Alaska ThermoDry 260G -välikerrasto musta

49,90 €
Avaa kokotaulukko
Vaadittu kenttä.
×

Ota mitat suoraan vartalolta tai aluskerraston päältä ja tarkista oma kokosi mittataulukosta. Valitse kokosi rinnanympäryksen sekä vyötärönympäryksen mukaan. Tämän jälkeen voit varmistaa kokosi pituuden ja lantionympäryksen avulla. Halutessasi tarkistamme koon puolestasi - ota seuraavat vartalomitat ohjeen mukaan ja soita asiakaspalveluumme 040 828 1000 (ark klo. 9-17) niin autamme etsimään juuri sinulle sopivan koon.

Huom! Taulukon mitat ovat napakoita vartalomittoja - älä kiristä tai löysää mittanauhaa mittauksen aikana. Liikkumaväljyys on jo huomioitu vaatteen mitoissa!

Valitse tuote
SKU
511210

HUIPPUTEKNINEN ALASKA THERMODRY 260G VÄLIKERRASTO

Alaska ThermoDry 260G lämpökerrasto sopii huipputeknisen ThermoDry -materiaalin ansiosta kovaan suoritukseen kylmissä ja viileissä olosuhteissa kaikissa aktiivisissa harrastukissa metsästyksestä, kalastuksesta, pyöräilyyn, hiihtoon, juoksuun sekä muuhun aktiiviseen liikuntaan. Lämpökerrasto muodostaa aluskerraston päälle puettuna lämpöä eristävän kerroksen pitäen kehon lämpimänä.

Tekninen välikerrasto tuo loistavasti lisälämpöä Alaska CoolDry 180G aluskerraston päällä käytettynä, sillä sen hengittävä ja kosteutta siirtävä materiaali siirtää kosteuden pois alemmalta vaatekerrokselta pitäen kehon kuivana ja lämpimänä. Istuva leikkaus ja joustava materiaali lisäävät käyttömukavuutta. 

Oikeanlainen kerrospukeutuminen on tärkeää kylmissä olosuhteissa, jotta keho pysyisi lämpimänä ja kuivana. Aluskerrasto luo iholle ensimmäisen eristekerroksen, jonka päälle välikerrasto luo lämpöä eristävän kerroksen pitäen kehon lämpimänä. Hyvä alusasu ja väliasu on hengittävää teknistä materiaalia, joka kuivuu nopeasti. Esimerkiksi metsästyksessä passimiehille kerrospukeutuminen on ehdottoman tärkeää. Alaska aluskerrastot ja välikerrastot ovat erinomainen valinta aktiiviselle metsästäjälle.

  • Hengittävä, kosteutta siirtävä ja nopeasti kuivuva
  • Lämmin, pehmeä ja joustava ThermoDry -materiaali
  • Puolikorkea kaulus ja 1/4 -pitkä vetoketju
  • Pidennetty suojaava helma
  • Hihansuissa peukalolenkit
  • Istuva leikkaus
  • Kovaan suoritukseen, urheiluun ja vapaa-aikaan

ThermoDry

Alaska ThermoDry on harjattua mikrokuitufleece -materiaalia, joka pyrkii estämään lämpöä karkaamasta lävitseen. ThermoDry tarjoaa maksimaalisen suojan viileissä ja kylmissä metsästysolosuhteissa.

Hengittävä Hengittävä

HengittäväHengittävä

Alaska ThermoDry 260G Välikerrasto
Tuotenumero511210
VäriMusta
LeikkausIstuva mitoitus
KootXXS - XXXXL
KäyttötarkoitusKerrospukeutumiseen, Retkeilyyn, Tyomatkaliikuntaan, Ulkoiluun, Urheiluun, Metsästykseen, Passiin, Patikointiin, Vaellukseen, Eräretkeilyyn, Kalastukseen, Vapaa-aikaan
YmpärivuotisuusYmpärivuotinen
MateriaaliTHERMODRY
ErityisominaisuuksiaKorkea, suojaava kaulus, Takissa pidennetty takahelma
Write Your Own Review
Arvioit:Alaska ThermoDry 260G -välikerrasto musta
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn

Ilmainen toimitus Schenker noutopistekuljetuksiin! Ei koske lavatoimituksia.