Koiralle

Meiltä löydät koirakaverillesi monipuolisesti tarvikkeita sekä laadukasta ruokaa edulliseen hintaan. Valikoimassamme on mm.  koirantarvikkeita metsästykseen sekä paljon erilaisia koiratutkia paikantamiseen. Ulkokoirille löytyy monipuolisesti koiratarhoja sekä koirankoppeja. Mikäli koiralle haluaa rajata sisätiloissa vain tietyn alueen käyttöön, kannattaa hankintaan laittaa koiraportti. Jos koiran haukkumisen kanssa on ongelmia, apu voi löytyä haukunestopannoista. Saatavilla on myös monipuolisesti välineitä kuljettamiseen ja matkustamiseen, esimerkiksi kuljetushäkkejä, istuinpäällisiä ja turvakaltereita. Nopeat ja edulliset toimitukset!

Koiran ruokinta Katso Valikoima
Koiran asuminen Katso Valikoima
Kuljetus & ulkoilutus Katso Valikoima
Koiran koulutus Katso Valikoima

Items 1-50 of 271

Page
per sivu
Set Descending Direction
  1. Kronch Pemmikan energialisä 5x400G
    Kronch Pemmikan energialisä 5x400G
    Special Price 29,90 € Regular Price 34,50 €

Items 1-50 of 271

Page
per sivu
Set Descending Direction

Koirasi hyvinvointi on tärkeää, ja etenkin käyttö- ja harrastuskoirien kohdalla on syytä kiinnittää erityistä huomiota riittävään energiansaantiin. Esimerkiksi korkealaatuisesta Valio-koiranruokasarjasta löytyy kattavasti täysravintoja erilaisiin tarpeisiin - ja edulliseen hintaan. Suomen vaativissa talvisäissä on tärkeää myös huolehtia ulkokoirien hyvinvoinnista. Jämpi-koirankopit on huolellisesti lämpöeristettyjä ja kestävät hyvin arktisia kelejä. Koirankopin lämmittimellä  varmistat koirasi asuinolojen pysyvän mukavina miinusasteillakin. Lämmitettävä juomakuppi estää koiran juomaveden jäätymisen pakkasilla.

Tervetuloa uudistuneeseen verkkokauppaamme! Jos kohtaat verkkokaupassa ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kiitos!