisätty myös johtojen ulostuloaukot, mikä tekee laitteiden kuljettamisesta takin taskuissa miellyttävämpää. Takin huipputeknisissä ominaisuuksissa yhdistyvät keveys ja äärimmäinen suorituskyky. Rain-Stop® -erikoiskalvo on 100-prosenttisesti veden- ja tuulenpitävä, ja Hi-Dry™ -pintakäsittely hylkii vettä sekä likaa.

Alaska Extreme Lite -henkselihousut on suunniteltu erityisesti passi- ja hirvimiehille, jotka arvostavat metsästyshousujen erinomaista suorituskykyä. Lämmin pritex-vuori, korkea lämmittävä selkäosa ja 100 % vedenpitävä Rain-Stop® -erikoiskalvo toimivat erinomaisesti ankarissakin olosuhteissa. Vyötärön, nilkan ja pohkeen tarrakiristykset varmistavat optimaalisen istuvuuden. Joustavat, säädettävät henkselit on mahdollista irroittaa etupuolelta ja kiinnittää ristiin. Blaze 3D™ -turvacamokuviointi täyttää metsästyslain hirvieläinten pyyntiä koskevat tiukat huomiovärivaatimukset.

Alaska Extreme LIte Hirvimiehen Takki + Henkselihousut
Tuotenumero510348
Write Your Own Review
Arvioit:Alaska Extreme Lite -hirvimiehen takki ja henkselihousut
Arviosi
Liittyvät tuotteet
Alaska Tundra käännettävä toppaliivi metsästykseen

Alaska Tundra -kääntöliivi

39,90 €
Alaska Merinopipo Oranssi

Alaska-merinopipo oranssi

24,90 €
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn