Petsafe Drinkwell Platinum koiran juoma-automaatti 5L

44,90 €
VARASTOSSA
SKU
440035

KÄTEVÄ PETSAFE DRINKWELL PLATINUM KOIRAN JUOMA-AUTOMAATTI

PetSafe Drinkwell Platinum koiran juoma-automaatti kierrättää lemmikkisi juomaveden tehden vedestä happipitoisempaa ja raikkaampaa. Drinkwell -juoma-automaatissa on myös suodatin, joka poistaa pahan maun ja hajun. Raikas ja puhdas vesi houkuttelee lemmikkisi juomaan! Viiden litran vesisäiliö kestää pitkään. Juoma-automaatti on helppo pitää puhtaana, sillä se voidaan pestä astianpesukoneessa. 

Monta hyvää syytä tilata Petsafe Drinkwell Platinum

Yhteistyössä eläinlääkärien kanssa kehitetty juoma-automaatti antaa lemmikillesi mahdollisuuden nauttia tuoretta, suodatettua ja raikasta vettä. Patentoitu vedenpudotusominaisuus tekee juoma-automaatista houkuttelevamman tuntuisen lemmikillesi, mikä saa sen juomaan aina tarpeeksi. Hiilisuodatin poistaa vedestä pahaa makua ja hajua. Tutkimusten mukaan yksi parhaista tavoista parantaa lemmikin terveyttä on tarjota sille mahdollisuus juoda enemmän ja puhtaampaa vettä.

Petsafe Drinkwell Platinum -juoma-automaatin säiliötilavuus on 5.0L ja hiilisuodattimen vaihtaminen käy helposti. Lisäksi laitteessa on vaihdettava yläosa, jotta virtauksen saa säädettyä toiveen mukaan. Erittäin laadukas pumppu tekee juoma-automaatista lähes äänettömän.

Tuotenumero440035
EAN729849145696
Write Your Own Review
Arvioit:Petsafe Drinkwell Platinum koiran juoma-automaatti 5L
Arviosi
Liittyvät tuotteet
Petsafe Drinkwell Juoma-automaatin Suodatin

Petsafe Drinkwell Juoma-automaatin Suodatin (3kpl)

9,90 €
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn