Craghoppers NosiLife Ultimate Hattu Beige

39,90 €
Valitse tuote
SKU
580240

HYÖNTEISSUOJAKÄSITELTY CRAGHOPPERS NOSILIFE ULTIMATE HATTU

Leveälierinen Craghoppers Nosilife Ultimate -hattu on käsitelty hyönteissuojalla, joka torjuu hyönteiset 90-prosenttisesti. NosiLife -hyönteissuoja on pysyvä, nisäkkäille turvallinen aine. Hyttysille aine on myrkyllistä. Hatussa polyesterinen hyttysverkko, joka suojaa erinomaisesti myös kasvoja ja takaraivoa hyönteisiltä. Tumma hyönteisverkko estää lisäksi auringonpaistetta häikäisemästä silmiä.

Kestävällä hyönteissuojalla suojatut NosiLife -vaatteet

NosiLife on Craghoppersin kehittämä vaatemallisto, jossa on kestävä hyönteissuoja - ensimmäistä laatuaan koko maailmassa. NosiLife karkottaa hyönteiset 80 - 90 %:sesti ja bakteereja tappava vaikutus estää hajuja sekä tartuntoja. Kun hyttynen koskettaa kangasta, se lähtee pois tai jopa kuolee. NosiLifen vaikuttava aine on kuitenkin nisäkkäille täysin vaaraton, ja sitä käytetäänkin muun muassa sairaaloissa ja vuodevaatteista ympäri maailman pitämässä pölypunkit loitolla. Craghoppers hyödyntää tätä kuitenkin ensimmäisenä maailmassa vaatteissa hyönteisten karkottamiseksi. Hyönteiskarkote sisältää permetriiniä, joka kuuluu synteettisiin pyretroidi-kemikaaleihin ja mikrobeja tuhoava vaikutus tulee biosidistä, joka on yleinen käsisaippuoissa ja muissa ihonhoitotuotteissa. Vaatteiden silittäminen ei vähennä karkotteen suojaavaa vaikutusta eikä vaikuttavista aineista ole haittaa itse kankaalle.

NosiLife-vaatteet suojaavat tehokkaasti myös hyönteisten levittämiltä taudeilta. Todella voimakkaan suojan saa, kun yhdistää NosiLife-vaatteen kanssa muita hyönteiskarkotteita. NosiLife -vaatteita ei kuitenkaan suositella käytettäväksi DEET-karkotteen kanssa muuta kuin esimerkiksi korkeilla Malarian riskialueilla, koska sillä saattaa olla terveydelle haitallisia vaikutuksia yhdessä NosiLife -vaatteiden kanssa. Etenkään raskaana olevien naisten ja lasten ei suositella käyttävän DEET-hyönteiskarkotetta pitkäjaksoisesti tai suuria määriä. Pienemmillä riskialueilla tehokkaan suojan saa käyttämällä NosiLife-vaatteita yhdessä vähemmän myrkyllisten hyönteiskarkotteiden kanssa ja myös pelkkä NosiLife -vaate tarjoaa suojaa pistoilta. Hyttyset valitsevat heikoimmin suojautuneen kohteekseen, joten kaikkien varatoimien käyttäminen yhdessä on joka tapauksessa paras tapa suojautua. Borrelioosikin on yleistynyt punkkien yleistyessä ja paras tapa suojautua siltä, niin Suomessa kuin ulkomailla, on käyttää asianmukaisia vaatteita - kuten Craghopperson kehittämää NosiLife -vaatemallistoa. NosiLifeä ja sen uusia tuotteita tutkitaan ja testataan jatkuvasti, jotta löydettäisiin parhaat mahdolliset keinot suojautua hyttysiltä ja muilta hyönteisiltä.

Tuotenumero580240
Write Your Own Review
Arvioit:Craghoppers NosiLife Ultimate Hattu Beige
Arviosi
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn