Alaska Merino 200 g -aluskerrasto musta/harmaa

79,90 €
Valitse tuote
SKU
514300

Ominaisuudet:

  • Materiaali: 100 % merinovilla
  • Luonnon materiaali, joka lämmittää kosteanakin
  • Lämmin, pehmeä, hengittävä ja joustava aluskerrasto
  • Pidennetty suojaava helma
  • Istuva leikkaus
  • Kovaan suoritukseen, urheiluun ja vapaa-aikaan
  • Koot: XS – XXXL
  • Väri: musta/harmaa punaisilla korostuksilla

ALASKA MERINO 200 G -ALUSKERRASTO MUSTA/HARMAA

Alaska Merino -aluskerrasto sopii passimiehelle, joka haluaa pysyä lämpimänä kylmälläkin kelillä. Merinovilla on pehmeä ja lämmin, ihoa vasten mukava materiaali, joka ei kutita, kuten tavallinen villa usein. Sillä on luontainen UV-suoja sekä antibakteerisia ominaisuuksia, joten se ei kerää hajuja. Se hengittää hyvin, sitoo hyvin ilmaa ja lämmittää kosteanakin.

Leikkaus on istuva ja kangas joustavaa. Erinomainen valinta koviin urheilusuorituksiin, kylmiin ja viileisiin olosuhteisiin sekä kaikenlaiseen aktiiviseen liikuntaan. Välikerraston alle puettuna aluskerrasto muodostaa lämpöä eristävän kerroksen, joten keho pysyy hyvin lämpimänä. Merinovilla on tavallista villaa kihartuvampaa, minkä ansiosta kankaan sisälle muodostuu pieniä ilmataskuja. Nämä pitävät liikkujan lämpimänä kylmänkin sään aikaan. Materiaali kuitenkin hengittää hyvin, joten se soveltuu myös lämpimämmän sään alusasuksi.

Oikeanlainen kerrospukeutuminen on tärkeää kylmissä olosuhteissa, jotta keho pysyisi lämpimänä ja kuivana. Aluskerrasto luo iholle ensimmäisen eristekerroksen, jonka päälle välikerrasto luo lämpöä eristävän kerroksen pitäen kehon lämpimänä. Hyvä alusasu ja väliasu on hengittävää teknistä materiaalia, joka kuivuu nopeasti. Esimerkiksi metsästyksessä passimiehille kerrospukeutuminen on ehdottoman tärkeää. Alaska aluskerrastot ja välikerrastot ovat erinomainen valinta aktiiviselle metsästäjälle.

Merinovilla on luonnostaan itsestään puhdistuvaa, ja se hylkii likaa ja hajuja. Siksi peseminen on vain harvoin välttämätöntä. Usein pelkkä tuuletus riittää, ja suosittelemmekin, että tuuletat merinovillaisia vaatteitasi säännöllisesti. Jos merinovaate on kuitenkin pakko pestä, käytä pesukoneen villapesuohjelmaa, merinonpesuainetta ja maksimissaan 30-asteista vettä.

HengittäväHengittävä

Tuotenumero 514300
Väri black/graphite
Write Your Own Review
Arvioit:Alaska Merino 200 g -aluskerrasto musta/harmaa
Arviosi
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn