Alaska CoolDry 140G -aluskerrasto BlindMax HD

39,90 €
Avaa kokotaulukko
Vaadittu kenttä.
×

Ota mitat suoraan vartalolta tai aluskerraston päältä ja tarkista oma kokosi mittataulukosta. Valitse kokosi rinnanympäryksen sekä vyötärönympäryksen mukaan. Tämän jälkeen voit varmistaa kokosi pituuden ja lantionympäryksen avulla. Halutessasi tarkistamme koon puolestasi - ota seuraavat vartalomitat ohjeen mukaan ja soita asiakaspalveluumme 040 828 1000 (ark klo. 9-17) niin autamme etsimään juuri sinulle sopivan koon.

Huom! Taulukon mitat ovat napakoita vartalomittoja - älä kiristä tai löysää mittanauhaa mittauksen aikana. Liikkumaväljyys on jo huomioitu vaatteen mitoissa!

Valitse tuote
SKU
510790

HUIPPUTEKNINEN ALASKA BLINDMAX HD™ 140G -ALUSKERRASTO

Alaska BlindMax HD™ 140G -aluskerrasto on hengittävän ja kosteutta siirtävän sekä nopeasti kuivuvan CoolDry-materiaalinsa ansiosta erinomainen valinta kovaan suoritukseen ja paljon liikkuvalle sekä hikoilevalle metsästäjälle. Aluskerraston ohuempi 140G CoolDry -materiaali siirtää kosteuden iholta pois pitäen kehon kuivana ja viileänä kovissakin suorituksissa. Istuvan leikkauksen ja joustavan materiaalin ansiosta aluskerrasto on miellyttävä käyttää. Näyttävä BlindMax HD™ -camokuvio ja Blaze 3D™ -camotehosteet.

Oikeanlainen kerrospukeutuminen on vaihtelevissa sääolosuhteissa tärkeää, jotta keho pysyisi kuivana ja lämpimänä. Aluskerrasto muodostaa ensimmäisen eristekerroksen iholle siirtäen hien tuoman kosteuden pois, jotta keho pysyy kuivana. Välikerrasto muodostaa iholle seuraavan eristekerroksen, siirtäen edelleen kosteuden pois alemmalta vaatekerrokselta. Välikerrasto luo myös lämpöä eristävän kerroksen iholle, jolloin vartalo pysyy lämpimänä. Laadukas hengittävä alusasu ja lämmin väliasu tuovat yhdessä nautinnon kaikkeen eräretkeilyyn ja kovaan suoritukseen kelistä ja olosuhteista riippumatta. Suosittelemme aluskerraston kanssa käytettäväksi suosittua Alaska ThermoDry 260G -välikerrastoa.

Alaska Blind Max HD™ 140G -aluskerraston ominaisuudet:

  • Hengittävä ja kosteutta siirtävä
  • Nopeasti kuivuva materiaali
  • Istuva leikkaus
  • Joustava materiaali
  • Kovaan suoritukseen ja passiin
  • BlindMax HD™ -camokuvio / Blaze 3D™ -camotehosteet

Saatavilla 3 värivaihtoehtoa:

Cooldry

Alaska CoolDry on korkealuokkainen mikrokuitu, joka siirtää kosteuden pois iholta materiaalin ulkopinnalle, jossa se haihtuu. CoolDry -materiaali pitää vartalon viileänä ja kuivana. 

Hengittävä Hengittävä

HengittäväHengittävä

Alaska BlindMax HD™ 140G -aluskerrasto

Tuotenumero510790
VäriBlind Max HD™ camo
LeikkausIstuva mitoitus
KootXXS - XXXXL
KäyttötarkoitusKerrospukeutumiseen, Urheiluun, Metsästykseen, Passiin, Eräretkeilyyn, Kalastukseen, Vapaa-aikaan
MateriaaliCOOLDRY
Tekniset ikonit120_kuvakulma.jpg
Write Your Own Review
Arvioit:Alaska CoolDry 140G -aluskerrasto BlindMax HD
Arviosi
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn

Ilmainen toimitus Schenker noutopistekuljetuksiin! Ei koske lavatoimituksia.