CamelBak-reput ja termokset

CamelBak on tunnettu ennen kaikkea laadukkaista juomarepuistaan. CamelBak valmistaa myös termosjuomapulloja, jotka pitävät juoman lämpimänä tai kylmänä useiden tuntien ajan. Tilaa CamelBak tuotteet edullisesti Retkitukun verkkokaupasta!

per sivu
CamelBak Trophy TS 30L -reppu

CamelBak Trophy TS 30L -reppu

249,00 €
CamelBak Hot Cap 0,6L -termosmuki (MossyOak)

CamelBak Hot Cap 0,6L -termosmuki (MossyOak)

49,90 €
CamelBak Hot Cap 0,6L -termosmuki (RealTreeEdge)

CamelBak Hot Cap 0,6L -termosmuki (RealTreeEdge)

49,90 €
CamelBak Chute Mag Ins. 1L -termospullo (MossyOak)

CamelBak Chute Mag Ins. 1L -termospullo (MossyOak)

62,90 €
CamelBak Chute Mag Ins. 1L -termospullo (RealTreeEdge)

CamelBak Chute Mag Ins. 1L -termospullo (RealTreeEdge)

62,90 €
per sivu

CAMELBAK-JUOMAREPUT

CamelBakin juomareput ovat yksinkertaisin ratkaisu nesteytyksestä huolehtimiseen vaativien fyysisten suoritusten aikana. Esimerkiksi kiipeillessä tai vaeltaessa vaikeakulkuisessa maastossa käsiä tarvitaan monessa toiminnossa. Juomarepun vesisäiliöstä voi juoda vettä käyttämättä käsiä. Riippuen mallista vettä kulkee juomarepun mukana 2,5 – 3 litraa.

Juomapullo-ominaisuuden lisäksi reppuihin mahtuu myös muuta, metsästyksen, vaelluksen tai ulkoilun aikana tarvittavaa. Reppujen ominaisuudet poikkeavat hieman toisistaan mallin mukaan. Metsästysreppuihin (Trophy S-sarjaan) on mahdollista kiinnittää ase tai jousi. Niissä on useita jaoteltuja osioita eri käyttötarkoituksiin, esimerkiksi Trophy S 35l:n riistapussi, johon riistan voi pakata viileästi.  Enemmän retkikäyttöön, leireille ja päivämetsästykseen suunnitellun Trophy 3:1-repun voi koota käyttötarkoituksensa mukaan kolmella eri tavalla, ja senkin sisällä kulkee vesisäiliö.

Kaikki reput on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta materiaalista. Niiden kantojärjestelmä on vakaa, ja ilma pääsee kiertämään hyvin repun alla selässä. Reppuja voi käyttää myös kylmässä säässä.

CAMELBAK-TERMOSPULLOT JA MUKIT

CamelBak-termospullot ja -mukit ovat laadukkaita, helppoja puhdistaa ja kestävät hyvällä hoidolla vuosia. Ne on helppo ottaa mukaan kouluun, töihin, urheiluharrastukseen tai vaikka vaellukselle ja metsästysretkelle. Termostuotteet valmistetaan laadukkaasta teräksestä.

Juomapullon avulla kuuma juoma pysyy lämpimänä jopa kuuden tunnin ajan, ja kylmä viileänä vuorokauden. Niiden kansia ei tarvitse avata kuin ainoastaan puhdistusta varten, joten kantta on erittäin vaikea kadottaa. Pullo täytetään hanasta juoma-aukon kautta. Korkki suojaa juoma-aukkoa, joten pulloja voi käyttää myös likaisissa olosuhteissa. Kiinnityslenkin ansiosta termospullo kulkee helposti mukana. Pulloon mahtuu litra nestettä.

Hot Cap-termosmukit pitävät juomat kuumana tai kylmänä. Se istuu käteen ja mukitelineisiin. Termosmukin kannessa on korkki, joka pyörii 360 astetta, joten siitä juominen onnistuu mistä tahansa mukin laidasta. Juoma pysyy kuumana jopa kuuden tunnin ajan.

Kaikki termostuotteet valmistetaan materiaalista, joka ei päästä juomaan hajuja tai makuja. Materiaali on laadukasta ruostumatonta BPA-vapaata terästä.

Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn