TSL SYMBIOZ Elite Ruby L -lumikengät punainen

298,00 €
SAATAVISSA 9
SKU
680006

Ominaisuudet:

  • Huippumodernit testivoittajalumikengät
  • Kantavuus (käyttäjän paino varusteineen): 70 - 140 kg
  • Koko: 69 cm x 22,5 cm
  • Paino: 1080 g x 2
  • Toimitetaan suojaavassa kuljetuspussissa.
  • Valmistusmaa Ranska.

TSL SYMBIOZ ELITE RUBY L -LUMIKENGÄT PUNAINEN

TSL:n huippumodernit Symbioz Elite ruby -testivoittajalumikengät soveltuvat vaativimmallekin käyttäjälle. Erittäin elastinen, kevyt ja vahva runkorakenne myötäilee maastoa erinomaisesti ja tuo lisää pitoa rinteessä sekä kiivetessä. Pohjalevyllinen side antaa lisätukea epätasaisella maastolla sekä vähentää nilkkaan kohdistuvaa rasitusta. Etu- ja takasiteessä on riäkkäkiristys, ja kannassa metallinen nousurauta helpottamassa mäkien nousuja. Kummankin lumikengän pohjassa on kahdeksan erikoismetallista jääpiikkiä. Side on säädettävissä 37-50 kokoiseen kenkään.

Testituloksia:

Retki-lehti 2/2017 Lumikenkä-testin testivoittaja: "Hyvä ohjattavuus, testin paras kantarauta ja vankka pito takasivat tiukan kilvan voiton."

Erä-lehti 1/2017 komposiittilumikengät -kategorian testivoittaja: "TSL Symbioz Elite L on vertailun miellyttävin ja yksi pitävimmistä lumikengistä, jolla kävely on silkkaa nautintoa erityisesti valmiilla jälkipohjilla ja kovalla tai jäisellä lumella."

BackPacker USA -lehden testi: "EDITORS CHOICE 2014": “THE BEST SNOWSHOE INNOVATION in years”. "A radical innovation in the middle of the snowshoe making the Symbioz ELITE one of the best models that we have seen."

Tuotenumero 680006
EAN 3436500412352
Write Your Own Review
Arvioit:TSL SYMBIOZ Elite Ruby L -lumikengät punainen
Arviosi
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn

✓ NYT toimituskulut alk. 0€ ✓ Nopea toimitus 1-3 arkipäivää