BUFF-huivit ja -pipot

Ympäristöystävälliset, tyylikkäät ja mukavat, saumattomat BUFF-huivit ja pipot nyt Retkitukun verkkokaupasta! BUFFin tuotteet lämmittävät ja suojaavat tuulelta kaikessa urheilussa – hiihtäessä, luistellessa, vaeltaessa ja vaikka metsästäessä. BUFF on ensimmäinen monikäyttöisten huivien kehittäjä.

MONIPUOLINEN BUFF

BUFF on monipuolinen asuste. Samaa tuotetta voi käyttää yhtä hyvin kaulahuivina, päähineenä, päähuivina, maskina, hiihtomaskina tai vaikka hikinauhana. Ohut mutta materiaaliensa ansiosta lämmin tuote ei häiritse vaativaakaan urheilusuoritusta. BUFFin voi pukea monella tapaa. Se on ulkoillessa käytännöllinen ja tyylikäs.

BUFF on myös ympäristöystävällinen. Tuotteet valmistetaan uusiutuvista luonnonvaroista ekosysteemin kuormitusta minimoiden. Tuotteissa ei käytetä ihoärsytystä aiheuttavia aineita ja ne tarjoavat hyvän UV-suojan aurinkoisissa oloissa. BUFF on siis terveellinen ihmiselle ja ympäristölle.

per sivu
Buff Angler UV -tuubihuivi Blaze Orange

Buff Angler UV -tuubihuivi Blaze Orange

19,90 €
Buff-lakki camo/oranssi

Buff-lakki camo/oranssi

24,90 €
Buff-lakki camo/oranssi ja Buff Angler UV -tuubihuivi Blaze Orange

Buff-lakki camo/oranssi ja Buff Angler UV -tuubihuivi Blaze Orange

20,00 €
BUFF Professional Thermal -tuubihuivi (OrangeFluor)

BUFF Professional Thermal -tuubihuivi (OrangeFluor)

16,95 €
BUFF Professional DryCool -tuubihuivi (OrangeFluor)

BUFF Professional DryCool -tuubihuivi (OrangeFluor)

16,95 €
BUFF Professional Polar -tuubihuivi (OrangeFluor)

BUFF Professional Polar -tuubihuivi (OrangeFluor)

25,95 €
BUFF Professional Merino Thermal - tuubihuivi tummanruskea

BUFF Professional Merino Thermal - tuubihuivi tummanruskea

36,95 €
per sivu

BUFF-ASUSTEET

BUFF-merkin huivit ja pipot suojaavat päätä viileissä, noin 10 - -10-asteen olosuhteissa ja ohuemmat mallit toimivat myös aurinkosuojana kuumina päivinä. Kovemmilla pakkasilla huivi tai päähine kannattaa pukea paksumman pipon alle, jolloin suoja on parempi. Buffin materiaali on syttymätöntä ja hengittävää: se siirtää tehokkaasti kosteutta ja tasaa lämpötilanvaihteluita. Tuotteet ovat saumattomia ja pehmeitä, joten ne ovat erittäin mukavia käyttää.

Tuotteet ovat hygieenisiä: ne torjuvat ikävien hajujen muodostumista, koska kosteus haihtuu ulkopuolelle. Lisäksi ne ovat muodikkaita ja sopivat moniin tilanteisiin, urheiluun ja päivittäiseen pukeutumiseen.

BUFF PROFESSIONAL DRYCOOL

BUFF Professional Drycool-sarjan tuubihuiveissa on neljäkanavainen kuiturakenne, jonka ansiosta huivi siirtää tehokkaasti kosteutta, imee hikeä ja kuivuu nopeasti. Polygene®-käsittely torjuu bakteerikasvustoa ja hajuja, jolloin huivi pysyy pitkään puhtaana. BUFF Professional Drycool-huivit sopivat UV-suojansa ansiosta aurinkosuojaksi kuumissa olosuhteissa. Huivit sopivat yhtä hyvin kauluriksi, huiviksi, pipoksi, pannaksi kuin kypärän alle laitettavaksi myssyksikin.

BUFF PROFESSIONAL POLAR

BUFF Professional Polar-sarjan huivit on suunniteltu erityisesti kylmään ja erittäin kylmään säähän. Sen kaksiosainen rakenne suojaa päätä ja kaulaa kylmältä, sekä estää lämmön haihtumista. Huivi valmistetaan Primaloft Thermolitestä ja paksummasta Polartec fleecestä. Huivi voidaan yhtä hyvin pukea pipoksi ja kauluriksi. 

BUFF PROFESSIONAL THERMAL

BUFF Professional Thermal-sarjan huivit on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön. Ne suojaavat päätä ja kaulaa vaihtelevissa olosuhteissa. Thermolite-materiaalin ansiosta huivi läpäisee ilmaa tehokkaasti ja siirtää kosteutta pois iholta. Huivi myös kuivuu nopeasti. Polygene®-käsittely torjuu bakteerikasvustoa ja ehkäisee hajuja.

BUFF-LAKKI

BUFFin ohut pipo on suunniteltu erityisesti työkäyttöön. Sitä voi käyttää myös ulkoilussa ja kaikissa vapaa-ajan harrastuksissa sellaisenaan, aluspäähineenä tai kypärän alla. Se soveltuu käytettäväksi ympäri vuoden. Pipo istuu päähän hyvin Active Fit-muotoilunsa ansiosta. Se siirtää hyvin kosteutta ja kuivuu nopeasti. Pipolle on tehty hygieenisyyskäsittely, joten se pysyy pitkään puhtaana.

 

BUFFIN MONIKÄYTTÖISET ASUSTEET NYT RETKITUKUSTA

Retkitukusta saat BUFFin monikäyttöiset asusteet helposti, edullisesti ja nopealla toimituksella. Huivit soveltuvat joustavasti niin kaulan kuin pään suojiksikin, ja ne voidaan pukea usealla eri tavalla. Tuotteesta riippuen voit käyttää BUFF-huivia aurinkosuojana tai suojana kylmää ja tuulta vastaan. BUFF on alkuperäinen monikäyttöisen tuubihuivin kehittäjä, jonka tuotteet valmistetaan ympäristöystävällisesti ja kestävästi.

Voit ostaa BUFF-tuotteet edullisesti. Maksutavoiksi käyvät yleisimmät maksukortit, Visa, Visa Electron ja Mastercard. Käytössäsi ovat myös osamaksumahdollisuus ja Klarna-lasku, jolla on 14 päivän maksuaika.

Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn