Humminbird Helix Ice 5 Chirp GPS G2 -pilkkikaiku

499,00 €
EI VARASTOSSA
SKU
710333
  • Kätevään laukkuun pakattu, erityisesti pilkkikäyttöön suunniteltu kaikuluotain
  • Anturia voidaan käyttää pilkkimistilasssa (Ice fishing) pilkkianturina, mutta myös sulan veden aikaan avovesitilassa (Open water), mikä mahdollistaa ympärivuotisen käytön
  • Erittäin tarkkaa kaikukuvaa tuottava Deal Spectrum CHIRP -anturi, jossa 5-tasoinen CHIRP IR-häiriösuodatin
  • Häiriösuodatin havaitsee ja poistaa toisten kalastajien käyttämien kaikujen aiheuttamat häiriöt
  • Sisäinen GPS-, jälki- ja karttaplottaus: mahdollistaa paikannuksen, omien pohjakarttojen luomisen kaikuluotaamalla ja olemassa olevien karttojen muokkauksen

HUMMINBIRD HELIX ICE 5 CHIRP GPS G2 -PILKKIKAIKU

Humminbirdin Helix Ice 5 on erityisesti pilkkimiseen räätälöity kaikuluotainpaketti, joka soveltuu myös ympärivuotiseen käyttöön. Kätevään kantolaukkuun paketoitu kokonaisuus kulkee mukana vaivattomasti, ja käyttö ei vaadi kummempia valmisteluja kuin oman reiän kairaamisen pilkkianturille. Tämän jälkeen pääset nauttimaan juuri oikeassa syvyydessä uivan anturin tuottamasta tarkasta kaikukuvasta.

Ice-anturi toimii pilkkimistilassa (Ice fishing) 130-250 kHz/15°-21° Dual Spectrum CHIRP -anturina, ja sulan veden aikaan päälle voi napsauttaa avovesitilan (Open water), jolloin anturi toimii 200 kHz/20° + 83 kHz/60° -kaksikeilakaikuna. Joka tapauksessa laite on erinomaisen käyttökelpoinen ympäri vuoden. Anturi on varustettu myös älykkäällä 5-tasoisella häiriösuodattimella, joka havaitsee ja suodattaa toisten kalastajien käyttämien kaikujen tuottamat häiriöt.

Helix Ice 5 pitää sisällään myös näppärät GPS-, kartta- ja jälkiplottausominaisuudet, jotka mahdollistavat paikannuksen, pohjakarttojen luomisen ja olemassa olevien karttojen muokkauksen. AutoChart LIVE -toiminnon avulla kartta-aineistojen luominen ja päivittäminen on vaivatonta ja reaaliaikaista. Pohjaa voi kartoittaa haluamallaan tarkkuudella, ja muokkausmahdollisuuksia ovat esimerkiksi syvyyskäyrien tiheyden säätö, syvyysalueiden korostusväritys sekä vedenpinnan korkeuden korjaus.

Ja sitten käyttökelpoinen kikka tosi pilkkijöille: voit luodata ja nauhoittaa haluamasi alueen pohjan jo kesällä veneellä ajellessasi, jolloin sinulla on talven pilkkireissullasi valmis kuva pilkkialueen pohjanmuodoista.

Tuotenumero 710333
EAN 082324054747
Write Your Own Review
Arvioit:Humminbird Helix Ice 5 Chirp GPS G2 -pilkkikaiku
Arviosi
Liittyvät tuotteet
Rapala UR Steel -jääkaira

Rapala UR Steel -jääkaira

89,00 €
 Garmin Striker 4 -kaikuluotainpaketti

Garmin Striker 4 -kaikuluotainpaketti

239,00 €
Garmin Striker Plus 4 -kaikuluotain

Garmin Striker Plus 4 -kaikuluotain

149,90 €
Väinö Bunker Thermal 3 -pilkkiteltta

Väinö Bunker Thermal 3 -pilkkiteltta

279,00 €
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn