Arvonnan säännöt Retkitukku

1. Järjestäjät ja yhteistyökumppanit

Arvonnan järjestäjä:

Suomen Retkitukku Oy (2422124-6)
Rautionkatu 2 C
90400 Oulu

 

2. Arvonta ja palkinto

Arvonnassa arvotaan yksi (1) lahjakortti. Lahjakortin arvo on 50 €. Lahjakortti on sähköisessä muodossa, ja se toimitetaan voittajalle sähköpostilla. Lahjakortti on käytettävissä 6 kuukauden ajan.

Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnosta mahdollisen arpajaisveron.

Voittajaan otetaan yhteyttä Facebookin kautta ja lahjakortti lähetetään voittajalle sähköpostilla. Voittajan nimi ja asuinpaikkakunta voidaan myös ilmoittaa järjestäjän verkkosivuilla, Facebookissa ja Instagramissa. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta tai hän on antanut virheellisen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai ne ovat epäselvinä tulkinnanvaraisia.

Palkinto toimitetaan voittajalle sähköpostin kautta. Palkinto tullaan lähettämään voittajalle arvontapäivänä 6.5.2019 tai sitä seuraavana päivänä.

 

3. Osallistumiskelpoisuus


Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset täysi-ikäiset henkilöt lukuun ottamatta alla mainittuja poikkeuksia.

Arvontaan eivät saa osallistua Suomen Retkitukku Oy:n työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä.

Arvontaan osallistutaan kommentoimalla Retkitukku.fi:n Facebook-seinällä olevaan julkaisuun. Kommentissaan osallistuja kertoo, mitä ostaisi äidille Retkitukku.fi-verkkokaupan valikoimasta äitienpäivän kunniaksi.

 

4. Osallistumisaika


Arvontaan voi osallistua 3.5. - 6.5.2019, ellei toisin ilmoiteta. Arvontaan osallistumisen tulee tapahtua 6.5.2019 klo 12.00 mennessä. Arvonta suoritetaan maanantaina 6.5.2019. Voittajan nimi voidaan julkaista Facebookissa arvontapäivänä tai arvontaa seuraavana päivänä.

 

5. Osallistuminen


Arvontaan voi osallistua Retkitukku.fi-yrityksen Facebook-sivuilla kommentoimalla pyydettyyn julkaisuun. Julkaisussa osallistujaa pyydetään ilmoittamaan lahja, jonka ostaisi äidille äitienpäivän kunniaksi Retkitukku.fi-verkkokaupan valikoimasta. Osallistuja voi myös ilmoittaa tuotteen, jota ei löydy Retkitukku.fi-sivujen valikoimasta. Osallistuminen arvontaan on ilmaista, eikä osallistumiseen liity minkäänlaista ostovelvoitetta. 

 Tilaamalla uutiskirjeen osallistuja antaa järjestäjälle luvan suoramarkkinointiin uutiskirjeen muodossa. Uutiskirjetilauksen voi perua haluamanaan ajankohtana.

 Sama henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran.

6. Järjestäjän vastuu


Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa.

Verkossa toimiva osallistumissivusto toimii yleisimmissä Internet-selaimissa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista kuten ongelmasta yleisessä Internet-verkkoyhteydessä, arvontaan osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasta haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista.

Arvonnan järjestäjä ja tekninen toteuttaja eivät ota myöskään vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä.

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Suomen Retkitukku Oy:n ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

 

7. Henkilötietojen käsittely ja sääntömuutokset


Annetut tiedot talletetaan Suomen Retkitukku Oy:n palvelurekisteriin ja tietoja voidaan käyttää markkinointiin asiakkaan antaman suostumuksen mukaisesti. Kampanjan aikana kaikki siihen osallistuneet henkilöt voivat saada arvontaan liittyvää informaatiota sähköpostitse.

Suomen Retkitukku Oy:n Tietosuojaseloste avaa yrityksen tietosuojaan liittyvät käytännöt.

Kilpailuun osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

 

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn