Vaude Tekoa -fleecetakki, musta

79,90 € 105,00 €
Avaa kokotaulukko
×

Valitse tuote
SKU
524040

Ominaisuudet:

  • Joustava, lämmin ja hengittävä fleecetakki
  • Kiinteä huppu, peukalonreiät
  • Vetoketjulliset etutaskut ja rintatasku
  • Ympäristöystävällisesti valmistettu
  • Materiaali: 97 % polyesteri, 3 % Lycraa (elastaania)
  • Koot: S−XXL
  • Väri: musta

VAUDE TEKOA -FLEECETAKKI

Tekoa-fleecetakki on ympäristöystävällisesti valmistettu erinomainen välikerrastotakki käytettäväksi esimerkiksi kuoritakin kanssa. Kangas on hyvin hengittävää ja siirtää tehokkaasti kosteutta ylempiin kerroksiin, minkä lisäksi takki on miellyttävän lämmin yllä. Kelien lämmetessä Tekoa-fleecetakki sopii myös päällystakiksi.

Tekoa-fleecetakin materiaali on lisäksi hyvin joustavaa, mikä yhdessä slim fit -tyylisen leikkauksen kanssa saa takin istumaan ryhdikkäästi päällä. Takissa on kiinteä huppu, peukalonreiät sekä kaksi vetoketjullista etutaskua. Hupun reuna, hihansuut ja helmat on vahvistettu Lycra-neuloksella.

Vaude Me Tekoa Fleece Jacket black /010

Green Shape

Green Shape on kestävän kehityksen ja ympäristöystävällisyyden merkki. Vauden omalla Green Shape -merkinnällä varustetut tuotteet on suunniteltu kestämään ja pitkäaikaiseen käyttöön, mikä vähentää viime kädessä ympäristön ja ilmaston kuormitusta. Kestävää kehitystä Vaude pyrkii osaltaan tukemaan hyödyntämällä uusiutuvia ja kierrätettäviä materiaaleja.


Green Shape -tuotteiden valmistus tapahtuu aina eettisesti työntekijöitä ja työolosuhteita kunnioittaen, minkä ohella käytettävät materiaalit ja valmistusprosessit ovat täysin myrkyttömiä. Vaude on muun muassa täysin irtisanoutunut haitallisten PFC-yhdisteiden käytöstä tuotteidensa vedenhylkivyyskäsittelyssä – ensimmäisenä ulkoiluvaatevalmistajana maailmassa.


Green Shape -kriteerit täyttävät myös riippumattomien ympäristöystävällisyyttä ja reiluja työolosuhteita valvovien The Fair Wear ja bluesign-järjestöjen vaatimukset työolojen eettisyydestä ja kestävän kehityksen turvaamisesta.

Tuotenumero 524040
Write Your Own Review
Arvioit:Vaude Tekoa -fleecetakki, musta
Arviosi
Liittyvät tuotteet
Vaude Skarvan -t-paita, sininen

Vaude Skarvan -t-paita, sininen

29,90 € 42,00 €
Vaude Tekoa -naisten fleecetakki, tummansininen

Vaude Tekoa -naisten fleecetakki, tummansininen

79,90 € 105,00 €
Vaude Tekoa -shortsit, vihreä

Vaude Tekoa -shortsit, vihreä

39,90 € 84,00 €
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn