Tracker Artemis EASY -koiratutka

749,00 €
VARASTOSSA
SKU
410217

Ominaisuudet:

  • 4G-verkkoteknologiaa hyödyntävä energiatehokas koiratutka
  • Neljännen sukupolven NB-IoT- ja LTE-CAT- M1 -verkkoteknologiat mahdollistavat erinomaisen kuuluvuuden pienellä virrankulutuksella
  • Isolla 3 200 mAh kapasiteetilla varustettu vaihdettava akku
  • GPS/GLONASS-paikannus
  • Tarkka haukkulaskuri
  • Etäkäytettävät valovoimaiset LED-valot
  • Iskun-, pölyn- ja vedenkestävä: IP67-luokitus
  • Suositeltu käyttölämpötila: -25−+55 °C

UUDEN SUKUPOLVEN TRACKER ARTEMIS EASY -KOIRATUTKA

Artemis-koiratutkan myötä Tracker kääntää katseen tiukasti tulevaisuuteen. Perinteisen 2G-verkon lisäksi Artemis-koiratutka tukee neljännen sukupolven NB-IoT- sekä LTE-CAT M1 -verkkoteknologioita, joiden avulla on mahdollista saavuttaa entistä parempi kuuluvuus pienemmällä virrankulutuksella. Artemis-koiratutka on myös satsaus tulevaisuuteen, sillä lähitulevaisuudessa IoT 4G tulee syrjäyttämään nykyään laajalti käytössä olevat 2G- ja 3G-verkot.

4G-verkon ohella erinomaisen kuuluvuuden takaa Tracker Suprasta tuttu Super-antenni. Tutkapantaa voi käyttää myös ilman antennia hyvillä kuuluvuusalueilla. Iskunkestävä koiratutka on lisäksi varustettu tehokkailla LED-valoilla sekä tarkalla haukkulaskurilla.

Erinomaisen kuuluvuuden ja pienen virrankulutuksen lisäksi Artemis-koiratutkan käyttäminen ja huoltaminen on vaivatonta. Sen ohjelmisto on etäpäivitettävä, joten sinun ei tarvitse itse päivittää pannan ohjelmistoa. Lisäksi iso, pitkäkestoinen akku on helposti vaihdettavissa.

Käyttöönotto on niin ikään huoletonta, sillä Artemis-koiratutkan mukana toimitetaan IoT-SIM-kortti, jonka saat käyttöösi kahdeksi vuodeksi, joten tutkapanta on heti käyttövalmis.

Artemis-koiratutka on suunniteltu myös koiran kannalta miellyttäväksi käyttää. Pannassa ei ole teräviä kulmia, ja laite on muotoiltu matalaprofiiliseksi, jotta hölskyminen olisi mahdollisimman vähäistä. Pakkaukseen kuuluu huomiovärinen oranssi panta, joka on halutessaan helposti vaihdettavissa.

Tuotenumero 410217
EAN 6438103002104
Write Your Own Review
Arvioit:Tracker Artemis EASY -koiratutka
Arviosi
Tuotepaketit
Tracker Artemis EASY -tutkapaketti

Tracker Artemis EASY -tutkapaketti

1119,00 €
Liittyvät tuotteet
Tracker G500FI -koiratutka

Tracker G500FI -koiratutka

549,00 €
Tracker G1000 Maximal EASY -koiratutka

Tracker G1000 Maximal EASY -koiratutka

649,00 €
Tracker G500FI EASY -koiratutka

Tracker G500FI EASY -koiratutka

599,00 €
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn