Led Lenser H14R.2 -otsalamppu 1000lm

99,00 €
SAATAVISSA 5
SKU
110021

Ominaisuudet:

 • Boost-toiminto antaa 1000 lumenin valotehon
 • Maksimikantama yli 300 metriä
 • Ladattava - sis. 16.3Wh akun ja laturin. 
  • Akkujen latausaika: 8 tuntia
 • Toimii myös 4 x AA -paristoilla (eivät sisälly pakkaukseen)
 • Smart Light Technology 2 (SLT 2)
 • Hyvin istuva ja säädettävä otsapanta
 • Akunkesto jopa 6 - 40 h
 • Paino 340 g (sis. akun)
 • Takuu: 24 kk

Katso video

TEHOKAS LADATTAVA OTSALAMPPU AMMATTIKÄYTTÖÖN

Led Lenser H14R.2 kuuluu otsalamppujen kärkikastiin. Huima valoteho ja ladattavuus tekevät siitä lyömättömän yhdistelmän. Tämä otsalamppu sopiikin parhaiten ammattikäyttöön tai vaativalle harrastajalle. Led Lenser H14R.2 on varustettu SLT 2 -teknologialla sisältäen kaksi energianhallintatilaa, kolme valo-ohjelmaa ja viis erilaista valotoimintoa. Tarvitsit sitten joko suurta valotehoa tai pitkää akunkestoa, voit valita sopivan toimintatilan helposti. Akunkesto on huimat 6 - 40 tuntia valovoimakkuudesta riippuen, ja voit ladata valaisimen helposti mukana tulevalla laturilla. Takuu kaksi vuotta.

Led Lenser -teknologiat:

SMART LIGHT TECHNOLOGY (SLT)

SLT tekee valaisimestasi monipuolisemman ja juuri sinun käyttöösi sopivan. SLT-tekniikan avulla voit valita kahden eri energiahallintatilan välillä. Valitusta energiahallintatilasta riippumatta voit käyttää eri tilanteisiin ja tarpeisiisi soveltuvia valo-ohjelmia ja -toimintoja. Kaikki on hallittavissa yhdellä kädellä. H14R.2 valaisimessa käytetään SLT 2 -tekniikkaa: 

 • Kaksi energianhallintatilaa
 • Kolme valo-ohjelmaa
 • Viisi valotoimintoa

ENERGIATILAT

Voit valita kahden eri energiahallintatilan välillä. Valitessasi energiaa säästävän ”Energy saving” -tilan, valoteho pienenee akun/paristojen varauksen laskiessa. Mikäli valitset Constant current -tilan, valoteho säilyy tasaisena akun/paristojen varauksesta riippumatta.

AUTO FOCUS SYSTEM - AFS (kehittynyt kohdistusjärjestelmä)

Heijastin + linssi = heijastinlinssijärjestelmä. Led Lenser on yhdistänyt valaisimissaan linssin ja heijastimen parhaat ominaisuudet. Voit tarkentaa AFS-tekniikalla varustetun Led Lenserin portaattomasti ympyränmuotoisesta lähivalosta tarkaksi kaukovaloksi.Tämä patentoitu heijastinlinssijärjestelmä on kehitetty maailman johtaviin valontutkimuslaitoksiin kuuluvan müncheniläisen OEC:n (Opticsand Energy Consepts) kanssa.

SPEED FOCUS SYSTEM - SFS (nopeaa reagointia)

Liu’utettava mekanismi, jossa kohdistus onnistuu nopeasti yhdellä kädellä valaisimen kärkeä liikuttamalla eli ikään kuin pumppaamalla. Saat valokeilan yhdellä liikkeellä lähivalosta tarkaksi etsinvaloksi ja toisin päin.

IPX4 ROISKEVESISUOJAUS

Valaisimen tai muun sähkölaitteen standardisoitu IP-luokka kertoo laitteen koteloinnin tiiviyden. IPx4 tarkoittaa, että valaisimen on kestettävä kaikista suunnista tulevia vesiroiskeita. Laitetta ei tavallisesti tehdä vedenpitäväksi, mutta siihen asennetaan vedenpoistojärjestelmä, joka estää veden pääsyn sähköosiin ja varmistaa myös sen, että vesi virtaa pois valaisimesta.

Tuotenumero 110021
EAN 4029113729932
Virtalähde Oma akku
Takuu 24 kk
LED Xtreme Power LED
Maksimi valoteho 1000lm
Kantama 300m
Toiminta-aika 6-40h
Toiminnot Portaaton tehonsäätö etäkytkimellä, vilkkuvalo
Kytkin Painike, etuosassa
Paino 340 g
Vesitiiveys IPX4
Write Your Own Review
Arvioit:Led Lenser H14R.2 -otsalamppu 1000lm
Arviosi
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn