Riistakamerat

Seuraa riistan liikkeitä tai turvaa omaisuutesi laadukkaalla ja huomaamattomalla riistakameralla. Retkitukun valikoimasta löydät Burrelin suositut testivoittajakamerat. Saatavilla on sekä  tallentavia kameramalleja että lähettäviä riistakameroita, joilla voit seurata tapahtumia reaaliaikaisesti. Vertaile Burrelin lähettäviä riistakameroita helposti tämän taulukon avulla.

Tutustu myös edullisiin riistakamerapaketteihimme! Tilaamalla kamerapaketin saat riistakamerasi valmiiksi asennetuna, valmiiksi avatun liittymän (koskee lähettäviä kameroita) sekä useita hyödyllisiä lisätarvikkeita, kuten virtalähteen kamerallesi.


Jos tarvitset apua riistakamerasi kanssa, riistakameratuki auttaa arkisin klo 917 numerossa 0600 11 999 (hinta 1,98 € / min).

Vakuumipussit -15 %

per sivu
Burrel Edge HD -tallentava riistakamera

Burrel Edge HD -riistakamera

129,00 €
Burrel S12 HD riista- ja valvontakamera

Burrel S12 HD Riista- ja Valvontakamera, tehdashuollettu

179,90 €
Burrel S12 HD + SMS II -lähettävä riistakamera

Burrel S12 HD + SMS II -lähettävä riistakamera

199,00 €
Burrel Edge Pro Security Edition

Burrel Edge Pro Security Edition, tehdashuollettu

199,90 €
badge_new_fi Burrel Edge HD+ 4G -lähettävä riistakamera

Burrel Edge HD+ 4G -lähettävä riistakamera

329,00 €
per sivu

Retkitukku on Burrel-riistakameroiden maahantuoja, joten saat Burrel-tuotemerkin kamerat aina edullisimpaan hintaan! Burrel-kamerat hyödyntävät edistyksellisintä teknologiaa ja kestävät äärimmäisiäkin olosuhteita. Tutustu laajaan Burrel-valikoimaamme ja tilaa sinulle sopivin kamera Retkitukulta!

Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn