Noorvik

Edulliset, mutta kestävät Noorvit-reput nyt Retkitukulta! Noorvik-reppujen valmistuksessa on otettu huomioon metsästäjien tarpeet. Valikoimastamme löydät monipuolisilla ominaisuuksilla varustetun Noorvik Commander -aserepun sekä jämerärakenteisen Noorvik Commander -reppujakkaran.

per sivu
Noorvik Commander -reppujakkara

Noorvik Commander -reppujakkara 40 l

49,90 €
Noorvik Backwoods -metsästyspuku

Noorvik Backwoods -metsästyspuku

99,90 €
Noorvik istuinpäälliset autoon

Noorvik-istuinpäälliset 2 kpl

49,90 €
per sivu

NOORVIK

Kestävät ja edulliset Noorvik-reput ulkoharrastuksiin

Edulliset, mutta kestävät Noorvik-reput löydät monipuolisesta verkkokaupastamme Retkitukulta! Noorvik-reppujen valmistuksessa on otettu huomioon eritoten metsästäjien tarpeet, mutta reput soveltuvat erinomaisesti myös monenlaiseen muuhun ulkoiluun ja maastossa liikkumiseen. Materiaaliltaan reput ovat huippuluokkaa palvellen tarkoitustaan metsästys- ja retkeilyreppuna. Valikoimastamme löydät esimerkiksi monipuolisilla ominaisuuksilla varustetun Noorvik Commander -aserepun sekä jämerärakenteisen Noorvik Commander -reppujakkaran. Tilaa metsästys- ja retkeilyvarusteet edullisin hinnoin Retkitukulta, saat tilauksen jo 1-3 arkipäivässä, ilman toimituskuluja.

Noorvik ja muut korkealaatuisiin metsästysvarusteisiin erikoistuneet brändit Retkitukulta

Noorvik valmistaa korkealaatuisia metsästysreppuja, jotka on suunniteltu kestämään kulutusta metsästysretkillä sekä kosteutta ja muuta sään vaihtelua maastossa liikkuessa. Retkitukun verkkokaupasta löydät Noorvikin lisäksi myös runsaasti muita huippumerkkejä, joiden vaatteilla ja varusteilla teet retkeilystä ja metsästyksestä entistä mukavampaa. Löydät meiltä valikoimaa myös monilta muilta tunnetuilta metsästysbrändeiltä kuten Mossy Oak, Chevalier, Nevercold, Odlo, Swedteam, Savotta, Bergans ja paljon, paljon muuta. Voit tilata retkitukusta esimerkiksi laadukkaita metsästyskenkiä, naisten ja miesten ulkoiluhousuja, pipoja ja ulkoilutakkeja sekä lisäksi varusteet metsästykseen, kuten koiratutkat sekä metsästyspuukot ja veitset. Huomaa myös, että meiltä löydät esimerkiksi suunnistukseen ja eräretkeilyyn sopivia otsa- ja taskulamppuja. Tutustu Retkitukun laajaan valikoimaan ja löydä itsellesi parhaiten sopivat varusteet ja vaatteet.

Noorvikin repuissa huippuominaisuudet

Noorvikin reput soveltuvat mainiosti sekä eräretkeilyyn, vaelluksille, metsästykseen, kalastukseen kuin muihinkin ulkoilmaharrastuksiin, joissa tarvitset repultasi huippuominaisuuksia. Tilaa tulevaa metsästyskautta varten esimerkiksi laadukas Noorvik Commander -reppujakkara (40 l) joka on jämerärakenteinen ja erittäin monipuolinen reppujakkara metsästykseen tai vaikkapa pilkkireissuille. Repun päämateriaali on harjattua, kahisematonta kangasta. Repun ulkopohja on valmistettu vedenpitävästä, helposti puhdistettavasta materiaalista, joten se pitää repun sisällön kuivana. Reppupussin suuaukko suljetaan kiristysnarulla sekä repun päänmyötäisellä läpällä, minkä lisäksi repussa on myös runsaasti käytännöllisiä taskuja. Jakkaraosan saa kiinnitettyä tukevasti reppua vasten remmeillä ja istuimessa on mukavan lämmin teddykarva, mikä on ihanteellinen vaikkapa kylmällä pilkkireissulla.

Noorvikin repuissa on huolella suunnitellut yksityiskohdat

Vaativissa harrastuksissa kannattaa panostaa laatuvarusteisiin, jotta ne kestävät kovaakin kulutusta, etkä joudu hankkimaan uusia varusteita tai ulkoiluvaatteita kuin ehkä vain kerran. Noorvikin repuissa jokainen yksityiskohta on suunniteltu huolella siten, että reput ovat optimaalisia juuri metsästys- ja eräharrastuksiin. Reppu on hyväntuntuinen selässä pitkilläkin vaelluksilla ja lisäksi repun sisältö pysyy kuivana vaativissakin sääolosuhteissa. Kantomukavuuden varmistamiseksi repuissa on ristiselän pehmustettu tuki, leveät ja muotoillut olkaviilekkeet sekä kiristettävä, osittain joustava rintaremmi, jonka korkeutta pystyt säätämään. Tutustu reppuihin ja tilaa vaikka jo tänään.

Noorvikin reput ja kaikki muu retkeilyyn tarvittava edullisesti Retkitukusta

Retkitukusta tilaat nopeasti, edullisesti ja luotettavasti kaiken metsästykseen, ulkoiluun ja vapaa-aikaan tarvittavan. Tilaukseesi ei lisätä toimituskuluja, ja paketti toimitetaan sinulle jo 1-3 arkipäivässä. Voit valita maksutavaksesi joko verkkopankkimaksun, Mastercard-, Visa- tai Visa Electron -korttimaksun, Klarna laskun 14 päivän maksuajalla tai Klarna osamaksun. Voit tutustua tarkemmin maksutapoihimme sekä toimitusehtoihimme sivuilla: www.retkitukku.fi/tilaus-ja-toimitusehdot.

Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn