Retkitukku.fi asiakkaat ovat tutkitusti tyytyväisiä

 

Retkitukku.fi asiakastyytyväisyys

 

Asiakaslupauksemme on tuoda huippuluokan tuotteet jokaisen saataville kustannustehokkaasti. Me emme ylläpidä kallista myymäläketjua, joten kustannustehokkaan toimintamallimme ansiosta voimme tarjota tuotteet asiakkaillemme aina parhaaseen hintaan. Asiakkaamme ovat tutkitusti tyytyväisiä. Teettämäämme asiakastyytyväisyyskyselyyn 7/2015 vastasi yli 3 000 asiakasta. Laadukkaat tuotteet, edulliset hinnat sekä nopeat toimitukset ovat houkutelleet jo lähes 100 000 asiakasta hankkimaan metsästys, kalastus ja vapaa-ajan varusteensa Retkitukusta.

100 % rahat takaisin -tyytyväisyystakuu

Takaamme tyytyväisyytesi. Kaikki tuotteemme ovat laadukkaita ja tulevat maailman johtavilta sopimustehtailta. Lisäksi olemme valinneet valikoimaan suosittuja tuotteita ja laatumerkkejä. Kaikilla tuotteilla on sopimustehtaamme tai maahantuojan myöntämä kattava tuotetakuu 12 - 36kk. Tarjoamme ainutlaatuisen 100 % Rahat takaisin -tyytyväisyystakuun tilaamallesi tuotteelle. Voit siis tehdä ostopäätöksen vasta vastaanotettuasi tuotteen ja tutustuttuasi siihen rauhassa kotona. 

Ilmainen 60 päivän vaihto- ja palautusoikeus

100 % Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 60 päivää ostoksesta. Voit palauttaa tuotteen ja maksamme rahat takaisin. Palautus ja tuotevaihto ovat meillä ilmaisia. Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessa sekä jälleenmyytävässä ja uutta vastaavassa kunnossa. Esimerkiksi jos tuote on likainen, tahraantunut tai jos tuotepaketista puuttuu tarvikkeita, emme voi ottaa palautusta vastaan. Palautusoikeus ei koske Garmin-, koiratutka-, koiranruoka-, karttalisenssi-, alusasu-, väliasu- tai sukkatuotteita.

Nopeat toimitukset

Arvioitu toimitusaika on keskimäärin 3 - 5 arkipäivää riippuen mm. tilattavasta tuotteesta, tilaajan paikkakunnasta sekä tilausruuhkasta. llmoitamme tuotteen saatavuuden tuotekortilla verkkokaupassa reaaliajassa. Mikäli toimitusaikaan tulee kuitenkin muutoksia, pyrimme aina ilmoittamaan asiakkaalle sähköpostitse tai puhelimitse mahdollisesta viivästymisestä. Edulliset toimituskulut alk. 2,90 €. Lähetämme sähköpostilla paketin lähetystunnuksen, kun pakettisi lähtee varastoltamme. Lähetystunnuksella voit seurata paketin kulkua reaaliajassa Postin lähetysseurannassa.

Klarna -kampanja ja osamaksu

Yhteistyössä Klarnan kanssa tarjoamme reilusti maksuaikaa. Osta nyt ja saat korotonta maksuaikaa, maksat vain aloitusmaksun 3,95 €. Voit myös maksaa joustavasti erissä alkaen 9 €/kk. Valitse haluamasi maksutapa verkkokaupan kassalla.

Retkitukku.fi 100% turvallinen verkkokauppa

Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn