Retkitukku.fi − Luotettavaa ja vaivatonta eräverkkokauppaa erästäjiltä erästäjille

 

Retkitukku koostuu ulkoilmaihmisistä: vaeltajista, luonnonystävistä ja eränkävijöistä, jotka tietävät, mitä luonnossa liikkumiseen ja onnistuneeseen metsästysreissuun vaaditaan. Siksi on kunnia-asiamme, että myymme vain sellaisia tuotteita, joita itse retkillämme käyttäisimme. Laadukkaita, tarpeellisia ja kestäviä varusteita, jotka toimitamme asiakkaillemme nopeasti ja vaivattomasti. Erästäjiltä erästäjille, vaeltajilta vaeltajille.

Tyytyväisyystakuu: ilmainen 60 päivän palautusoikeus

Pyrimme kaikin tavoin auttamaan sinua valitsemaan tuotteet niin, että saatat olla niihin tyytyväinen. Tahdomme tarjota tuotteistamme kaikki ostopäätöksesi kannalta tärkeät tiedot sekä neuvoa esimerkiksi vaatteiden koon valinnassa kattavin kokotaulukoin, minkä lisäksi asiakaspalvelumme on toki käytettävissäsi. Jos kuitenkin käy niin, ettet ole tyytyväinen saamaasi tuotteeseen, on tuotteen palauttaminen sinulle täysin maksutonta 60 päivän ajan ostoksesta. Lisäksi luonnollisesti saat rahasi takaisin. 

Jos haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen, voit palauttaa saamasi tuotteen ilmaiseksi ja tehdä uuden tilauksen verkkokaupassamme. Tällöinkin saat rahasi takaisin palauttamastasi tuotteesta.

Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, alkuperäisessä pakkauksessa ja jälleenmyytävässä kunnossa. Näin ollen palautusoikeus ei koske avattuja koiranruoka- tai herkkupakkauksia. Oikeus ilmaiseen palautukseen ei myöskään koske lavatoimituksia (esimerkiksi koiratarhoja ja asekaappeja), joita koskevissa palautuksissa tuotteen hinta hyvitetään asiakkaalle täysmääräisesti, mutta ilmaista kuljetusta emme ikävä kyllä voi tarjota.

Tarkemmat ohjeet ovat luettavissa palautuslomakkeesta, jollainen on liitettävä tuotepalautusten mukaan. 

Reklamaatiotapauksissa, eli jos tilaamasi tuote on viallinen tai hajoaa takuuajan sisällä, ota ensin yhteys asiakaspalveluumme.

Nopeat toimitukset

Valittavissasi ovat lukuisat nopeat ja edulliset toimitustapamme, joihin lukeutuvat Postin, Matkahuollon ja DB Schenkerin toimitukset. Edullisten toimitusten hinnat alkavat 2,90 eurosta. Toimitukset saapuvat perille nopeasti muutamassa päivässä ja raskaat lavatoimituksetkin, kuten asekaapit ja koiratarhat, 5−14 päivässä.   

Mikäli toimitusaikaan tulee kuitenkin muutoksia, pyrimme aina ilmoittamaan asiakkaalle sähköpostitse tai puhelimitse mahdollisesta viivästymisestä. Lähetämme sähköpostilla paketin lähetystunnuksen, kun pakettisi lähtee varastoltamme. Lähetystunnuksella voit seurata paketin kulkua reaaliajassa kunkin kuljetuspalvelun lähetysseurannassa.

Klarna Lasku sekä Klarna Tili -osamaksu

Yhteistyössä Klarnan kanssa tarjoamme reilusti maksuaikaa. Valittavissasi ovat Klarna Lasku -maksutapa, jolloin sinulla on 14 vuorokautta maksuaikaa ja saat siis tuotteen ennen kuin olet maksanut sen, sekä Klarna Tili -osamaksu, joka mahdollistaa maksun joustavasti erissä. Voit lukea lisää Klarna Lasku- sekä Klarna Tili -maksutavoista täältä. Valitse haluamasi maksutapa verkkokaupan kassalla.

Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn