Arvonnan säännöt Retkitukku

1. Järjestäjät ja yhteistyökumppanit

Arvonnan järjestäjä:

Retkitukku.fi, Suomen Retkitukku Oy (2422124-6)
Rautionkatu 2 C
90400 Oulu

2. Arvonta ja palkinto

Osallistujien joukosta arvotaan kaksi (2) voittajaa. Arvonnassa arvotaan kaksi (2) Burrel Edge HD+ 4G -riistakameraa, yksi (1) kullekin voittajalle. Palkinnon arvo on 329 €.

Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnosta mahdollisen arpajaisveron.

Palkinto tullaan toimittamaan voittajalle kotiintoimituksena tai lähimpään noutopisteeseen. Palkinnon voittaja on velvoitettu tulemaan osoitettuun paikkaan osoitettuna aikana omakustanteisesti lunastamaan palkinto. Palkinnot tullaan luovuttamaan seuraavan 30 päivän kuluessa arvontapäivästä.

Voittajiin otetaan yhteyttä Facebookin kautta. Voittajien nimet ja asuinpaikkakunnat voidaan myös ilmoittaa järjestäjän verkkosivuilla, Facebookissa ja Instagramissa. Jos voittajaa ei tavoiteta kymmenen arkipäivän kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta tai hän on antanut virheellisen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai ne ovat epäselvinä tulkinnanvaraisia. Palkinto ei ole muutettavissa rahaksi tai vaihdettavissa muihin tuotteisiin.

 

3. Osallistumiskelpoisuus


Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset täysi-ikäiset henkilöt lukuun ottamatta alla mainittuja poikkeuksia.

Arvontaan eivät saa osallistua Suomen Retkitukku Oy:n työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä.

Arvontaan osallistutaan kommentoimalla Retkitukku.fi:n Facebook-seinällä olevaan julkaisuun. Kommentissaan osallistuja kertoo, mihin hän käyttäisi palkintona olevaa riistakameraa. Kaikkien vastanneiden keskuudesta arvotaan kaksi (2) voittajaa.

 

4. Osallistumisaika


Arvontaan voi osallistua 18.8. - 23.8.2019, ellei toisin ilmoiteta. Arvontaan osallistumisen tulee tapahtua 23.8.2019 klo 14.00 mennessä. Arvonta suoritetaan perjantaina 23.8.2019. Voittajien nimet voidaan julkaista Facebookissa kymmenen päivän kuluessa arvonnan suorittamisesta.

 

5. Osallistuminen


Arvontaan voi osallistua Retkitukku.fi-yrityksen Facebook-sivuilla kommentoimalla pyydettyyn julkaisuun. Julkaisussa osallistujaa pyydetään ilmoittamaan, mihin hän käyttäisi palkintona olevaa riistakameraa. Osallistuminen arvontaan on ilmaista, eikä osallistumiseen liity minkäänlaista ostovelvoitetta. 

Sama henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran.

6. Järjestäjän vastuu


Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa.

Verkossa toimiva osallistumissivusto toimii yleisimmissä Internet-selaimissa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista kuten ongelmasta yleisessä Internet-verkkoyhteydessä, arvontaan osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasta haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista.

Arvonnan järjestäjä ja tekninen toteuttaja eivät ota myöskään vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä.

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Suomen Retkitukku Oy:n ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

 

7. Henkilötietojen käsittely ja sääntömuutokset


Annetut tiedot talletetaan Suomen Retkitukku Oy:n palvelurekisteriin ja tietoja voidaan käyttää markkinointiin asiakkaan antaman suostumuksen mukaisesti. Kampanjan aikana kaikki siihen osallistuneet henkilöt voivat saada arvontaan liittyvää informaatiota sähköpostitse.

Suomen Retkitukku Oy:n Tietosuojaseloste avaa yrityksen tietosuojaan liittyvät käytännöt.

Kilpailuun osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

 

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn