Naisten kumisaappaat

Retkitukulla laaja valikoima kestäviä ja kevyitä kumisaappaita naisten koossa! Katso esimerkiksi huippusuositut Viking Trophy kumisaappaat. Loistava valinta esimerkiksi metsästykseen ja marjastukseen. Katso myös laadukkaat Helly Hansenin naisten kumisaappaat hauskoissa väreissä!

Naisten kumisaappaat ulkoiluun

6 Items

per sivu
Set Descending Direction

6 Items

per sivu
Set Descending Direction

KUMISAAPPAIDEN VERTAILU

Kumisaappaiden valinnassa on hyv kiinnittää huomiota moniin tekijöihin, kuten saappaan materiaaliin ja suunniteltuun käyttötarkoitukseen sekä vuodenaikaan, jolloin saappaita on tarkoitus pääasiassa käyttää.

Kumisaappaiden materiaali vaikuttaa kumisaappaan ominaisuuksiin. Kestävyyden kannalta luonnostaan taipuisa luonnonkumiseos on hyvä valinta, koska saapas kestää pitkää kävelyä halkeilematta. Luonnonkumisaappaat ovat kuitenkin usein hieman painavampia kuin esimerkiksi neopreenisaappaat. Etenkin naiset toivovat usein saappaiden olevan kevyet. Kumisaappaiden painoon vaikuttaa myös varren materiaali eli onko kumisaapas ylös asti kumia vaiko jotain muuta materiaalia. Käyttömukavuutta lisäävät myös irrotettavat sisäpohjat, jotka myös nopeuttavat saappaiden kuivumista käytön jälkeen.

 

Metsästyssaappaiden ja vaellukseen tarkoitettujen saappaiden valinnassa on tärkeää huomioida myös pohjien rakenne ja uritus. Pohjien on hyvä olla pitävät, jotta saappaat eivät luista ja kumisaappaiden kiertojäykkyyden on hyvä olla hieman suurempi, jotta saappaat tukevat jalkaa epätasaisessa maastossa.

 

Myös vuodenaika jolloin saapasta on tarkoitus käyttää tulisi huomioida eri saappaiden vertailussa. Ympärivuotiseen käyttöön tarkoitetuissa saappaissa on maaperän kylmyydeltä eristävä pohja ja lisälämpöä saappaisiin tuo paksumpi vuori. Erittäin kylmiin olosuhteisiin on kehitetty erikseen lämpösaappaita, jotka sopivat esimerkiksi pilkkireissulle. Lisäksi talvisilla liukkailla keleillä kumisaappaissa on hyvä olla erityisen pitävät, uritetut pohjat.

Tervetuloa uudistuneeseen verkkokauppaamme! Jos kohtaat verkkokaupassa ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kiitos!