Alaska Forest M05 -camopuku

149,90 €
Avaa kokotaulukko
Vaadittu kenttä.
×

Ota mitat suoraan vartalolta tai aluskerraston päältä ja tarkista oma kokosi mittataulukosta. Valitse kokosi rinnanympäryksen sekä vyötärönympäryksen mukaan. Tämän jälkeen voit varmistaa kokosi pituuden ja lantionympäryksen avulla. Halutessasi tarkistamme koon puolestasi - ota seuraavat vartalomitat ohjeen mukaan ja soita asiakaspalveluumme 040 828 1000 (ark klo. 9-17) niin autamme etsimään juuri sinulle sopivan koon.

Huom! Taulukon mitat ovat napakoita vartalomittoja - älä kiristä tai löysää mittanauhaa mittauksen aikana. Liikkumaväljyys on jo huomioitu vaatteen mitoissa!

Valitse tuote
SKU
513400

ALASKA-UUTUUS PUOLUSTUSVOIMIEN M05-CAMOLLA!

Alaskan extrahengittävä eräpuku kysytyllä Suomen puolustusvoimien M05-maastokuviolla. Kalvoton ja vuoreton Alaska Forest -puku on suunniteltu eränkävijöille ja metsästäjille erityisesti lämpimiä kelejä ja alkukautta varten. 50-prosenttisesti puuvillasta valmistettu puku on erittäin kevyt ja miellyttävä yllä.  M05-camo on Metsäntutkimuslaitoksen ottamien kuvien pohjalta VTT:n kehittämä kuvio, joka maastouttaa käyttäjänsä tehokkaasti pohjoismaiseen luontoon. Neljästä väristä muodostuvassa kuviossa on käytetty esimerkiksi tummaa hiilenharmaata luomaan vaikutelmaa puiden muodostamista varjoista. Alaskan puvuille ominaisesti asussa on runsaasti käyttömukavuutta parantavia ominaisuuksia ja hyvä säätömahdollisuudet. Taattua Alaska-laatua!

 • Alaskan extrahengittävä eräpuku Puolustusvoimien kysytyllä M05-camolla
 • Lämpimille keleille ja alkukauteen
 • Miellyttävän kevyt ja viileä yllä
 • Tilavat, käytännölliset taskut
 • Kestävät YKK-vetoketjut
 • Takin ominaisuudet:
  • Irrotettava, säädettävä huppu
  • Hihansuissa tarrakiristys
  • Helmassa säätömahdollisuus
  • Kaksisuuntainen päävetoketju
  • Päävetoketjun alla tuulilista
  • 2 tilavaa etutaskua ja 2 rintataskua kahdella vetoketjulla
 • Housujen ominaisuudet
  • Vyötäröllä joustava tarrakiristys
  • Lahkeensuissa ja -varsissa vahva tarrakiristys
  • Muotoon ommellut, vahvistetut polvet
  • 2 avointa etutaskua ja 2 vetoketjullista reisitaskua
 • Materiaali: 50 % puuvillaa, 50 % polyesteriä
 • Väri: M05-maastokuvio (Suomen puolustusvoimien lisensoima)

Huom. Puku on mitoitukseltaan väljä, sillä kangas kutistuu hieman ensimmäisessä pesussa. Ota tämä huomioon kokoa valitessasi.

 

M05-MAASTOKUVIO

M05 on Suomen puolustusvoimien lisensoima maastokuvio, jota puolustusvoimat käyttävät virallisissa univormuissaan ja varusteissaan. Kuvio on vapautettu myös siviilikäyttöön vuonna 2016. Valtion teknillinen tutkimuskeskus on kehittänyt kuvion Metsäntutkimuslaitoksen suomalaisista metsästyypeistä ottamien kuvien pohjalta. Digitaalinen kuvio koostuu neljästä eri väristä, joista tumma hiilernharmaa on lisätty luomaan vaikutelmaa puiden muodostamista varjoista.

KANGAS

Alaska Forest -puvun kangas on samaa ja samalta tehtaalta kuin armeijan virallisten maastopukujen kangas (275 g/m2, 50 % puuvillaa, 50 % polyesteriä). Kankaassa on luonnollisesti NIR-yhteensopiva maastokuviopainatus, eli kuvion värit toistuvat oikein myös valonvahvistimien tähystyksessä. Jos vaatteen NIR-ominaisuudet halutaan säilyttää, suosittelemme tuotteelle käsinpesua pesuaineella, jossa ei ole optisia kirkasteita. (Varovaiset pesuohjelmat käyvät sinänsä myös, mutta mikäli pesukoneessa on käytetty aiemmin optisia kirkasteita sisältäviä pesuaineita, jää niistä yleensä pesukoneeseen jäämiä.)

Alaska Forest M05 Camo eräpuku - M05

 

M05-MAASTOKUVIO

M05 on Suomen puolustusvoimien lisensoima maastokuvio, jota puolustusvoimat käyttävät virallisissa univormuissaan ja varusteissaan. Kuvio on vapautettu myös siviilikäyttöön vuonna 2016. Valtion teknillinen tutkimuskeskus on kehittänyt kuvion Metsäntutkimuslaitoksen suomalaisista metsästyypeistä ottamien kuvien pohjalta. Digitaalinen kuvio koostuu neljästä eri väristä, joista tumma hiilernharmaa on lisätty luomaan vaikutelmaa puiden muodostamista varjoista.

 

KANGAS

Alaska Forest -puvun kangas on samaa ja samalta tehtaalta kuin armeijan virallisten maastopukujen kangas (275 g/m2, 50 % puuvillaa, 50 % polyesteriä). Kankaassa on luonnollisesti NIR-yhteensopiva maastokuviopainatus, eli kuvion värit toistuvat oikein myös valonvahvistimien tähystyksessä. Jos vaatteen NIR-ominaisuudet halutaan säilyttää, suosittelemme tuotteelle käsinpesua optisia kirkasteita sisältämättömillä pesuaineilla. (Varovaiset pesuohjelmat käyvät sinänsä myös, mutta mikäli pesukoneessa on käytetty aiemmin optisia kirkasteita sisältäviä pesuaineita, jää niistä yleensä pesukoneeseen jäämiä.)

Tuotenumero513400
KootXXS - XXXXL
KäyttötarkoitusRetkeilyyn, Metsästykseen, Eräretkeilyyn, Vapaa-aikaan
YmpärivuotisuusKesä, Loppukesä, Alkusyksy
HuppuIrrotettava, Säädettävä
HenkselitLisävaruste
Takin taskutEtutaskut 2 kpl, Rintataskut 2 kpl
Housujen taskutEtutaskut 2 kpl, Reisitaskut 2 kpl
Takin säädötHelman säätö, Hihansuiden säätö
Housujen säädötJoustava vyötärön säätö, Lahkeen varren säätö, Lahkeensuun tarrakiristys
Erityisominaisuuksia2-suuntainen päävetoketju, Housuissa muotoon ommellut polvet, Kestävät YKK-vetoketjut, Korkea, suojaava kaulus
Write Your Own Review
Arvioit:Alaska Forest M05 -camopuku
Arviosi
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn