Savotta

Savotan tuotteet ovat kestävää suomalaista laatua
Finn-Savotta valmistaa mahdollisimman hyviä ja kestäviä reppuja ja rinkkoja vuosien kokemuksella, asiakaslähtöisesti ja harkiten. Yrityksen historia alkaa jo 1960-luvulta, ja perusajatuksena on alusta asti ollut valmistaa kestäviä ja laadukkaita tuotteita. Finn-Savotta onkin varsinaisen edelläkävijä silloin kun vaaditaan ehdottoman toimivia ja kestäviä ratkaisuja vaativiin olosuhteisiin. Retkitukulta löydät erittäin laadukkaat ja kestävät Savotan reput ja rinkat metsästykseen ja vaellusretkille, sekä muut Savotan retkeilyvarusteet. Tutustu laatutuotteisiin ja reppujen ominaisuuksiin ja tilaa omasi Retkitukulta.


Savotta tuotteilla on pitkä historia
Savotta tuotteiden korkea laatu ja kestävyys perustuu vuosikymmenten aikana opittuun ammattitaitoon. Ammattitaito kulminoituu raskaaseen tekniseen ompeluun, erikoiskantolaitteisiin, kantoergonomiaan, alumiiniosaamiseen, materiaali- ja rakennetuntemukseen ja asiakaslähtöiseen tuotesuunnitteluun. Savotan tuotteet vastaavat mitä haastavimpiin kantamiseen ja majoittumiseen liittyviin tarpeisiin. Finn-Savotan tuotteet tehdään aina mahdollisimman hyvin, asiakaslähtöisesti ja harkiten.

Laadukkaita reppuja moniin eri tarkoituksiin
Savotan tuotevalikoimasta löydät erilaisia reppuja erilaisiin tarpeisiin. Olitpa suunnittelemassa päiväreissua tai useamman viikon vaellusta, Savotan reput vastaavat pienempään ja suurempaan haasteeseen. Päivittäiseen käyttöön sopii erinomaisesti esimerkiksi äärimmäisen kestävä ja tyylikkään yksinkertainen Savotta päiväreppu, joita löydät eri mallein ja värivaihtoehdoin. Päiväreppu sopii moneen arkikäyttöön sellaisenaan, tai sen voi pakata mukaan isompaan rinkkaan. Päivärepun päälokero on lokeroimaton, mistä syystä pakkaaminen on helppoa ja isommat tavarat mahtuvat reppuun myös. Repun ulkotaskussa voi säilyttää pientarvikkeita, jotka saa tarvittaessa nopeasti esille. Päiväreppu on kätevä ja kestävä valinta mihin tahansa päivittäiseen käyttöön aina harrastuksista kauppareissuun ja metsäretkille. Vetoketjullisesta ulkotaskusta saa nopeasti esille tarvittavat pientarvikkeet ja repun sivuilla oleviin taskuihin voi sujauttaa esimerkiksi juomapullon tai sateenvarjon.

Savotan rinkat täyttävät vaativatkin tarpeet
Tukevan rungon päälle kootut monipuoliset Savotan rinkat kestävät kovaakin käyttöä. Hyvin suunnitellussa rinkassa on helppo kantaa painaviakin varusteita. Sisäinen tukirunko tekee rinkasta tukevan ja dynaamisen muotoilunsa ansiosta rinkkaa on mahdollista kantaa ahtaammissakin paikoissa. Huolellisesti suunnitellut yksityiskohdat takaavat sen, että rinkkaa on miellyttävä ja tukeva kantaa pidempiäkin matkoja. Savotan rinkat ovat myös riittävän tilavia, joten niihin mahtuu sopivasti kaikki retkille tarvittavat välineet. Suurimpiin rinkkoihin mahtuu jopa huikeat 120 litraa tavaraa. Repuissa on ajateltu pakkausta ja tavaroiden säilytystä kattavasti. Repuissa on käytetty huolellisesti valittuja, laadukkaita ja kestäviä materiaaleja ja tuotteilla on myös materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Tutustu rinkkojen ominaisuuksiin tarkemmin jokaisen yksittäisen tuotteen kohdalta, mistä löydät tarkemmat tekniset tiedot.


Tuotteet 1-48 / 67

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-48 / 67

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Kaikki ulkoiluun ja retkeilyyn tarvittava Retkitukusta
Retkitukusta tilaaminen on varsin helppoa ja tilaat tarvittavat varusteet ja vaatteet ulkoiluun ja vapaa-aikaan käden käänteestä meiltä. Maksutapoja on valittavana useita: voit valita normaalisti verkkopankkimaksun tai  Mastercard-, Visa- tai Visa Electron -korttimaksun, minkä lisäksi valittavissa on Klarna laskun 14 päivän maksuajalla sekä Klarna osamaksu. Lue lisää maksutavoistamme kohdasta: www.retkitukku.fi/tilaus-ja-toimitusehdot. Huomaathan, että toimitamme kaikki tilaukset suurista pieniin kaikkialle Suomeen sekä Ahvenanmaalle. Tilauksen koosta riippuen valittavana on joko toimitus kotiin, postiin tai lähimpään noutopisteeseen. Toimituskuluista löydät tarkempaa tietoa kohdasta: https://www.retkitukku.fi/tilaus-ja-toimitusehdot#toimitustavat.


Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn

✓ NYT toimituskulut alk. 0€ ✓ Nopea toimitus 1-3 arkipäivää