Tickless HUMAN punkkikarkotin, vihreä

29,90 €
VARASTOSSA
SKU
770915
  • Kemikaaliton punkkikarkotin
  • 2 metrin toimintasäde
  • Ei hajusteita tai tuoksuja
  • Turvallinen käyttää
  • Tieteellisesti todistettu toimivuus
  • Tarkoitettu ennaltaehkäisevään käyttöön
  • Väri: vihreä

TICKLESS HUMAN PUNKKIKARKOTIN, VIHREÄ

Tickless Human -punkkikarkottimella karkotat punkit ja kirput ilman vaarallisia kemikaaleja. Se on avaimenperää muistuttava laite, joka kiinnitetään vaatteisiin joko laitteessa olevalla klipsillä tai sen läpi kulkevalla narulla. Laite lähettää ultraäänivärähdyksiä, jotka ovat sekä ihmiselle että lemmikille huomaamattomia, mutta häiritsevät parasiittien kykyä suunnistaa, minkä ansiosta kirput ja punkit pysyvät loitolla sinusta. Laite toimii normaaleissa lämpötiloissa kaikkiaan noin 3000 tuntia.

Laitteen toimintasäde on noin 2 metriä. Laite on ympäristöystävällinen, eikä se sisällä kemikaaleja tai hajusteita, joten sen käyttö on turvallista. Tickless-teknologia on testattu ja todettu toimivaksi italialaisen Camerinon yliopiston tutkimuksessa vuonna 2012.

Käyttö:

Poista liuska aktivoidaksesi laitteen. Nappia painamalla saat laitteen päälle ja pois päältä. 4 lyhyttä vihreää välähdystä kertoo, että laite on käynnistymässä. Yksi pitkä punainen välähdys kertoo, että laite on sammumassa. Päälle kytkettäessä laitteen valo välähtää kerran noin viidessä minuutissa. 8 tunnin jatkuvan käytön jälkeen laite sammuu automaattisesti, joten se on silloin käynnistettävä itse uudelleen. Laitteen voi kiinnittää vaatteisiin klipsillä tai laitteen läpi kulkevalla narulla.

Varoitus:

Laite ei ole vedenpitävä, mutta se kestää hyvin kosteutta. Jos laite kastuu, se on kuivattava välittömästi kosteusvaurioiden ehkäisemiseksi. Pienen kokonsa takia laite on pidettävä poissa pienten lasten saatavilta. Älä laita laitetta taskuun tai laukkuun, sillä tämä estää ultraääniaaltojen etenemisen. Alueilla, joilla on paljon punkkeja,  100-prosenttinen suoja ei ole taattu. Jos löydät iholtasi punkin, poista se välittömästi. Normaaleissa lämpötiloissa laite toimii kaikkiaan noin 3000 tuntia.

Tuotenumero 770915
Write Your Own Review
Arvioit:Tickless HUMAN punkkikarkotin, vihreä
Arviosi
Liittyvät tuotteet
Vaude First Aid Kit Hike Vedenkestävä Ensiapupakkaus

Vaude First Aid Kit Hike Vedenkestävä Ensiapupakkaus

28,00 €
Härkila Herlet Tech -paita, vihreä

Härkila Herlet Tech -paita, vihreä

79,90 €
Tickless PET punkkikarkotin

Tickless PET punkkikarkotin

24,90 €
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn