Skinners lasten sukkajalkineet, harmaa

39,90 €
Valitse tuote
SKU
650220
  • Sukan keveys ja helppohoitoisuus, kengän kestävyys ja suojaavuus
  • Hengittävää, nopeasti kuivuvaa ja antibakteerista materiaalia
  • Pakkautuvat pieneen tilaan
  • Lukemattomia käyttötarkoituksia aina sisäliikunnasta uimarantakäyttöön
  • Koot: 26−35
  • Väri: harmaa

LASTEN OMAT SKINNERS-SUKKAJALKINEET

Skinners-jalkine näyttää sukalta, mutta se ei ole vain sukka. Sitä voidaan käyttää kuin kenkää, mutta se ei ole oikeastaan kenkäkään. Kutsukaamme sitä siis sukkakengäksi − tai yleisemmin sukkajalkineeksi.

Lasten Skinners-sukkajalkine yhdistää kengän ja sukan parhaimmat ominaisuudet: sukan tapaan Skinners-sukkajalkine joustaa ja istuu mukavasti jalkaan ja hengittää erinomaisesti, minkä lisäksi luonnollinen tuntuma maankamaraan säilyy. Tämä puolestaan auttaa aktivoimaan jalkapohjan lihaksia luonnollisesti. Materiaali on lisäksi antibakteerista.

Kaksi milliä paksu, kulutusta kestävästä polymeeristä valmistettu pohja kuitenkin mahdollistaa jalkineen käytön kengän tavoin ja suojaa jalkapohjaa pistäviltä kiviltä ja muilta epätasaisuuksilta. Nopeasti kuivuvan ja vettä kestävän Skinners-jalkineen käyttömahdollisuudet ovatkin rajattomat. Pitävän ja liukastumisia ehkäisevän pohjan ansioista Skinnersit sopivat esimerkiksi sisätossuiksi mutta yhtä hyvin myös käytettäviksi uimarannalla.

Skinners-sukkajalkineet myös pakkautuvat pieneen tilaan ja mahtuvat rullattuna jopa taskuun ja mukana toimitettavaan kantopussiin. Huomattavasti helpompaa ja kätevämpää kuin vaikkapa erillisten vaihtokenkien kuljettaminen lasten harrastuksiin.

Skinnersien huoltaminen on myös helppoa, sillä ne voidaan pestä pesukoneessa. Suosittelemme käytettäväksi pesupussia sekä pesukoneen hienopesuohjelmaa. Kuten todettua, Skinnersit kestävät kyllä vettä, mutta niiden huolellinen kuivaaminen kastumisen jälkeen on aina suositeltavaa.

Materiaalit:

  • 45 % Siltex-polypropyleeni
  • 22 % viskoosi
  • 22 % puuvilla
  • 11 % lycra
Tuotenumero 650220
Write Your Own Review
Arvioit:Skinners lasten sukkajalkineet, harmaa
Arviosi
Liittyvät tuotteet
Skinners-sukkajalkineet, harmaa

Skinners-sukkajalkineet, harmaa

49,90 €
Skinners-sukkajalkineet, oliivinvihreä

Skinners-sukkajalkineet, oliivinvihreä

49,90 €
Skinners-sukkajalkineet, musta

Skinners-sukkajalkineet, musta

49,90 €
North Outdoor Sensitive 225 -lasten tuubihuivi, harmaa

North Outdoor Sensitive 225 -lasten tuubihuivi, harmaa

12,90 €
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn