Riistakamerat

Retkitukku esittelee ylpeänä Suomen laajimman Burrelin riistakamera- ja kameratarvikevalikoiman. Lähettävien ja tallentavien riistakameroiden sekä tarvikkeiden ohella tarjoamme myös riistakameroiden ohjelmistopäivitykset, ja viimeiset ohjelmistoversiot ovat aina saatavissa täällä. Tutustu myös kaiken tarvittavan sisältäviin − ja totta kai pakettihintaisiin − riistakamerapaketteihin.

per sivu
Riistakameran puukiinnike + Burrel Battery Holder -akkuteline Burrel-riistakameroille

Riistakameran puukiinnike + Burrel Battery Holder -akkuteline

23,00 €
Burrel Edge HD -tallentava riistakamera

Burrel Edge HD -riistakamera

129,90 €
Burrel S12 HD+SMS3 -riistakamera

Burrel S12 HD+SMS3 -riistakamera

199,90 €
Videokuvaa lähettävä Burrel S12HD+SMS Pro -riistakamera

Burrel S12 HD+SMS Pro -riistakamera

249,00 €
per sivu

Riistakameralla arvokasta riistatietoa tai lisäturvaa omaisuudellesi

Riistakamera on helppokäyttöinen ja matalan oppimiskynnyksen laite, joka on suunniteltu ensisijaisesti riistaeläinten liikkeiden seuraamiseen. Huomaamaton mustasalama ja herkkä liiketunnistin nappaavat kuvat ja videot eläimiä häiritsemättä, jolloin kameran omistaja pääsee käsiksi arvokkaaseen tietoon riistan liikkeistä ja lukumäärästä maillaan. Sanomattakin on selvää, että riistakameran huomaamattomuus tekee siitä oivallisen ratkaisun myös omaisuuden valvontaan. Riistakameran käyttö esimerkiksi mökin tai pihapiirin valvonnassa onkin kasvattanut voimakkaasti suosiotaan. 

Lähettävä vai tallentava riistakamera − vai molemmat

Riistakamerat voidaan jakaa karkeasti kahteen ryhmään: tallentaviin ja lähettäviin. Eron voi toki päätellä nimistäkin, mutta selvennetään varmuuden vuoksi: tallentavat riistakamerat kykenevät ainoastaan tallentamaan kuva-aineistoa muistikortille, joka on noudettava aina silloin, kun kuvamateriaaliin halutaan päästä käsiksi. Myös lähettävät riistakamerat tallentavat kuvamateriaalia, ja lähettävätkin Burrel-laitteet vaativat toimiakseen muistikortin. Näiden varmuuskopioiden tallentamisen ohella ne kuitenkin nimensä mukaisesti myös lähettävät kuva-aineiston suoraan määritettyyn vastaanottavaan sähköpostiin. Lähettävä riistakamera on samalla siis myös tallentava muttei toisin päin.

Vanhemmat lähettävät riistakamerat kykenevät lähettämään vain kuvia, mutta videomateriaali tallentuu näissä tapauksissa vain muistikortille. 4G-sukupolven riistakamerat sen sijaan kykenevät edistyneemmän verkkoteknologian siivittämänä myös lähettämään videota.

Burrel Easy to Use -konsepti

Burrelin kesällä 2019 lanseeraama Easy to Use -konsepti teki riistakameran hankkimisesta helpompaa kuin koskaan ennen. Kupletin juoni on kaikessa yksinkertaisuudessaan se, että kenenkään ei tarvitse enää taistella monimutkaisten lähetysasetusten kanssa, vaan kameran käyttöönotto on jouhevaa. Kun otat Burrel-kameran käyttöösi, riittää, että aktivoit sen mukana toimitettavasta Burrel SIM by Elisa -SIM-kortista käyttöösi haluamasi liittymän sekä määrität kameraan vastaanottavan sähköpostin − ja siinäpä se.

Burrel-riistakameran uutta omistajaa ei kuitenkaan ole velvoitettu käyttämään Burrelin SIM-korttia, vaan halutessaan voi hyödyntää muitakin liittymiä. Burrel-kameran automatiikka laittaa kyllä niidenkin asetukset kerralla kuntoon.

Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn