Petsafe Drinkwell Original juoma-automaatti

29,90 €
EI VARASTOSSA
SKU
440032
Uusi Petsafe Drinkwell Original -juoma-automaatti kierrättää lemmikkisi juomaveden tehden vedestä happipitoisempaa ja raikkaampaa!

PETSAFE DRINKWELL ORIGINAL JUOMA-AUTOMAATTI TEKEE VEDESTÄ RAIKKAAMPAA

PetSafe Drinkwell Original juoma-automaatti tekee lemmikkisi juomavedestä raikkaampaa ja happipitoisempaa, joka varmasti houkuttelee lemmikkisi juomaan. 1,5 litran vesisäiliö kestää pitkään ja se on helppo pitää puhtaana, sillä se voidaan pestä asitanpesukoneessa. Drinkwellin suodatin taas poistaa veden pahan maun ja hajun, mikä tekee juomisesta entistä houkuttelevampaa.

Monta hyvää syytä tilata Petsafe Drinkwell Original juoma-automaatti

Yhteistyössä eläinlääkärien kanssa kehitetty juoma-automaatti antaa lemmikillesi mahdollisuuden nauttia tuoretta, suodatettua ja raikasta vettä. Patentoitu vedenpudotusominaisuus tekee juoma-automaatista houkuttelevamman tuntuisen lemmikillesi, mikä saa sen juomaan aina tarpeeksi. Hiilisuodatin poistaa vedestä pahaa makua ja hajua. Tutkimusten mukaan yksi parhaista tavoista parantaa lemmikin terveyttä on tarjota sille mahdollisuus juoda enemmän ja puhtaampaa vettä. Petsafe Drinkwell Original -juoma-automaatin säiliötilavuus on 1.5L ja hiilisuodattimen vaihtaminen käy helposti.

Tuotenumero440032
EAN729849145245
Write Your Own Review
Arvioit:Petsafe Drinkwell Original juoma-automaatti
Arviosi
Liittyvät tuotteet
PetSafe Perus -pihavahti näkymätön 1

PetSafe Perus Pihavahti

189,00 €
koiran ja kissan PetSafe -ruokinta-automaatti 2

PetSafe -ruokinta-automaatti

29,90 €
Petsafe Drinkwell Juoma-automaatin Suodatin

Petsafe Drinkwell Juoma-automaatin Suodatin (3kpl)

9,90 €
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn