Mosquito Magnet -hyttysansat

Tehokkaat ja turvalliset Mosquito Magnet -hyttysansat torjuvat hyttyset suurestakin pihapiiristä. Mosquito Magnet -hyttyskarkottimet houkuttelevat hiilidioksidin ja tehokkaan R-Octenol -tehosteaineen avulla pihapiirin hyttyset ansan sisään ja vähentävät tuntuvasti hyttysten määrää jopa 4000 neliömetrin alueelta. Retkitukun valikoimasta löydät tehokkaiden Mosquito Magnet -hyttysansojen lisäksi myös tehosteainepakkaukset ja vaihtoverkot. Tutustu myös muiden hyttyskarkottimien valikoimaan.

per sivu
Mosquito Magnet Executive

Mosquito Magnet Executive

1249,00 €
Mosquito Magnet R-Octenol tehosteaine 3-pakkaus

Mosquito Magnet R-Octenol tehosteaine 3-pakkaus

44,90 €
Mosquito Magnet Pioneer -vaihtoverkko

Mosquito Magnet Pioneer -vaihtoverkko

35,90 €
per sivu

Mosquito Magnet -hyttysansat tehokkaaseen ja turvalliseen hyttysten torjuntaan

Mosquito Magnet -hyttysansat vähentävät tehokkaasti hyttysten määrää isollakin piha-alueella, jolloin voit nauttia kesästä ilman häiritseviä hyttysiä ja muita verta imeviä hyönteisiä. Hyttysansojen vaikutusalue on jopa 4000 neliömetriä ja laitteen mallista riippuen sen sisään mahtuu noin 30 000 – 80 000 hyttystä.

Laitteet houkuttelevat hyttyset laitteen sisällä olevaan verkkoansaan turvallisesti hiilidioksidin ja tehokkaan R-Octenol -tehosteaineen avulla. Hiilidioksidi ja tehosteaine houkuttelevat hyttyset laitteen läheisyyteen, jolloin Mosquito Magnet -hyttyskarkottimien CounterFrow -järjestelmä imee laitteen lähelle hakeutuneet hyttyset laitteen sisään, jonne hyttyset kuolevat. Toiminta tehostuu ajan kuluessa, kun pihapiirissä liikkuvien hyttysten määrä vähenee ja niiden lisääntyminen häiriintyy hyttysten määrän vähentymisen vuoksi. Säännöllisellä käytöllä ja sopivan laitteen valinnan avulla Mosquito Magnet -hyttysansat voivat poistaa hyttyset pihapiiristä kokonaan.

Mosquito Magnet -hyttysansat ovat helppokäyttöisiä ja niiden huoltaminen on vaivatonta. Retkitukusta löydät myös R-Octenol -tehosteainepakkaukset ja vaihtoverkot. Tehosteainekapseli vaihdetaan noin kolmen viikon välein. Laite on hyvä tyhjentää laitteen sisälle pyydystetyistä hyttysistä, kun verkko on noin puolillaan.

Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn