Alaska Elk 1795

Alaska Elk 1795 -tuotemerkki on syntynyt vaateasiantuntijoiden, alan johtavien testilaboratorioiden sekä aktiivimetsästäjien yhteistyön tuloksena. Alaskan metsästysvaatteiden korkea laatu, tekniset materiaalit ja erinomainen käyttömukavuus ovat taanneet suosion aktiivimetsästäjien keskuudessa. Alaska Elk 1795 pysyttelee tuotekehityksen kärjessä uudistaen ja kehittäen valikoimiaan jatkuvasti. Alaskan ydintuotteita ovat metsästyspuvut, joiden lisäksi valikoimaan kuuluvat esimerkiksi lämpimät kerrastot ja tekniset hupparit. Tutustu myös suosittuihin Alaska Extreme Lite Hunter -metsästyskenkiin! Valmistajan sivuille pääset tästä.

Tuotteet 1-48 / 221

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-48 / 221

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

ALASKA ELK 1795

Alaska Elk tarjoaa laatua ja luotettavuutta ammattimetsästäjille

Laadukkaat ja ammattitaidolla valmistetut Alaska Elk 1795 -vaatteet ja -varusteet aktiivimetsästäjälle löydät nyt Retkitukun valikoimista. Alaska Elk 1795 -brändi on syntynyt yhteistyössä vaateasiantuntijoiden, alan johtavien testilaboratorioiden sekä ammattimetsästäjien kanssa. Metsästysvaatteiden korkea laatu, tekniset materiaalit ja huippuunsa viritetty käyttömukavuus ovat taanneet Alaskan pitkäkestoisen suosion aktiivimetsästäjien keskuudessa. Alaska Elk 1795 on jo vuosia ollut alansa tuotekehityksen kärjessä uudistaen ja kehittäen valikoimiaan ja materiaalejaan jatkuvasti. Löydät Retkitukulta mm. Alaskan metsästyspuvut, lämpimät kerrastot ja tekniset hupparit. Tutustu myös esimerkiksi suosittuihin Alaska Extreme Lite Hunter -metsästyskenkiin, ja tilaa metsästysvarusteesi jo tänään Retkitukusta.

Alaska Elk 1795 tarjoaa laatuvaatetusta ääriolosuhteisiin

Alaska Elkin inspiraationa on toiminut Alaskan villi ja ainutlaatuinen luonto ja sen eläimet. Alaska Elk 1795 -vaatekokoelman tuotekehityksen takana on joukko kokeneita metsästäjiä ja vaatevalmistajia. He ovat yhdistäneet voimansa maailman johtavien vaatelaboratorioiden kanssa. Tämä yhteistyö on johtanut uuden sukupolven vaatetuslinjaan aktiivisille metsästäjille. Alaska Elk 1795 -mallisto tuo metsästysvaatteiden mukavuuden kokonaan uudelle tasolle ja täyttää aktiivisen metsästäjän korkeimmat vaatimukset. Korkealaatuinen tuotekehitys, parhaat materiaalit ja erinomaiset tekniset yksityiskohdat varmistavat, että metsästyretket ovat onnistuneita ja miellyttäviä riippumatta olosuhteista - jopa Alaskan erämaassa.

Metsästysvaatteita miehille ja naisille

Alaska Elk 1795n mallistosta löydät erilaisia metsästysvaatteita, kenkiä ja kerrastoja miehille ja naisille. Metsästyspukujen malleissa on huomioitu etenkin eri vuodenaikoihin liittyvät vaatimukset. Esimerkiksi Alaskan Alaska Forest extrahengittävä eräpuku on kalvoton ja vuoreton ja on suunniteltu eränkävijöille ja metsästäjille erityisesti lämpimiä kelejä ja metsästyksen alkukautta varten. Puku on valmistettu 50-prosenttisesti puuvillasta ja erittäin kevyt ja miellyttävä yllä. Puvun pinnan neljästä väristä muodostuvassa kuviossa on maastoon sulautuvat värit. Alaskan puvuille ominaisesti tässäkin puvussa on runsaasti käyttömukavuutta parantavia ominaisuuksia sekä hyvät säätömahdollisuudet.

Alaska Elk 1795 metsästyspuvut myös kylmiin olosuhteisiin

Talvi ja pakkanen asettaa omat vaatimuksensa metsästykselle, mutta Alaskan tuotteista löytyy ratkaisu tähänkin. Esimerkiksi huipputekninen ja monipuolisilla yksityiskohdilla varustettu Alaska BlindTech Snow -lumicamopuku on loistava valinta pienriistan metsästykseen sekä vaikkapa luontokuvaukseen talvella. Talviseen maastoon suunniteltu, istuvuudeltaan erinomainen puku on kevyt yllä ja digitaalinen lumicamokuvio sulautuu erittäin tehokkaasti lumiseen maastoon. 100 % veden- ja tuulenpitävä sekä hengittävä Rain-Stop®-kalvo sekä pehmeä Pritex-vuori pitää tehokkaasti kuivana ja lämpimänä vaativissakin olosuhteissa.

Alaska Elk 1795n ja muiden huippumerkkien metsästysvarusteet tilaat meiltä

Retkitukusta tilaat Alaska Elk 1795 -merkin laadukkaat metsästyspuvut ja muut varusteet käden käänteessä. Tutustu myös muihin metsästyksen huippubrändeihimme, kuten Eka, Gerber, Genzo, Härkila ja Leatherman. Retkitukusta tilaaminen on paitsi helppoa, myös edullista, emmekä veloita erikseen toimituskuluja. Toimitamme tilaukset kaikkialle Suomeen sekä Ahvenanmaalle. Voit valita toimituksen joko kotiin, postiin tai lähimpään noutopisteeseen. Maksutapoina valittavana on verkkopankkimaksun tai Mastercard-, Visa- tai Visa Electron -korttimaksun lisäksi myös Klarna-lasku 14 päivän maksuajalla sekä Klarna-osamaksu. Lue lisää maksutavoistamme kohdasta: www.retkitukku.fi/tilaus-ja-toimitusehdot.

Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn