Vaude Monte Rosa III -säärystimet, musta

59,90 €
Valitse tuote
SKU
650200

KESTÄVÄT VAUDE MONTE ROSA III -SÄÄRYSTIMET

Vahvistetut ja vettähylkivät säärystimet vaelluksille ja vaikeaan maastoon. Säärystimet suljetaan ja avataan edestä kokopitkän tarranauhan avustuksella. Yläreunan kireyttä voi säätää joustonauhalla, ja jalan alta kulkeva lujatekoinen remmi on niin ikään säädettävä. Säärystimet on valmistettu ja käsitelty vettähylkiviksi ympäristöystävällisin menetelmin.

Materiaalit ja lisätiedot:

  • päämateriaali ja vahvikkeet polyamidia
  • M-kokoisen säärystimen pituus 40 cm, L hivenen pidempi
  • paino: 200 g

 

Green Shape on kestävän kehityksen ja ympäristöystävällisyyden merkki. Vauden omalla Green Shape -merkinnällä varustetut tuotteet on suunniteltu kestämään ja pitkäaikaiseen käyttöön, mikä vähentää viime kädessä ympäristön ja ilmaston kuormitusta. Kestävää kehitystä Vaude pyrkii osaltaan tukemaan hyödyntämällä uusiutuvia ja kierrätettäviä materiaaleja.


Green Shape -tuotteiden valmistus tapahtuu aina eettisesti työntekijöitä ja työolosuhteita kunnioittaen, minkä ohella käytettävät materiaalit ja valmistusprosessit ovat täysin myrkyttömiä. Vaude on muun muassa täysin irtisanoutunut haitallisten PFC-yhdisteiden käytöstä tuotteidensa vedenhylkivyyskäsittelyssä – ensimmäisenä ulkoiluvaatevalmistajana maailmassa.


Green Shape -kriteerit täyttävät myös riippumattomien ympäristöystävällisyyttä ja reiluja työolosuhteita valvovien The Fair Wear ja bluesign-järjestöjen vaatimukset työolojen eettisyydestä ja kestävän kehityksen turvaamisesta.

Tuotenumero 650200
Valmistajan tuotekoodi 41529010
Write Your Own Review
Arvioit:Vaude Monte Rosa III -säärystimet, musta
Arviosi
Liittyvät tuotteet
Chevalier-säärystimet vihreä

Chevalier-säärystimet vihreä

39,90 €
Härkila Pro GTX -säärystimet vihreä

Härkila Pro GTX -säärystimet vihreä

79,90 €
Vaude Bormio III -naisten ulkoiluhousut, musta

Vaude Bormio III -naisten ulkoiluhousut, musta

189,00 €
Vaude Bormio III -ulkoiluhousut, musta

Vaude Bormio III -ulkoiluhousut, musta

189,00 €
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn