Mikä on Retkitukku?

 

Retkitukku.fi -verkkokauppa on perustettu elokuussa vuonna 2011. Meillä on pitkä yli 20 vuoden raudanluja kokemus vapaa-ajan, metsästyksen sekä koira-alan varustekaupasta sekä tuotteista. Ostamme suoraan sopimustehtailtamme sekä virallisilta maahantuojilta huippulaadukkaita tuoteitta ja tarjoamme ne suoraan kuluttajalle parhaaseen hintaan. Moni voi ihmetellä mihin meidän hinnat perustuvat ja voiko oikeasti hyvän ja laadukkaan tuotteen saada jopa satoja euroja edullisemmin kuin esimerkiksi urheiluliikkeestä tai toisesta verkkokaupasta? Alla haluamme esittää sinulle faktat, miten tämä on mahdollista.

     

Miksi ostaa meiltä?

Retkitukku on verkkokauppa - pystymme toimimaan pienemmällä kulurakenteella ja palvelemaan asiakkaita kustannustehokkaasti ympäri Suomen aina Hangosta Nuorgamiin. Retkitukun suuret ostoerät, pieni kulurakenne sekä uudenaikainen ja tehokas logistiikan toimintamalli mahdollistavat laadukkaiden tuotteiden toimituksen johtavilta sopimustehtailta suoraan kuluttajalle nopeasti ja aiempaa selkeästi edullisempaan hintaan. Kustannustehokkaan ja uudenaikaisen nettikaupan edut näkyvät suoraan kuluttajan kukkarossa.

Retkitukku.fi -verkkokauppa ja Noutopiste -myymälä:

   

 Täysin riskitön kauppa

Takaamme tyytyväisyytesi -  kaikki tuotteemme ovat laadukkaita ja tulevat joko suoraan maahantuojalta tai sopimustehtaalta. Olemme valinneet valikoimaan suosittuja merkkejä virallisilta maahantuojilta. Kaikilla tuotteilla on sopimustehtaamme tai Suomen maahantuojan myöntämä kattava tuotetakuu 12 - 36 kuukautta. Tarjoamme ainutlaatuisen 100 % Rahat Takaisin -tyytyväisyystakuun ostoksillesi - voit siis tehdä ostopäätöksen vasta vastaanotettuasi tuotteen ja tutustuessasi siihen rauhassa kotona. 

   

Ilmainen palautusoikeus 60 päivää

100 % Rahat Takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 60 päivää ostoksesta. Voit palauttaa tuotteen ja maksamme rahat takaisin - palautus on meillä ilmainen. Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessa sekä jälleenmyytävässä ja uutta vastaavassa kunnossa. Jos tuote on likainen, tahraantunut tai, jos tuotepaketista puuttuu tarvikkeita, emme voi ottaa palautusta vastaan. Palautusoikeus ei koske Garmin -tuotteita, koiratutkia (esim. Tracker, Pointer, Ultracom), karttalisenssejä, alus- ja väliasuja, sukkia sekä outlet- tai poistotuotteita.

   

Nopea toimitus 1 - 3 päivää

Toimitamme varastotuotteet 1 - 3 arkipäivän kuluessa. Jos tuote on loppunut varastosta, ilmoitamme arvioidun toimitusajan tuotekortilla verkkokaupassa. Tilaa tuotteet turvallisesti, helposti ja nopeasti verkkokaupasta. Lähetämme tekstiviestillä paketin lähetystunnuksen, kun pakettisi lähtee varastoltamme - voit seurata paketin kulkua reaaliajassa Postin nettiseurannasta.

Parasta laatua ja palvelua

Retkitukun henkilökunta harrastaa metsästystä, kalastusta, retkeilyä sekä muuta aktiivista liikuntaa - olemme aktiivisesti mukana tuotekehityksessä ja testauksessa tuotekehitystiimimme kanssa. Tuotetestausta tekee lisäksi suuri joukko alan aktiiviharrastajia. Retkitukku ottaa valikoimaansa vain alan parhaat ja testatut tuotteet. Kaikilla tuotteilla on kattava tehdastakuu. Retkitukku myy parhaat laatutuotteet lyömättömään hintaan suoraan tehtaalta kuluttajalle. Autamme myös mielellämme ongelmatilanteissa. Meille voit ottaa aina yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Asiakaspalvelumme ei veloita mitään extrakuluja - maksat vain normaalin operaattorisi mukaisen hinnan.

Retkitukku.fi Outlet

Outlet-sivuilla myymme rajoitetun erän huipputuotteita shokkihintaan. Tuote voi olla esimerkiksi poistumassa valikoimasta tai tuotepaketti voi olla puutteellinen, josta kerromme aina outlet -tuotteen tiedoissa. Tuotteen saatavuuden voit tarkistaa tuotteen tuotetiedoista. Liittymällä Retkitukun uutiskirjeen tilaajien joukkoon saat tiedon outlet-tuotteista aina ensimmäisenä. Voit tilata uutiskirjeen Retkitukun etusivulla, sivun alalaidasta kohdasta "Tilaa uutiskirje" ja pääset aina ensimmäisenä valitsemaan parhaat tuotteet, nettohintaan.

Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn