Vaude Prokyon Zip 20 -päiväreppu

105,00 €
Valitse tuote
SKU
760700

Ominaisuudet:

 • Kompaktin kokoinen 20-litrainen päiväreppu, jossa runsaasti taskuja ja mukana sadesuoja
 • Miellyttävän tuntuinen selkäosa ja ergonomiset kantohihnat
 • Ympäristöystävällisesti valmistettu
 • Paino: 980 g
 • Optimaalinen kuorma: 3−8 kg
 • Mitat: 53 x 28 x 15 cm
 • Päämateriaali: 71 % polyamidia, 29 % polyesteriä, 200D*840D PU-pinnoite
 • Kontrastikangas: polyesteriä, 600D PU -pinnoite (50 % kierrätettyä)
 • Vuori: polyamidia, 200D PU -pinnoite
 • Sadesuoja: polyamidia, 190 T PU -pinnoite
 • Värivaihtoehdot: siniharmaa, musta ja vihreä

KEVYT VAUDE PROKYON ZIP 20 -PÄIVÄREPPU

Prokyon Zip 20 on ympäristöystävällisesti valmistettu, kevyt ja varsin tilava päiväreppu, joka sopii erinomaisesti niin arkikäyttöön kuin päiväreissuillekin. Vaikka Prokyon olisikin pakattu täyteen, selkää hellivä EMP-selkälevy sekä ergonomiset olkahihnat ehkäisevät paineen tuntua ja jakavat siis kuorman tasaisesti, jolloin pidempiaikainenkaan kantaminen ei pääse tuskastuttamaan.

Päälokero koostuu kahdesta isosta säilytystilasta, joista ulommaisessa on oma pehmustettu taskunsa esimerkiksi puhelimelle sekä lenkki avaimille. Päälokeroon on sijoitettu myös tasku juomarakolle, mutta taskua voi käyttää myös kannettavan tietokoneen tai tabletin kuljettamiseen.

Sivuilla on joustokankaiset juomapullotaskut ja edessä niin ikään joustokankainen tasku, johon voi näppärästi sujauttaa esimerkiksi kartat. Kiinnityspisteet myös vaellussauvoille.

Sadekelin uhatessakaan ei ole syytä pelkoon tavaroiden kastumisesta, sillä repun mukana toimitetaan sadesuoja.

Saatavana kolme värivaihtoehtoa: siniharmaa, musta ja vihreä.

Ympäristöystävällisesti tuotetussa repussa on Eco Finish -vedenpitävyyskäsittely, joka ei sisällä biohajoamattomia perfluorattuja PFC-yhdisteitä. PFC:t ovat osa kemiallisia yhdisteitä, joita käytetään monien ulkoilutuotteiden vedenpitävyyden takaamiseksi. Ne eivät ole biohajoavia, ja niiden on epäilty olevan terveydelle haitallisia. Vaude on sitoutunut luopumaan kokonaan PFC-yhdisteistä vuoteen 2020 mennessä.

Vaude Prokyon Zip 20 Baltic Sea, Nickel Green, Black

Green Shape on kestävän kehityksen ja ympäristöystävällisyyden merkki. Vauden omalla Green Shape -merkinnällä varustetut tuotteet on suunniteltu kestämään ja pitkäaikaiseen käyttöön, mikä vähentää viime kädessä ympäristön ja ilmaston kuormitusta. Kestävää kehitystä Vaude pyrkii osaltaan tukemaan hyödyntämällä uusiutuvia ja kierrätettäviä materiaaleja.


Green Shape -tuotteiden valmistus tapahtuu aina eettisesti työntekijöitä ja työolosuhteita kunnioittaen, minkä ohella käytettävät materiaalit ja valmistusprosessit ovat täysin myrkyttömiä. Vaude on muun muassa täysin irtisanoutunut haitallisten PFC-yhdisteiden käytöstä tuotteidensa vedenhylkivyyskäsittelyssä – ensimmäisenä ulkoiluvaatevalmistajana maailmassa.


Green Shape -kriteerit täyttävät myös riippumattomien ympäristöystävällisyyttä ja reiluja työolosuhteita valvovien The Fair Wear ja bluesign-järjestöjen vaatimukset työolojen eettisyydestä ja kestävän kehityksen turvaamisesta.

Tuotenumero 760700
Write Your Own Review
Arvioit:Vaude Prokyon Zip 20 -päiväreppu
Arviosi
Liittyvät tuotteet
Vaude Prokyon 28 l -naisten päiväreppu

Vaude Prokyon 28 l -naisten päiväreppu

116,00 €
Vaude Skomer Tour 35+ -naisten päiväreppu

Vaude Skomer Tour 35+ -naisten päiväreppu

149,00 €
Eberlestock A2CP Nosegunner -kiikarireppu

Eberlestock A2CP Nosegunner -kiikarireppu

149,90 €
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn