ThermaCELL

Tehokkaat ja turvalliset ThermaCELL-hyttyskarkottimet edulliseen hintaan! Retkitukun valikoimasta löydät myös ThermaCELL-karkottimeen sopivat kaasusäiliöt ja torjunta-ainetyynyt säästöpakkauksissa. Valikoimaamme kuuluu myös muita tehokkaita hyttyskarkottimia. ThermaCELL-hyttyskarkottimet ovat helppokäyttöisiä ja karkottavat hyttyset noin 20 neliön alueelta. Mukava lisävaruste esimerkiksi terassille, mökille tai marjametsälle. Tilaa hyttyskarkotin edullisesti netistä!

per sivu
ThermaCELL NordicFLEX -lämpöpohjalliset

ThermaCELL NordicFLEX -lämpöpohjalliset

89,90 €
Thermacell kannettava hyttyskarkotin, valkoinen

Thermacell kannettava hyttyskarkotin, valkoinen

26,90 €
Thermacell kannettava hyttyskarkotin, valkoinen + Thermacell säästöpakkaus

Thermacell kannettava hyttyskarkotin, valkoinen + Thermacell säästöpakkaus

54,90 €
Thermacell Mini Halo -hyttystorjuntalaite + Thermacell säästöpakkaus

Thermacell Mini Halo -hyttystorjuntalaite + Thermacell säästöpakkaus

59,90 €
per sivu

Tehokas ja turvallinen ThermaCELL-hyttyskarkotin tekee ulkoilusta mukavampaa!

ThermaCELL-hyttyskarkotin luo ympärilleen noin 20 neliön suoja-alueen hyttysiltä. Hyttysten lisäksi laite karkottaa myös mäkärät, polttiaiset ja hirvikärpäset. Laite on turvallinen ja äänetön sekä lähes hajuton. Vaikutus syntyy karkoiteainetyynyn lämmittämisestä nestekaasulla, joten karkotin toimii johdottomasti. Johdottomuuden ansiosta laite on helppo kuljettaa myös mukana. Laitteen käyttäminen ja toimintakuntoon saattaminen on helppoa ja toiminta-aika yhdellä torjunta-ainetyynyllä on noin 3 - 3,5 tuntia. Kaasusäiliössä riittää puolestaan kaasua noin 12 tunnin ajaksi. Torjunta-ainetyyny on aika vaihtaa uuteen tyynyn alkaessa muuttua sinisestä valkoiseksi. ThermaCELL-tuotteidemme valikoimaan kuuluvat täyttöpakkaukset, joihin sisältyy vaihdettavia kaasupulloja ja torjunta-ainetyynyjä.

ThermaCELL-hyttyskarkottimet ovat kevyitä ja kompakteja, joten ne on helppo ottaa mukaan paikkaan, josta hyttyset halutaan karkottaa. Olosuhteet kuitenkin vaikuttavat luonnollisesti torjuntatehoon ja esimerkiksi tuulisella säällä suoja-alue on todennäköisesti pienempi kuin 20 neliötä. Henkilökuntamme kokemusten perusteella laitteen käynnistymisestä kuluu pieni hetki ennen kuin laite on lämmennyt kunnolla ja saavuttanut täyden torjuntatehonsa. ThermaCELL-hyttyskarkotin sopii hyvin myös mukana kannettavaksi ja karkottimeen on mahdollista ostaa lisävarusteen kätevä kantoreppu.

Hyttyskarkottimien valikoimasta löytyvät huippusuositut, kannettavat hyttystorjuntalaitteet, sekä hienostuneemmalla designilla varustetut hyttystorjuntalaitteet, jotka on suunniteltu sijoitettavaksi esimerkiksi ulkopöydälle. Valitse sopiva hyttystentorjuntalaite suunnitellun käyttötarkoituksen mukaan.

ThermaCELL-hyttyskarkotin tekee ulkoilusta esimerkiksi omalla terassilla, mökillä tai marjareissulla mukavampaa ja tarjoaa varteenotettavan vaihtoehdon pahanhajuisille hyttysmyrkyille ja hyttyssavuille, jotka eivät välttämättä sovi esimerkiksi allergisille.

Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn