Sasta ulkoiluvaatteet

Laadukkaat Sastan metsästys- ja retkeilyvaatteet edulliseen hintaan Retkitukulta! Löydät valikoimastamme luotetun Sastan kahisemattomat Gore-Tex metsästyspuvut, sekä monipuolisen valikoiman muita erävaatteita ja suosittuja retkeilyhousuja.

48 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Sasta Wolf GTX -metsästyspuku
  Sasta Wolf GTX -metsästyspuku
  Rating:
  90%
  (1)
  429,00 €

48 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

SASTA

Sastan metsästysvaatteet edulliseen hintaan Retkitukulta

Sasta on korkealuokkaisten suomalaisten erä- ja metsästysvaatteiden asiantuntija. Löydät meiltä Retkitukusta Sastan huippulaadukkaita metsästysvaatteita sekä miehille että naisille. Sastan ulkoiluvaatteet on suunniteltu monen vuosikymmenen kokemukselle suomalaista luontoa ja sen olosuhteita ajatellen. Sastan veden- ja tuulenpitävät erävaatteet kestävät sateen ja viiman, ja tekevät ulkoilusta miellyttävää. Tilaa Sastan tuotteet helposti ja luotettavasti Retkitukun monipuolisesta verkkokaupasta.

 

Sastan laatuvaatteet kertovat nurmeslaisen sisun tarinaa

Sasta syntyi jo 1960-luvulla erään nurmeslaisen miehen kekseliäisyydestä ja sinnikkyydestä. Yrityksen synnyn taustalla oli nuoresta asti metsästystä Pohjois-Karjalan erämaissa harrastaneen Urpo Saastamoisen halu saada metsästysreissuilleen käytännöllinen eräpuku. Jo metsästysharrastuksen alkuvuosina Urpo ymmärsi laadukkaiden varusteiden tärkeyden pitkillä, tiettömillä jahtitaipaleillaan erämaissa. Näin syntyi Sastan ensimmäinen metsästyspuku, joka oli tehty sarkavillasta. Myöhemmin ryhdyttiin suunnittelemaan myös muita tuotteita ja pian sarkavillan rinnalle tulivat esimerkiksi vedenpitävät sadepuvut sekä vuorittomat retkeilytuotteet. Sastan vaatteet onkin tarkoitettu nimenomaan esimerkiksi pidemmille metsästys- tai vaellusreissuille. Ne kestävät kovaa käyttöä erämaiden vaihtelevissa sääolosuhteissa. Retkitukun verkkokaupasta voit nyt tilata itsellesi esimerkiksi huippulaadukkaita Sasta -metsästystakkeja, Sastan käytännöllisiä naisten ja miesten ulkoiluhousuja, erätakkeja ja metsästyshousuja. Retkitukun monipuolisesta valikoimasta tilaat kerralla kaiken metsästykseen, eräretkeilyyn ja ulkoiluharrastuksiin tarvittavan.

 

Sastan kahisemattomat erätakit nyt Retkitukulta

Sastan erityisellä Gore® Optifade® Concealment -camokuvioinnilla varustetut Wolf Gore-Tex® -takit ovat ehdoton ostos sinulle, joka etsit kestävää ja laadukasta erätakkia. Kahisemattomasta polyesterista valmistettu huippuluokan takki on pysynyt metsästäjien suosikkina jo 25 vuoden ajan. Takin camokuvioitu päällyskangas ja vuori ovat kahisematonta ja pehmeää 100-prosenttista polyesteria. Erätakki on mukavantuntuinen ja kevyt päällä. Takeissa on käytetty pintamateriaalin ja vuoren välissä Gore-Tex® Z-liner -kalvoa, joka tekee takista täysin veden- ja tuulenpitävän. Samalla se päästää kuitenkin lävitseen kehon tuottaman kosteuden, joten olo tuntuu miellyttävältä myös hikoillessa.

 

Sastan erätakit on suunniteltu sopimaan erilaisille vartalotyypeille

Sastan erätakit on suunniteltu siten, että takissa on reilu mitoitus ja monipuoliset kiristys- ja säätömahdollisuudet. Tämän ansiosta erätakit sopivat hyvin useimmille vartalotyypeille. Tärkeää ulkoilutakissa on etenkin se, että takin alle mahtuu myös hyvin alus- ja välikerrastoja kylmän sään tätä vaatiessa. Näin vaatetusta on helppo lisätä tai vähentää lämpötilan mukaan. Sastan takit on kehitetty yhdessä metsästysoppaiden kanssa, joten niiden tekniset ominaisuudet ovat metsästystakkien huippuluokkaa. Esimerkiksi pehmeä, äänetön Gore-Tex® 3-kerrosmateriaali sekä monipuoliset säätömahdollisuudet lisäävät takkien käyttömukavuutta.

 

Sastan tuotteet sekä kaikki muu ulkoiluun tarvittava helposti Retkitukusta

Retkitukusta löydät kaikkea tarvittavaa metsästykseen, eräretkille ja monenlaisiin vaativiin ulkoilman harrastuksiin. Monissa vaativissa ulkoilulajeissa on tärkeintä pysyä kuivana ja lämpimänä, jotta olo pysyy miellyttävänä. Retkitukusta voit tilata harrastuksiisi sopivat ulkoiluvaatteet, kengät ja varusteet, usein myös edullisemmin hinnoin kuin vastaavalta kilpailijalta. Retkitukusta tilaat vaatteiden ja kenkien lisäksi myös reput, pipot, varusteet, kamerat, valaisimet sekä varusteet koirille nopein toimitusajoin. Voit valita maksutavaksesi verkkopankkimaksun, Mastercard-, Visa- tai Visa Electron -korttimaksun, Klarna laskun 14 päivän maksuajalla tai Klarna osamaksun.

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn