Burrel

Burrel on riistakameroiden edelläkävijä ja kolminkertainen testivoittaja. Burrel-riistakameroiden suosion taustalla ovat niiden edistyksellinen teknologia sekä kestävyys äärimmäisissäkin olosuhteissa. Burrelin tuotekehitys tapahtuu Suomessa, mikä takaa niiden sopivuuden Suomen säihin ja ympäristöön. Burrel-riistakameroiden kuvanlaatu ja toimintavarmuus ovat huippuluokkaa, mistä kertoo myös Burrelin saavuttama kolminkertainen testivoitto. Burrel-valikoimaan kuuluvat riistakameroiden lisäksi esimerkiksi laadukkaat otsalamput, varavirtalähteet, kohdistuslaitteet, etäisyysmittarit ja aktiivikuulosuojaimet.

28 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Riistakameran puukiinnike + Burrel Battery Holder -akkuteline
  Riistakameran puukiinnike + Burrel Battery Holder -akkuteline
  Tarjoushinta 23,00 € Normaali hinta 34,80 €
 2. Burrel Edge HD -tallentava riistakamera
  Burrel Edge HD -riistakamera
  Rating:
  80%
  (1)
  129,00 €

28 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Burrelin monipuoliset riistakamerat Retkitukusta

Alun perin riistan havainnointiin tarkoitettuja riistakameroita käytetään nykyään yhä enemmän turvakameroina esimerkiksi mökkien, veneiden tai varastojen valvonnassa. Niissä onkin monia tähän tarkoitukseen soveltuvia ominaisuuksia. Ne eivät tarvitse verkkovirtaa, sulautuvat hyvin ympäristöönsä, ottavat laadukkaita kuvia pimeässä mustasalamalla ja lähettävät otetut kuvat GSM-lähettimen välityksellä sähköpostiin tai kännykkään. Burrelin valikoimaan kuuluu neljä laadukasta lähettävää kameraa: S10 HD+SMS, S12 HD+SMS, EDGE RED/BLACK ja EDGE PRO, joista viimeksi mainittu on toiminnoiltaan monipuolisin. Se hyödyntää 2 G:n ja 3 G:n yhteyksiä, lähettää jopa 12 megapikselin kokoisia kuvia, reagoi liikkeeseen äärimmäisen nopeasti ja kuluttaa vain vähän virtaa. Nopealla 3 G -yhteydellä voi lähettää jopa videoita, mikä tekee tästä mallista erityisen sopivan omaisuuden valvontaan.

Sensegram-kuvapalvelu riistakameroiden tehokkaampaan käyttöön

Burrel Edge Pro-, Burrel Edge HD+3G- ja Burrel Edge Pro Security Edition -kamerat vievät käyttömukavuuden aivan uudelle tasolle, sillä ne voivat lähettää kuvia ja videoita suoraan Sensegram-palveluun. Tärkeät kuvat eivät enää huku sähköpostin uumeniin tai katoa jäljettömiin, koska pilvipalvelupohjainen Sensegram pitää ne järjestyksessä ja tallessa ilman monimutkaista asetusten määrittämistä. Senegramia voi käyttää millä tahansa älypuhelimella, tabletilla tai verkkoselaimella, ja se on yhteensopiva kaikkien GSM- ja IP-kameroiden kanssa. Voit valita haluamasi palvelupaketin ja käyttökielen monista vaihtoehdoista. Mukana on myös suomi.

Etäisyysmittauksesta hyötyä sekä metsästäjille että golfaajille

Retkitukusta saat kätevästi myös Burrelin muita metsästystarvikkeita, kuten BURREL ELITE XT RANGEFINDER- ja Burrel XT-1200 -etäisyysmittarit. XT-1200-mittarilla voi mitata pitempiä etäisyyksiä (jopa 1 100 metriä), ja tämä 6x-suurentava malli käy jopa kiikarin korvaajaksi. ELITE XT RANGEFINDER taas soveltuu erinomaisesti myös golfin harrastajille, sillä siinä on tiin paikan erittäin tarkasti määrittävä PinSeeker-toiminto. Tiedät siis aina tarkasti, millaista lyöntiä seuraavaksi tarvitaan.

Retkitukusta ostokset aina riskittömästi

Retkitukusta tilaaminen on helppoa ja riskitöntä, sillä tuotteilla on 60 päivän palautusoikeus sekä 12–36 kuukauden takuuaika valmistus- ja materiaalivirheiden varalta. Valittavanasi on useita joustavia maksutapoja, kuten Klarna Lasku, luottokortit tai verkkomaksu. Tutustu siis tarkemmin valikoimaan ja tilaa heti.

Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn