Berghaus

Berghaus-tuotemerkki sai alkunsa Englannissa vuonna 1966, kun sen perustajat Peter Lockey ja Gordon Davison halusivat tuoda markkinoille laadukkaita ulkoiluvaatteita. Vuonna 1977 Berghaus otti vaatteissaan käyttöön vedenpitävän GORE-TEXin ensimmäisenä eurooppalaisena tuotemerkkinä. Berghaus on edelleen yksi Euroopan suurimpia GORE-TEXin hyödyntäjiä vaatteissaan. Korkea laatu ja vaatteiden suojaavuus ovat ykkösprioriteetteja Berghausille. Ulkoiluvaatteiden lisäksi Berghausin ydintuotteita ovat reput. Tutustu laajaan Berghaus-valikoimaamme!

32 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

32 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Ergonomisesti muotoillut reput ja rinkat Berghausilta

25 litran vetoisissa Berghaus Freeflow 25 -päivärepuissa on erinomaiset kanto-ominaisuudet. Kaarevaksi muotoiltu malli ei paina tai hiosta selkää ja pitää olon miellyttävänä. Rinta- ja lantiovyöt jakavat painon vartalolle tasaisesti, ja monipuoliset ominaisuudet tekevät repusta varman valinnan retkeilyyn: kävelysauvakiinnikkeet, avainpidike, sadesuoja ja kantokahva. Tarvittaessa mukaan mahtuu myös H20-juomarakko. Berghausin valikoimasta löydät myös 40, 65 ja 100 litran rinkat pidemmille vaellusretkille.
 

Berghausin fleecetakit pitävät lämpimänä säällä kuin säällä

Naisten Urra-fleecetakki ja miesten Tulach-fleecetakki on valmistettu ympäristöystävällisestä COLOURKIND™-materiaalista, jonka valmistus kuluttaa huomattavasti tavallista vähemmän raaka-aineita. Kaikki Berghausin fleecetakit toimivat sekä lämpimänä että pehmeänä välikerroksena. Jos kaipaat erityisen kevyttä (470 g) ja hengittävää takkia esimerkiksi lenkkipolulle tai kiipeilyyn, PRAVITALE 2.0 on silloin paras valinta. Hupullinen Tulach 2.0 taas sopii erityisesti lämpimän sään takiksi. Sen mukana kulkevat kätevästi muun muassa lompakko ja kännykkä, sillä takissa on kahden sivutaskun lisäksi yksi pienempi tasku hihassa. Naisten Urra-malli on miesten takkeja vartalonmyötäisempi ja selkäpuolelta hieman pitempi, joten se pitää kylmän viiman tehokkaasti loitolla.

Ainutlaatuinen laatulupaus

Berghaus tunnetaan innovatiivisista ja laadukkaista retkeilytuotteistaan, joihin luottavat äärimmäisissä olosuhteissa niin tutkimusmatkailijat kuin huippu-urheilijatkin. Yritys on ollut mukana esimerkiksi 10 kansallisuudesta koostuvan retkikunnan matkalla pohjoisnavalle. Berghaus on siksi niin varma tuotteidensa laadusta, että myöntää niille elinikäisen takuun valmistus- ja materiaalivirheiden varalta. Tuotteen korjaus tai vaihto on sinulle täysin maksutonta. Jos samaa tuotetta ei enää ole myynnissä, saat tilalle nykyisestä valikoimasta lähimmän vastaavan vaihtoehdon.

Retkitukku – aina luotettava ja edullinen verkkokauppa

Ostosten tekeminen Retkitukusta on nopeaa ja helppoa, sillä voit valita itsellesi sopivimman maksu- ja toimitustavan. Voit tilata pakettisi esimerkiksi lähimpään Smart-pakettiautomaattiin, postiin tai noutopisteeseen. Tarkista parhaat toimitusvaihtoehdot verkkokaupan ostoskorinäkymässä. Maksutapoina muun muassa verkkopankit, luottokortti, Klarna ja postiennakko.

Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn