Tickless HUMAN punkkikarkotin

23,90 € 29,90 €
Valitse tuote
SKU
770960
  • Kemikaaliton punkkikarkotin
  • 2 metrin toimintasäde
  • Ei hajusteita tai tuoksuja
  • Turvallinen käyttää
  • Tieteellisesti todistettu toimivuus
  • Tarkoitettu ennaltaehkäisevään käyttöön
  • Väri: vihreä ja oranssi

TICKLESS HUMAN -PUNKKIKARKOTIN

Tickless Human -punkkikarkottimella karkotat punkit ja kirput ilman vaarallisia kemikaaleja. Se on avaimenperää muistuttava laite, joka kiinnitetään vaatteisiin joko laitteessa olevalla klipsillä tai sen läpi kulkevalla narulla. Laite lähettää ultraäänivärähdyksiä, jotka ovat sekä ihmiselle että lemmikille huomaamattomia, mutta häiritsevät parasiittien kykyä suunnistaa, minkä ansiosta kirput ja punkit pysyvät loitolla sinusta.

Laite toimii normaaleissa lämpötiloissa kaikkiaan noin 3 000 tuntia. Laitteen toimintasäde on noin 2 metriä. Laite on ympäristöystävällinen, eikä se sisällä kemikaaleja tai hajusteita, joten sen käyttö on turvallista.

Tickless-teknologia on testattu ja todettu toimivaksi ensimmäisen kerran jo vuonna 1993 Milanon yliopiston tutkimuksessa ja uudelleen vuonna 2012 Cameronin yliopiston tutkimuksessa. Voit lukea Milanon yliopiston raportin tästä (englanniksi ja italiaksi). Tutkimuksessa testattiin lemmikeille tarkoitettua ultraäänikarkotinta, mutta teknologia on tehokas ja turvallinen samoin ihmisillekin. Tutkimuksessa todetttiin, että teknologia suojeli loisista vapaita koiria altistumaa vastaan ja vähensi merkittävästi ulkoloisia koirilla, joilla niitä oli ennen testien aloitusta.

Myös Yhdysvaltain suurin eläinkääkärijärjestö VCA on tutkinut Tickless-teknologiaa vuonna 2018. Heidän tutkimuksensa mukaan laitteella saavutettiin 94 prosentin suoja punkkeja ja 88 prosentin suoja kirppuja vastaan. VCA:n raportti on luettavissa tästä (englanniksi).

Käyttö:

Poista liuska aktivoidaksesi laitteen. Nappia painamalla saat laitteen päälle ja pois päältä. 4 lyhyttä vihreää välähdystä kertoo, että laite on käynnistymässä. Yksi pitkä punainen välähdys kertoo, että laite on sammumassa. Päälle kytkettäessä laitteen valo välähtää kerran noin viidessä minuutissa. 8 tunnin jatkuvan käytön jälkeen laite sammuu automaattisesti, joten se on silloin käynnistettävä itse uudelleen. Laitteen voi kiinnittää vaatteisiin klipsillä tai laitteen läpi kulkevalla narulla.

Varoitus:

Laite ei ole vedenpitävä, mutta se kestää hyvin kosteutta. Jos laite kastuu, se on kuivattava välittömästi kosteusvaurioiden ehkäisemiseksi. Pienen kokonsa takia laite on pidettävä poissa pienten lasten saatavilta. Älä laita laitetta taskuun tai laukkuun, sillä tämä estää ultraääniaaltojen etenemisen. Alueilla, joilla on paljon punkkeja,  100-prosenttinen suoja ei ole taattu. Jos löydät iholtasi punkin, poista se välittömästi. Normaaleissa lämpötiloissa laite toimii kaikkiaan noin 3000 tuntia.

Tuotenumero 770960
Write Your Own Review
Arvioit:Tickless HUMAN punkkikarkotin
Arviosi
Liittyvät tuotteet
Tickless PET punkkikarkotin

Tickless PET punkkikarkotin

19,90 € 24,90 €
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn