Craghoppers NosiLife Adventure Naisten Trekkingpaita Oranssi

69,90 €
Valitse tuote
SKU
533310

CRAGHOPPERS NOSILIFE NAISTEN PITKÄHIHAINEN TREKKINGPAITA

Craghoppers hyönteissuojattu naisten NosiLife -trekkingpaita torjuu hyönteiset jopa 90-prosenttisesti. NosiLife on nisäkkäille täysin vaaraton aine, mutta hyönteisille myrkyllinen. Craghoppers NosiLife pitkähihainen trekkingpaita torjuu hyttysten pistoja ja on erittäin kevyt ja viileä päällä. Hyönteissuojan lisäksi paidassa on tehokas UV-suoja. Selässä ventilaatio tuomassa lisäviilennystä tarvittaessa. Trekkingpaidan hihat voidaan kääriä ja kiinnittää napilla yläasentoon. Pieniä tavaroita voi säilyttää helposti neljässä taskussa, joista yksi on vetoketjullinen ja huomaamaton turvatasku.

  • Hyönteiskarkottava materiaali
  • UV-suoja
  • Selässä ventilaatio
  • Neljä taskua, joista yksi vetoketjullinen turvatasku
  • Väri: Oranssi

Kestävällä hyönteissuojalla suojatut NosiLife -vaatteet

NosiLife on Craghoppersin kehittämä vaatemallisto, jossa on kestävä hyönteissuoja - ensimmäistä laatuaan koko maailmassa. NosiLife karkottaa hyönteiset 80 - 90 %:sesti ja bakteereja tappava vaikutus estää hajuja sekä tartuntoja. Kun hyttynen koskettaa kangasta, se lähtee pois tai jopa kuolee. NosiLifen vaikuttava aine on kuitenkin nisäkkäille täysin vaaraton, ja sitä käytetäänkin muun muassa sairaaloissa ja vuodevaatteista ympäri maailman pitämässä pölypunkit loitolla. Craghoppers hyödyntää tätä kuitenkin ensimmäisenä maailmassa vaatteissa hyönteisten karkottamiseksi. Hyönteiskarkote sisältää permetriiniä, joka kuuluu synteettisiin pyretroidi-kemikaaleihin ja mikrobeja tuhoava vaikutus tulee biosidistä, joka on yleinen käsisaippuoissa ja muissa ihonhoitotuotteissa. Vaatteiden silittäminen ei vähennä karkotteen suojaavaa vaikutusta eikä vaikuttavista aineista ole haittaa itse kankaalle.

NosiLife-vaatteet suojaavat tehokkaasti myös hyönteisten levittämiltä taudeilta. Todella voimakkaan suojan saa, kun yhdistää NosiLife-vaatteen kanssa muita hyönteiskarkotteita. NosiLife -vaatteita ei kuitenkaan suositella käytettäväksi DEET-karkotteen kanssa muuta kuin esimerkiksi korkeilla Malarian riskialueilla, koska sillä saattaa olla terveydelle haitallisia vaikutuksia yhdessä NosiLife -vaatteiden kanssa. Etenkään raskaana olevien naisten ja lasten ei suositella käyttävän DEET-hyönteiskarkotetta pitkäjaksoisesti tai suuria määriä. Pienemmillä riskialueilla tehokkaan suojan saa käyttämällä NosiLife-vaatteita yhdessä vähemmän myrkyllisten hyönteiskarkotteiden kanssa ja myös pelkkä NosiLife -vaate tarjoaa suojaa pistoilta. Hyttyset valitsevat heikoimmin suojautuneen kohteekseen, joten kaikkien varatoimien käyttäminen yhdessä on joka tapauksessa paras tapa suojautua. Borrelioosikin on yleistynyt punkkien yleistyessä ja paras tapa suojautua siltä, niin Suomessa kuin ulkomailla, on käyttää asianmukaisia vaatteita - kuten Craghoppersin kehittämää NosiLife -vaatemallistoa. NosiLifeä ja sen uusia tuotteita tutkitaan ja testataan jatkuvasti, jotta löydettäisiin parhaat mahdolliset keinot suojautua hyttysiltä ja muilta hyönteisiltä.

Tuotenumero533310
VäriOranssi
Write Your Own Review
Arvioit:Craghoppers NosiLife Adventure Naisten Trekkingpaita Oranssi
Arviosi
Liittyvät tuotteet
Craghoppers NosiLife Adventure Trekkingpaita Beige

Craghoppers NosiLife Adventure Trekkingpaita Beige

69,90 €
Craghoppers NosiLife Ultimate Hattu Beige

Craghoppers NosiLife Ultimate Hattu Beige

39,90 €
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn