Lähettävät riistakamerat

Huikean suosion saavuttaneet lähettävät riistakamerat edullisesti Retkitukulta. Useita testivoittoja vienyt Burrel on Retkitukun maahantuoma ja erittäin suosittu kameramerkki niin riistan tarkkailussa kuin valvontakameranakin. Vertaile Burrelin lähettäviä riistakameroita helposti tämän taulukon avulla. Löydät valikoimastamme myös suositut ScoutGuard-kamerat huippuominaisuuksilla. Lähettävällä riistakameralla seuraat riistan liikkeitä esimerkiksi ruokintapaikalla tai valvot pihapiiriäsi erittäin kätevästi reealiajassa. Uusimmat kameramallimme tukevat 3G-verkkoa, minkä ansiosta kuvien ja videoiden lähetys onnistuu erittäin nopeasti.

Tutustu myös edullisiin riistakameratarvikkeisiin. Älä myöskään unohda kattavia riistakamerapakettejamme! Tilaamalla riistakamerapaketin saat lähettävän riistakamerasi valmiiksi asennetuna avatun liittymän sekä kätevien lisätarvikkeiden kera.

Jos tarvitset apua riistakamerasi kanssa, riistakameratuki auttaa Sinua arkisin klo 10 - 17 numerossa 0600 11 999 (hinta 1,98 € / min).

Riistakamerapaketit

6 tuotetta

per sivu

6 tuotetta

per sivu

Retkitukku on Burrel-riistakameroiden virallinen maahantuoja, joten saat Burrel-merkin tuotteet aina edullisesti meiltä. Burrel-riistakamerat hyödyntävät edistyksellisintä teknologiaa ja kestävät äärimmäisiäkin olosuhteita. Tarjoamme kaikkiin Burrel-riistakameroihin ilmaisen toimituksen!

Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn

✓ NYT toimituskulut alk. 0€ ✓ Nopea toimitus 1-3 arkipäivää