Kahluu- ja sadevaatteet

Metsästys- ja retkeilyreissuilla on hyvä varautua myös sateiseen säähän. Valikoimastamme löydät vaelluksille, retkille ja metsästykseen sopivat sadeviitat, joiden alle mahtuu näppärästi myös rinkka tai reppu. Jos kaipaat tehokkaampaa suojaa sateelta, tutustu valikoimamme sadeasuihin. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat myös kelluntahalaarit sekä sorsastajille hyödylliset kahluuhousut ja kahluusaappaat.

per sivu
Chevalier Cumulus -sadetakki vihreä

Chevalier Cumulus -sadetakki vihreä

54,90 €
Safari-sadelahkeet

Safari-sadelahkeet

17,90 €
Safari Wadestar -kahluusaappaat

Safari Wadestar -kahluusaappaat

19,90 €
Savotta Sadeviitta Oliivi

Savotta Sadeviitta Oliivi

59,00 €
Savotta Sadelahje

Savotta Sadelahje

21,90 €
Imax Wave -kelluntahaalari

Imax Wave -kelluntahaalari

149,00 €
Pinewood-sadelahkeet

Pinewood-sadelahkeet

44,90 €
Sea to Summit Poncho -sadeviitta, sininen

Sea to Summit Poncho -sadeviitta, sininen

59,90 €
Metsästäjän Frogg Toggs Grand Refuge 2.0 kahluuhousut

Frogg Toggs Grand Refuge 2.0 -kahluuhousut, Mossy Oak -camo

269,00 €
Camokuvioiset Frogg Toggs -kahluuhousut metsästäjälle

Frogg Toggs Grand Refuge 2.0 -kahluuhousut, Realtree max5 -camo

269,00 €
Neopreeniset Frogg Toggs Amphib -kahluuhousut

Frogg Toggs Amphib -kahluuhousut, Mossy Oak -camo

149,90 €
Frogg Toggs Amphib -kahluuhousut kaislacamolla

Frogg Toggs Amphib -kahluuhousut, Realtree max5 -camo

149,90 €
Imax SeaWave -kelluntapuku, 2-osainen

Imax SeaWave -kelluntapuku, 2-osainen

179,90 €
Chevalier Stratus sadetakki vihreä

Chevalier Stratus -sadetakki, vihreä

89,90 €
Chevalier Stratus sadehousut vihreä

Chevalier Stratus -sadehousut, vihreä

49,90 €
Chevalier Stratus -sadeasu

Chevalier Stratus -sadepuku, vihreä

129,90 €
per sivu

Sadevaatteiden ja kahluuhousujen valinta

Sadevarusteiden valinnassa on tärkeää miettiä, mihin käyttötarkoitukseen ne tulevat. Kun tarvitset nopeaa ja helppoa sadesuojaa, on sadeviitta kaikista käytännöllisin valinta. Metsästyksessä on usein tarvetta tehokkaammalle sadesuojalle, jolloin sadetakin ja housujen yhdistelmä on paras valinta.

Sateen lisäksi myös sorsastajat ja kalastajat kaipaavat suojaa vettä vastaan. Tällöin paras valinta ovat laadukkaat, hyvin istuvat ja monipuolisilla ominaisuuksilla varustetut kahluuhousut. Lue alta eri sade- ja kahluuvarusteiden ominaisuudet ja valitse valikoimastamme itsellesi sopivin vaihtoehto.

Sadeviitat

Monikäyttöinen sadeviitta pakkautuu pieneen tilaan, eikä se paina juuri mitään. Sadeviitta on todella helppo vetäistä päälle sateen sattuessa, ja useimpien viittojen alle mahtuu käyttäjän lisäksi myös reppu tai rinkka. Sadeviitan etuihin kuuluu myös se, että se päällä voit esimerkiksi pyöräillä suhteellisen helposti. Lisäksi tarpeeksi suuresta viitasta saa tarvittaessa vaikka hätämajoitteen, kun sen kiinnittää narulla puihin tai muuhun tukeen sateensuojaksi. Valikoimamme sisältää sadeviittoja eri valmistajilta, joita ovat Vaude, Savotta, Genzo ja Sea to Summit. Vauden valmistamat vaatteet ovat tunnettuja ympäristöystävällisyydestä, ja niiden valmistuksessa on keskitytty myös sosiaaliseen vastuuseen.

Sadeasut

Tehokkaampaa suojaa sateelta tarjoavat housut ja takin sisältävät sadeasut. Valikoimamme Chevalier-sadeasut ovat malliltaan sen verran väljiä, että ne voi pukea ulkovaatteiden päälle sateen yllättäessä. Luotettava sadeasu on varsinkin metsästäjälle ehdoton lisä jahtivarusteisiin. Laadukas sadeasu estää käyttäjänsä kehon lämpötilaa laskemasta kastumisen seurauksena. Chevalierin sadeasuissa on lisäksi myös hyvät tuuletusventilaatiot. Ruotsalainen Chevalier tunnetaan laadukkaista metsästys- ja erävaatteistaan.

Kahluuhousut

Vesilinnun metsästäjien ehdoton luottotuote ovat kahluuhousut. Retkitukun valikoimassa on yhdysvaltalaisen Frogg Toggsin valmistamia kahluuhousuja, joissa on kätevä irtovuori, integroitu panosvyö sekä monipuoliset camokuviot. Frogg Toggsit on valmistettu erityisesti sorstajia ajatellen. Kiinteät saapasosat ovat Thinsulate-eristetyt, joten alle ei tarvitse laittaa ihan niin paljon sukkaa kuin täysin eristämättömissä saappaissa. Muita käteviä ominaisuuksia ovat nailonmateriaalilla vahvistetut kulumiselle alttiiit alueet eli sääriosat, polvet sekä takamus. Säädettävien olkahihnojen lisäksi Grand Refugee -housuissa on myös säädettävä vyö.

Kelluntahaalarit ja -puvut

Kelluntahaalari on käytännöllinen ja turvallinen valinta, kun olet vesillä kylmällä säällä.  Valikoimamme korkealaatuiset, standardien mukaiset IMAX-kelluntahaalarit ja -puvut. Kelluntavarusteiden näkyvät värit ja runsaat heijastimet muun muassa hupussa, hihoissa ja lahkeissa pitävät huolen käyttäjän erottuvuudesta. Kestävät IMAX-asut on valmistettu EPE-kelluntamateriaalista, ja niiden vesipilariarvo on 8 000 mm. Vesitiiviit asut ovat myös mukavat päällä. Valikoimassamme on sekä kelluntahaalari että kelluntapuku, joista voit valita itsellesi sopivamman vaihtoehdon.

Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn