Koiratarhat

Retkitukusta löydät laajan valikoiman kovaa käyttöä ja Suomen haastavia sääolosuhteita kestäviä koiratarhoja. Etsitpä sitten pienehköä pentuaitauksen tyyppistä ratkaisua tai todella jämäkkää ja korkeaseinäistä kalteritarhaa suurille ja voimakkaille koirille, meiltä löydät etsimäsi. Huomaathan myös monipuoliset lisävarusteet koiratarhoihin sekä koiratarhaelementit, joista rakennat juuri haluamasi kokoisen ja muotoisen tarhan. Toimitamme koiratarhat rahtivapaasti kotipihaasi 5-14 päivässä (ei koske erityisalueita eli saaristoa ja tiettyjä alueita Lapin läänissä.)

10 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

10 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Kestävä rakenne ja laadukkaat materiaalit takaavat koiratarhan pitkän eliniän

Koiratarhoissamme on kestävä sinkitty teräsrunko. Materiaali kestää erinomaisesti Suomen sääolosuhteita ruostumatta. Seinä- ja ovielementeissä on jämäkät kalterit, jotka estävät koiran kiipeilyn ja kestävät voimakkaitakin hyppyjä seiniä vasten. Elementit ja ovet ovat kuumasinkittyä terästä. Hitsaus on kaikissa tarhoissa ensiluokkaista tasoa. Tarhat ovat ruostumattoman teräksen värisiä, mutta Premium-koiratarhasta sekä pennuille ja pienille korille suunnitellusta Jämpti Pro Mini -koiratarhasta on saatavilla useita maastoon kauniisti sulautuvia jauhepolttomaalattuja värivaihtoehtoja.

Koiratarhan kasaaminen on helppoa

Valmiit koiratarhapaketit sisältävät kokonsa perusteella eri määrän seinäelementtejä sekä yhden ovielementin. Tarhojen kasaaminen elementit yhdistämällä on yksinkertaista mukana seuraavien kiinnikkeiden avulla. Kiintolenkkiavain riittää elementtien kiinnittämiseen toisiinsa.  Huomaathan, että kulmaraudat tulee tilata erikseen.

Valitse valmis koiratarha tai kokoa mieleisesi elementeistä

Tutustu koiratarhapaketteihimme ja tilaa pihasi ja koirasi koko huomioiden sopivin vaihtoehto. Huomaathan, että elementtien korkeuksien lisäksi tarhoissa on eroja esimerkiksi verkon silmäkoon ja vahvuuden sekä runkoputken halkaisijan suhteen. Tilaamalla pakettiin lisää saman mallin elementtejä voit rakentaa juuri haluamasi kokoisen ja muotoisen tarhan myös epätasaiseen maastoon.

 

Meiltä löydät myös monipuoliset varusteet koiratarhoihin

Valikoimastamme löydät myös tuiki tarpeelliset lisävarusteet koiratarhoihin, esimerkiksi lämmitettävät koiran juomakupit, koirankopin kuivikkeet ja valvontakamerat, joiden avulla varmistat koiriesi turvallisen oleilun tarhassa. Tilaa kaikki koiratarhatarvikkeet edullisesi ja vaivattomasti netistä!

Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn