Alaska Merinovilla 200G Naisten Aluskerrasto

59,90 €
Avaa kokotaulukko
×

Ota mitat suoraan vartalolta tai aluskerraston päältä ja tarkista oma kokosi mittataulukosta. Valitse kokosi rinnanympäryksen sekä vyötärönympäryksen mukaan. Tämän jälkeen voit varmistaa kokosi pituuden, lahkeen pituuden ja lantionympäryksen avulla. Halutessasi tarkistamme koon puolestasi - ota seuraavat vartalomitat ohjeen mukaan ja soita asiakaspalveluumme 040 828 1000 (arkisin klo 9 - 17) niin autamme etsimään juuri sinulle sopivan koon.

Huom! Taulukon mitat ovat napakoita vartalomittoja - älä kiristä tai löysää mittanauhaa mittauksen aikana. Liikkumaväljyys on jo huomioitu vaatteen mitoissa!

Valitse tuote
SKU
562970

HUIPPUTEKNINEN NAISTEN ALASKA MERINOVILLA 200G ALUSKERRASTO

Naisten Alaska Merinovilla 200G aluskerrastolla pysyt lämpimänä. Hengittävää, kosteutta siirtävää ja nopeasti kuivuvaa 100 % merinovillaa. Istuva leikkaus, mukavasti joustava kangas. Kovaan suoritukseen, kylmiin ja viileisiin olosuhteisiin kaikkiin aktiivisiin harrastuksiin. Aluskerrasto muodostaa välikerraston alle puettuna lämpöä eristävän kerroksen pitäen kehon lämpimänä.

Oikeanlainen kerrospukeutuminen on tärkeää kylmissä olosuhteissa, jotta keho pysyisi lämpimänä ja kuivana. Aluskerrasto luo iholle ensimmäisen eristekerroksen, jonka päälle välikerrasto luo lämpöä eristävän kerroksen pitäen kehon lämpimänä. Hyvä alusasu ja väliasu on hengittävää teknistä materiaalia, joka kuivuu nopeasti.

  • Hengittävä, kosteutta siirtävä ja nopeasti kuivuva
  • Lämmin, pehmeä ja joustava Merinovilla -materiaali
  • Pidennetty suojaava helma
  • Istuva leikkaus
  • Kovaan suoritukseen, urheiluun ja vapaa-aikaan

 Saatavana myös miesten mallissa.

Merinovilla on luonnostaan itsestään puhdistuvaa, ja se hylkii likaa ja hajuja. Siksi peseminen on vain harvoin välttämätöntä. Usein pelkkä tuuletus riittää, ja suosittelemmekin, että tuuletat merinovillaisia vaatteitasi säännöllisesti. Jos merinovaate on kuitenkin pakko pestä, käytä pesukoneen villapesuohjelmaa, merinonpesuainetta ja maksimissaan 30-asteista vettä.

Hengittävä Hengittävä

HengittäväHengittävä

Alaska Merinovilla 200G Naisten Aluskerrasto

Tuotenumero 562970
Write Your Own Review
Arvioit:Alaska Merinovilla 200G Naisten Aluskerrasto
Arviosi
Liittyvät tuotteet
Alaska CoolDry 180 g -naisten aluskerrasto pinkki/musta

Alaska CoolDry 180 g -naisten aluskerrasto pinkki/musta

39,90 €
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn