Koiratarhat

Retkitukusta löydät laajan valikoiman kovaa käyttöä ja Suomen haastavia sääolosuhteita kestäviä koiratarhoja. Huomaathan myös monipuoliset lisävarusteet koiratarhoihin sekä koiratarhaelementit, joista rakennat juuri haluamasi kokoisen ja muotoisen tarhan.

Toimitamme koiratarhat rahtivapaasti kotipihaasi 5-14 päivässä (ei koske erityisalueita eli saaristoa ja tiettyjä alueita Lapin maakunnassa).

per sivu
Hundra-koiratarhan peruselementti

Hundra-koiratarhan peruselementti

69,00 €
Hundra-koiratarhan ovielementti

Hundra-koiratarhan ovielementti

79,00 €
badge_blackfriday_uni Hundra Premium -koiratarha 4x4, koottu

Hundra Premium -koiratarha 4x4

674,00 €
badge_blackfriday_uni Hundra Premium -koiratarha, 6 x 4

Hundra Premium -koiratarha 6x4

854,00 €
badge_blackfriday_uni Hundra Premium -koiratarha, 6 x 6

Hundra Premium -koiratarha 6x6

989,00 €
badge_blackfriday_uni Hundra-koiratarha 3x3

Hundra-koiratarha 3x3

449,00 €
badge_blackfriday_uni Hundra-koiratarha 4,5x4,5

Hundra-koiratarha 4,5x4,5

629,00 €
Jämpti Eco koiratarhapaketti 3x3

Jämpti Eco -koiratarha 3x3

549,00 €
Premium koiratarha 4x4

Premium-koiratarha 4x4

849,00 €
kuumasinkitetty Jämpti Pro Maxi koiratarha 4x4 1

Jämpti Pro Maxi -koiratarha 4x4, kuumasinkitty

939,00 €
Jämpti kalterikoiratarha

Jämpti-kalteritarha 4x4

819,00 €
per sivu

Kestävä rakenne ja laadukkaat materiaalit takaavat koiratarhan pitkän eliniän

Koiratarhoissamme on kestävä sinkitty teräsrunko. Materiaali kestää erinomaisesti Suomen sääolosuhteita ruostumatta. Seinä- ja ovielementeissä on jämäkät kalterit, jotka estävät koiran kiipeilyn ja kestävät voimakkaitakin hyppyjä seiniä vasten. Elementit ja ovet ovat kuumasinkittyä terästä. Hitsaus on kaikissa tarhoissa ensiluokkaista tasoa. Tarhat ovat ruostumattoman teräksen värisiä, mutta esimerkiksi Premium-koiratarhasta on saatavilla useita maastoon kauniisti sulautuvia jauhepolttomaalattuja värivaihtoehtoja.

Koiratarhan kasaaminen on helppoa

Valmiit koiratarhapaketit sisältävät kokonsa perusteella eri määrän seinäelementtejä sekä yhden ovielementin. Tarhojen kasaaminen elementit yhdistämällä on yksinkertaista mukana seuraavien kiinnikkeiden avulla. Kiintolenkkiavain riittää elementtien kiinnittämiseen toisiinsa.  Huomaathan, että kulmaraudat tulee tilata erikseen.

Valitse valmis koiratarha tai kokoa mieleisesi elementeistä

Tutustu koiratarhapaketteihimme ja tilaa pihasi ja koirasi koko huomioiden sopivin vaihtoehto. Huomaathan, että elementtien korkeuksien lisäksi tarhoissa on eroja esimerkiksi verkon silmäkoon ja vahvuuden sekä runkoputken halkaisijan suhteen. Tilaamalla pakettiin lisää saman mallin elementtejä voit rakentaa juuri haluamasi kokoisen ja muotoisen tarhan myös epätasaiseen maastoon.

Meiltä löydät myös monipuoliset varusteet koiratarhoihin

Valikoimastamme löydät myös tuiki tarpeelliset lisävarusteet koiratarhoihin, esimerkiksi lämmitettävät koiran juomakupit, koirankopin kuivikkeet ja valvontakamerat, joiden avulla varmistat koiriesi turvallisen oleilun tarhassa. Tilaa kaikki koiratarhatarvikkeet edullisesi ja vaivattomasti netistä!

Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn