Vaude-retkeilytuotteet

Vaude on vuonna 1974 Saksassa perustettu yritys, joka valmistaa laadukkaita retkeily- ja vuorikiipeilyvarusteita. Yritys on saanut tunnustusta ympäristöystävällisyyteen ja sosiaaliseen vastuuseen keskittyvästä toiminnastaan voittamalla Saksan ympäristöystävällisimmän brändin palkinnon. Myös Financial Times on myöntänyt Vaudelle sosiaalisen vastuun erityispalkinnon vuonna 2015. Riippumaton valvontajärjestö Fair Wear Foundation tarkkailee kaikkia Vauden tuotantolaitoksia säännöllisesti ja varmistaa, että työskentelyolosuhteet ovat hyvät ja kehittyvät jatkuvasti. Tämä on osoitus siitä, että asiakkaisiin, ympäristöön ja koko henkilöstöön panostetaan jatkuvasti. Vaude on siksi tiedostavan kuluttajan valinta.

Tuotteet 1-48 / 306

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-48 / 306

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Makuupussit vaativimpiinkin olosuhteisiin

Markkinoilla on paljon erilaisia makuupusseja, joista juuri omaan käyttötarkoitukseen sopivimman löytäminen voi olla haastavaa. Tärkein huomioon otettava seikka on se, millaisiin oloihin makuupussia tarvitaan. Riittääkö ohut ja kevyt kesämakuupussi vai onko lämpimänä pysyttävä paukkupakkasillakin? Kiinnitä siis ensimmäiseksi huomiota lämmöneristävyyteen, joka määritellään neljällä eri lämpötila-arvolla: Comfort (kesämakuupussi), Limit (3 vuodenajan pussi) ja Extreme (4 vuoden ajan pussi) ja Upper Extreme (äärimmäiset olosuhteet). Ota myös huomioon makuupussin koko ja täyte. Untuva on eristävämpää ja kevyempää kuin synteettinen kuitu mutta myös kalliimpaa. Vauden makuupusseista ympärivuotiseen käyttöön sopivat erityisesti untuvaiset ROTSTEIN 950 DWN-, Gamplüt 800 SYN- ja ARCTIC 1200 PRIMALOFT -mallit, kesäretkeilyyn taas riittävät SIOUX 100 SYN ja SÄNTIS 450 SYN. Makuupussin nimessä oleva lukuarvo (ns. fill power -arvo) kertoo, kuinka laadukasta ja lämmittävää täyte on. 100 tarkoittaa ohutta ja kevyttä täytettä, 1200 sen sijaan pitää lämpimänä vuoden ympäri.

Vauden uudet ultrakevyet innovaatiot

Vaude on vuodesta 2017 valmistanut Super Ultralight -luokan telttoja, jotka vievät Vaudelta odotetun laadun aivan uudelle tasolle. Äärimmäisen kevyet (alle 2 kg) alumiinikehikkoiset teltat ovat minimalistisesti retkeilevien tai pitkistä vaelluksesta nauttivien varma vaihtoehto. Keveydestään huolimatta ne kestävät jopa 25 m/s:n nopeudella riehuvaa tuulta. Valittavanasi on kolme huippuunsa kehitettyä mallia: Hogan SUL 1-2P, Hogan SUL 2P ja Hogan SUL XT 2-3P, joille Vaude myöntää ainutlaatuisen 5 vuoden takuun.

Kaikki vapaa-aikaan ja metsästykseen Retkitukusta

Kaikki valikoimissamme olevat tuotteet testataan ja valitaan erittäin tarkasti, jotta asiakkaamme saisivat vain parasta mahdollista laatua. Tutustu myös verkkokaupan Outlet-sivuihin, joista löydät esimerkiksi valikoimasta poistuvia tuotteita vieläkin edullisemmin. Tuotteet toimitetaan suoraan maahantuojalta tai sopimusmyyjältä 1–3 päivän kuluessa. Retkitukusta tilaat nopeasti ja täysin riskittömästi, sillä kaikilla tuotteillamme on täysi tehdastakuu.

Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn