Leatherman-monitoimityökalut

Kestävät ja laadukkaat Leatherman -monitoimityökalut ovat ansaitusti olleet jo vuosia metsästäjien ja retkeilijöiden suosiossa. Monitoimityökalu on näppärä apulainen monissa yllättävissä tilanteissa.

per sivu
Leatherman Skeletool Monitoimityökalu

Leatherman Skeletool Monitoimityökalu

79,90 €
Leatherman Signal monitoimityökalu nylonkotelolla 1

Leatherman Signal - monitoimityökalu nylonkotelolla

139,90 €
Leatherman Wingman monitoimityökalu

Leatherman Wingman - monitoimityökalu

54,90 €
Leatherman Leap juniorin monitoimityökalu

Leatherman Leap - juniorin monitoimityökalu

61,90 €
Leatherman Skeletool SX monitoimityökalu

Leatherman Skeletool SX - Monitoimityökalu

89,90 €
Leatherman Leap -monitoimityökalu sininen

Leatherman Leap -monitoimityökalu sininen

69,90 €
per sivu

Leatherman-monitoimityökalut

Leatherman on brändinä tuttu varmasti lähes jokaiselle suomalaiselle. Sen laadukkailla, monikäyttöisillä ja kätevillä monitoimityökaluilla ratkaiset monta arjen ja työelämän ongelmaa. Leatherman Tool Group perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 1983, ja sen perustajakaksikolla, Timothy S. Leathermanilla ja Steve Berlinerilla, oli tavoitteena luoda kompakti, helposti mukana kulkeva työkalu, johon olisi sisällytettynä mahdollisimman monia toimintoja. Samana vuonna myyntiin tulikin Leathermanin ensimmäinen PST- eli Pocket Survival Tool -monitoimityökalu, joka saavutti nopeasti suosiota. Tästä eteenpäin Leatherman Tool Groupin menestys on kasvanut tasaisesti.

Leatherman panostaa tuotteissaan kestävyyteen, laatuun ja monipuolisuuteen. Yhtiö lupaa tuotteilleen pitkän 25 vuoden takuun, joten Leathermanin monitoimityökalun ostaminen on varmaa ja turvallista. Laajasta mallistosta löytyy työkalu tarpeeseen kuin tarpeeseen, ja siksi Leatherman-monitoimityökalut ovatkin eränkävijöiden, retkeilijöiden, metsästäjien ja viranomaisten suosiossa. Leatherman Tool Group valmistaa lisäksi useita sotilaiden ja lainvalvojien käyttöön suunniteltuja monitoimityökaluja sekä lisävarusteita.

Kaikki Leathermanin monitoimityökalut valmistetaan 100-prosenttisesta, korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, ja ne tehdään edelleen Yhdysvalloissa, Oregonin osavaltiossa Portlandissa. Monitoimityökaluja on monia eri malleja, joiden työkalut vaihtelevat sen mukaan, mihin tarkoitukseen työkalu on suunniteltu.

Monitoimityökalun hyödyt

Kuten jo yllä mainittiin, Leathermanin monitoimityökalut on valmistettu laadukkaista materiaaleista, ja valikoimastamme löytyy varmasti työkalu jokaiseen tarpeeseen. Useimpia Leathermannin työkaluja voi käyttää kätevästi yhdellä kädellä. Kun kannat mukanasi Leatherman-monitoimityökalua, taskussasi kulkee samalla muun muassa pihdit, linkkuveitsi, ruuvimeisseli, pullon- ja tölkinavaajat sekä monia muita käytännöllisiä välineitä, jotka vaihtelevat työkalun mallin mukaan.

Monipuolisuutensa ansiosta Leatherman-monitoimityökalu onkin erinomainen lisä kenen tahansa talouteen. Hyödyllinen monitoimiveitsi pelastaa sinut pinteestä kotona, kun joudut esimerkiksi kokoamaan huonekaluja, tai retkellä, kun tarvitset nopeasti sekä linkkuveistä että tölkinavaajaa. Leatherman-monitoimityökalu on pieni työkalupakki, joka kulkee mukanasi minne tahansa.

Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn