CamelBak-reput ja termokset

CamelBak on alkuperäinen hands free-nesteytyksen kehittäjä. Tämä onnistuu merkin laadukkailla juomarepuilla. Yrityksen filosofiaan kuuluu veden juomisen ja nesteytyksen edistäminen, ja uusien, luovien tapojen kehittäminen suorituskyvyn parantamiseen. Nesteytys on erityisen tärkeää fyysisten suoritusten, kuten urheilun ja vaeltamisen aikana. Suorituskyky laskee huomattavasti nesteytyksen heiketessä.

CAMELBAK-NESTEYTYSRATKAISUT

Aavikolla kulkevat kamelieläimet kuljettavat kyttyröissään vaelluksensa aikana tarvittavaa vararavintoa. Samalla tavalla ihminen voi luonnossa vaeltaessaan kuljettaa selässään selviytymisensä kannalta olennaista asiaa, vettä. Jotta nesteytys luonnossa liikkumisen aikana olisi mahdollisimman helppoa, ei CamelBakin juomarepusta juodakseen tarvita lainkaan käsien apua. Näin nesteytys onnistuu todella haastavillakin vaellusreiteillä. CamelBak valmistaa myös termosjuomapulloja, jotka pitävät juoman lämpimänä tai kylmänä useiden tuntien ajan.

Nestetasapaino vaikuttaa fyysiseen suorituskykyyn ja ajatteluun. Varsinkin urheilusuorituksen aikana nestettä on tärkeää juoda, jotta elintoiminnot säilyvät normaaleina ja suorituskyky hyvänä. Nestehukka heikentää sydämen toimintaa, verenkiertoa ja hapenkuljetusta elimistössä, jolloin lihakset ja aivot eivät kykene toimimaan normaalisti. Päätöksenteko, päättelykyky ja fyysinen suoriutuvuus ovat tärkeitä asioita jokapäiväisessä elämässä, mutta erityisesti luonto-olosuhteissa.

per sivu
CamelBak Trophy TS 30L -reppu

CamelBak Trophy TS 30L -reppu

249,00 €
CamelBak Trophy 3:1 20L -reppu (MossyOak)

CamelBak Trophy 3:1 20L -reppu (MossyOak)

109,00 €
CamelBak Hot Cap 0,6L -termosmuki (MossyOak)

CamelBak Hot Cap 0,6L -termosmuki (MossyOak)

49,90 €
CamelBak Hot Cap 0,6L -termosmuki (RealTreeEdge)

CamelBak Hot Cap 0,6L -termosmuki (RealTreeEdge)

49,90 €
CamelBak Chute Mag Ins. 1L -termospullo (MossyOak)

CamelBak Chute Mag Ins. 1L -termospullo (MossyOak)

62,90 €
CamelBak Chute Mag Ins. 1L -termospullo (RealTreeEdge)

CamelBak Chute Mag Ins. 1L -termospullo (RealTreeEdge)

62,90 €
CamelBak Crux Reservoir -juomarakko, sininen

CamelBak Crux Reservoir -juomarakko, sininen

44,90 €
per sivu

CAMELBAK-JUOMAREPUT

CamelBakin juomareput ovat yksinkertaisin ratkaisu nesteytyksestä huolehtimiseen vaativien fyysisten suoritusten aikana. Esimerkiksi kiipeillessä tai vaeltaessa vaikeakulkuisessa maastossa käsiä tarvitaan monessa toiminnossa. Juomarepun vesisäiliöstä voi juoda vettä käyttämättä käsiä. Riippuen mallista vettä kulkee juomarepun mukana 2,5 – 3 litraa.

Juomapullo-ominaisuuden lisäksi reppuihin mahtuu myös muuta, metsästyksen, vaelluksen tai ulkoilun aikana tarvittavaa. Reppujen ominaisuudet poikkeavat hieman toisistaan mallin mukaan. Metsästysreppuihin (Trophy S-sarjaan) on mahdollista kiinnittää ase tai jousi. Niissä on useita jaoteltuja osioita eri käyttötarkoituksiin, esimerkiksi Trophy S 35l:n riistapussi, johon riistan voi pakata viileästi.  Enemmän retkikäyttöön, leireille ja päivämetsästykseen suunnitellun Trophy 3:1-repun voi koota käyttötarkoituksensa mukaan kolmella eri tavalla, ja senkin sisällä kulkee vesisäiliö.

Kaikki reput on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta materiaalista. Niiden kantojärjestelmä on vakaa, ja ilma pääsee kiertämään hyvin repun alla selässä. Reppuja voi käyttää myös kylmässä säässä.

CAMELBAK-TERMOSPULLOT JA MUKIT

CamelBak-termospullot ja -mukit ovat laadukkaita, helppoja puhdistaa ja kestävät hyvällä hoidolla vuosia. Ne on helppo ottaa mukaan kouluun, töihin, urheiluharrastukseen tai vaikka vaellukselle ja metsästysretkelle. Termostuotteet valmistetaan laadukkaasta teräksestä.

Juomapullon avulla kuuma juoma pysyy lämpimänä jopa kuuden tunnin ajan, ja kylmä viileänä vuorokauden. Niiden kansia ei tarvitse avata kuin ainoastaan puhdistusta varten, joten kantta on erittäin vaikea kadottaa. Pullo täytetään hanasta juoma-aukon kautta. Korkki suojaa juoma-aukkoa, joten pulloja voi käyttää myös likaisissa olosuhteissa. Kiinnityslenkin ansiosta termospullo kulkee helposti mukana. Pulloon mahtuu litra nestettä.

Hot Cap-termosmukit pitävät juomat kuumana tai kylmänä. Se istuu käteen ja mukitelineisiin. Termosmukin kannessa on korkki, joka pyörii 360 astetta, joten siitä juominen onnistuu mistä tahansa mukin laidasta. Juoma pysyy kuumana jopa kuuden tunnin ajan.

Kaikki termostuotteet valmistetaan materiaalista, joka ei päästä juomaan hajuja tai makuja. Materiaali on laadukasta ruostumatonta BPA-vapaata terästä.

CAMELBAK-REPUT JA TERMOKSET EDULLISESTI RETKITUKUSTA

Löydät Retkitukku.fi-verkkokaupasta kätevät ja kestävät CamelBak-reput. Niiden avulla huolehdit samaan aikaan nesteytyksestäsi ja kuljetat tarvittavia asioita metsästäessä, vaeltaessa tai retkeillessä. Kestävät ja laadukkaat termospullot takaavat juoman pysymisen kuumana tai kylmänä.

Kaikki CamelBakin tuotteet kestävät aikaa ja kulutusta laadukkaiden materiaalien ansiosta.

Maksu onnistuu verkkopankilla tai yleisimmillä maksukorteilla: Mastercardilla, Visalla ja Visa Electronilla. Retkitukku.fi-verkkokaupassa ostetut tuotteet voi maksaa myös osamaksulla tai Klarnan laskulla, jossa on 14 päivän maksuaika.

Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn