Osallistu huikaisevien palkintojen arvontaan ja tilaa uutiskirjeemme TÄSTÄ >>

Oikopolut


Tuotemerkit

Kaikki tuotemerkit

Kategoriat

Tuote lisättiin
ostoskoriisi.
Tuote lisättiin
ostoskoriisi.

UTGÅTT

Real Turmat Creamy Salmon with Pasta

 Tilapäisesti loppunut.
 
9,90 €
Seuraa tuotetta  

Osta & tilaa

Automaattista toimitusta varten valitse alapuolelta toimitusväli ja paina Osta-painiketta. Tuote toimitetaan heti ja toimitus uusitaan halutuin määräajoin, kunnes päätät peruuttaa tilauksen. Lue lisää tilauksista.

Ei tilausta
Kuukausittain
Joka toinen kuukausi
Joka neljäs kuukausi
Tuotteeseen ei voi käyttää alennuskoodia
  • Kuvaus

Kermainen lohipasta tillillä, porkkanalla ja herneillä.

Real Turmatin kermainen lohipasta ravitsee nälkäisimmänkin seikkailijan.
 

Valmistus:

  1. Revi pussin yläosa osoitetusta kohdasta.
  2. Lisää kuumaa vettä (3,7 dl) merkkiviivaan asti.
  3. Sekoita hyvin, sulje pussi sulkijalla ja anna aterian levätä 8 minuuttia.

 

Ainesosat: Pasta (durumvehnä, saattaa sisältää kananmunaa) (33%), lohi (lohi (76%), suola, perunajauho, sitruskuitu) (16%), porkkana (14%), sipuli, herneet (7%), kerma (maito), vehnäjauhot, rapsiöljy, maissitärkkelys, kalaliemi (selleri), pippuri, tilli (0,04%), antioksidantti (askorbiinihappo).

Allergeenit: Kanamuna, gluteeni, laktoori, maito, selleri

Säilyvyys: Tuote säilyy 5 vuotta valmistuspäivästä. Säilytys huoneenlämmössä. Avattua pussia käsitellään tuoretuotteen tavoin. Ateria on syötävä 2 tunnin kuluessa veden lisäämisestä.

Paino/sisältö: 129 g

Paino/tuote: 146 g

Paino kypsennettynä: 500 g

 

Ravintoaineet per 100g / per annos / per 100g valmista ruokaa / Enegria %

Energia (kj): 1952 / 2518 / 504

Energia (kcal): 466 / 601 / 120

Rasva (g): 22,6 / 29,2 / 5,8 / 45

Josta tyydyttynyttä rasvaa (g): 5,75 / 7,42 / 1,5

Hiilihydraatit: 46,9 / 60,5 / 12,1 / 41

Josta sokereita (g): 5,98 / 7,71 / 1,5

Ravintokuitu (g): 6,4 / 8,3 / 1,7

Proteiini (g): 15,7 / 20,3 / 4,1 / 14

Suola (g): 3,5 / 4,5 / 0,9

Vesi: Max 5%

  • Tuotetiedot
EAN:
7036480052201

Tuotemerkki: