Valaisimet

Valaisinvalikoimastamme löydät valonlähteet moniin tarpeisiin: taskulampuissa valinnanvaraa on pienistä ja kätevistä käsivalaisimista järeämpiin ja ladattaviin lamppuihin. Myös suosituimmat otsalamppumallit ovat edustettuina, ja erityisesti metsästäjille verkkokaupastamme löytyvät tehokkaat asevalot ja -kiinnikkeet.

Valaisimen valinta

Lampun valinnassa kannattaa miettiä, millaiseen käyttöön tarvitset lamppua: sekä otsalampun että taskulampun käytössä on omat vahvuutensa. Ei olekaan huono vaihtoehto ottaa molempia mukaan retkelle tehokkuuden maksimoimiseksi.

Valaisimen kokoon, muotoiluun ja painoon kannattaa kiinnittää huomiota. Tarvitsetko tehokasta valonlähdettä, jossa on lyhyempi akunkesto vai onko pitkä paloaika samoilla paristoilla käyttötarpeisiisi sopivampi ominaisuus? Nämä ovat usein toisensa poissulkevia ominaisuuksia. Entä onko esimerkiksi iskunkestävyys ja vedenpitävyys tärkeitä asioita käyttökohdettasi ajatellen?

Tutustu Retkitukun monipuoliseen valaisinvalikoimaan!

Laajasta valaisinvalikoimastamme löydät valonlähteet moniin tarpeisiin, olipa hakusessa taskulamppu, otsalamppu tai asevalo. Polkupyörän valaisimista verkkokaupastamme löytyy tehokas ja sateenkestävä Acebeam BK-10 -pyörävalaisin, joka muuntuu tarpeen tullen myös varavirtalähteksi esimerkiksi puhelimen latausta varten.

Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn