Craghoppers NosiLife Convertible Trekkinghousut Musta

79,90 €
Valitse tuote
SKU
581010

CRAGHOPPERS NOSILIFE KATKOLAHJEHOUSUT

Kevyet ja monikäyttöiset Craghoppers Nosilife Covertible -trekkinghousut on loistava valinta retkeilyyn ja matkusteluun, sillä ne on hyönteissuojattu. Nosilife -aine torjuu hyönteiset jopa 90-prosenttisesti. NosiLife on nisäkkäille täysin vaaraton aine, mutta hyönteisille myrkyllinen. Housut muuntautuvat nopeasti ja vaivattomasti shortseiksi polvien yläpuolella olevan vetoketjun ansiosta. Covertible -trekkinghousut on UV-suojattu. Housut siirtävät kosteutta pois iholta, hylkivät vettä ja kuivuvat nopeasti. Ripustuslenkit helpottavat kuivaamista. Katkolahjehousuista löytyy yhdeksän taskua, joista kaksi on vetoketjullista. Yksi tasku on vedenpitävä, jossa elektroniikka säilyy kuivana märästä kelistä huolimatta. Vyötärön sivut ovat joustavat, mikä lisää housujen istuvuutta.

  • Hyönteisiä karkottava materiaali
  • UV-suojattu
  • Katkaistavat lahkeet - housut muuntuvat nopeasti shortseiksi
  • Yhdeksän taskua
  • Kaksi vetoketjullista taskua
  • Yksi vedenpitävä tasku
  • Väri: Musta

Kestävällä hyönteissuojalla suojatut NosiLife -vaatteet

NosiLife on Craghoppersin kehittämä vaatemallisto, jossa on kestävä hyönteissuoja - ensimmäistä laatuaan koko maailmassa. NosiLife karkottaa hyönteiset 80 - 90 %:sesti ja bakteereja tappava vaikutus estää hajuja sekä tartuntoja. Kun hyttynen koskettaa kangasta, se lähtee pois tai jopa kuolee. NosiLifen vaikuttava aine on kuitenkin nisäkkäille täysin vaaraton, ja sitä käytetäänkin muun muassa sairaaloissa ja vuodevaatteista ympäri maailman pitämässä pölypunkit loitolla. Craghoppers hyödyntää tätä kuitenkin ensimmäisenä maailmassa vaatteissa hyönteisten karkottamiseksi. Hyönteiskarkote sisältää permetriiniä, joka kuuluu synteettisiin pyretroidi-kemikaaleihin ja mikrobeja tuhoava vaikutus tulee biosidistä, joka on yleinen käsisaippuoissa ja muissa ihonhoitotuotteissa. Vaatteiden silittäminen ei vähennä karkotteen suojaavaa vaikutusta eikä vaikuttavista aineista ole haittaa itse kankaalle.

NosiLife-vaatteet suojaavat tehokkaasti myös hyönteisten levittämiltä taudeilta. Todella voimakkaan suojan saa, kun yhdistää NosiLife-vaatteen kanssa muita hyönteiskarkotteita. NosiLife -vaatteita ei kuitenkaan suositella käytettäväksi DEET-karkotteen kanssa muuta kuin esimerkiksi korkeilla Malarian riskialueilla, koska sillä saattaa olla terveydelle haitallisia vaikutuksia yhdessä NosiLife -vaatteiden kanssa. Etenkään raskaana olevien naisten ja lasten ei suositella käyttävän DEET-hyönteiskarkotetta pitkäjaksoisesti tai suuria määriä. Pienemmillä riskialueilla tehokkaan suojan saa käyttämällä NosiLife-vaatteita yhdessä vähemmän myrkyllisten hyönteiskarkotteiden kanssa ja myös pelkkä NosiLife -vaate tarjoaa suojaa pistoilta. Hyttyset valitsevat heikoimmin suojautuneen kohteekseen, joten kaikkien varatoimien käyttäminen yhdessä on joka tapauksessa paras tapa suojautua. Borrelioosikin on yleistynyt punkkien yleistyessä ja paras tapa suojautua siltä, niin Suomessa kuin ulkomailla, on käyttää asianmukaisia vaatteita - kuten Craghopperson kehittämää NosiLife -vaatemallistoa. NosiLifeä ja sen uusia tuotteita tutkitaan ja testataan jatkuvasti, jotta löydettäisiin parhaat mahdolliset keinot suojautua hyttysiltä ja muilta hyönteisiltä.

Tuotenumero581010
Write Your Own Review
Arvioit:Craghoppers NosiLife Convertible Trekkinghousut Musta
Arviosi
Liittyvät tuotteet
Craghoppers NosiLife Adventure Trekkingpaita Beige

Craghoppers NosiLife Adventure Trekkingpaita Beige

69,90 €
Craghoppers NosiLife Adventure Trekkingpaita Tummanvihreä

Craghoppers NosiLife Adventure Trekkingpaita Tummanvihreä

69,90 €
Craghoppers NosiLife Ultimate Hattu Beige

Craghoppers NosiLife Ultimate Hattu Beige

39,90 €
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn